top of page

40 päivää ja 40 yötä

Venus perääntyy kauriin merkissä 19.12 - 28.1.2022.


Viime kuun astrologi taivas näytti meille voimakkaat enteet siitä, että valitettavat tapahtumat seuraisivat epätavallisen intensiivisiä kuun ja auringon pimennyksiä 19. marraskuuta ja 4. joulukuuta 2021. Kirjoitin siitä edellisessä blogissani, ja valitettavasti tässä tosiaan ollaan taas, uuden virus muunnelman kanssa. Mainitsin, että liian monien suunnitelmien teko tälle juhlakaudelle ei ole hyvä idea, koska suurin osa niistä peruttaisiin joka tapauksessa, ja valitettavasti niin näyttää todellakin käyvän.


Venus perääntyy 40 päivää ja 40 yötä Venus viipyy kauriin merkissä 6. maaliskuuta 2022 asti. Tänä aikana hän perääntyy raamatulliselta kuulostavan 40 päivää ja 40 yötä ajan (tuon ajanjakson ja Venuksen astrologista yhteyttä tarkastellaan tarkemmin tässä artikkelissa) joulukuusta alkaen 19.12 - 28.1.2022.


Venus on rakkauden jumalatar, ja hän myös hallitsee ihmissuhteita yleensä, samoin kuin kaupankäyntiä, sekä asioita jotka liittyvät erityisesti naisiin. Kun Venus perääntyy, kyseenalaistamme tai arvioimme uudelleen osaa tai kaikkia ihmissuhteitamme. Normaalisti Venus haluaa tuoda ihmiset ja asiat yhteen, mutta kun hän perääntyy, hän ei voi toimia kuin tavallista, eli luvassa on ongelmia ihmissuhteissa tai/ ja jopa eroja. Kaupankäynnin ja investoinnin laskusuuntauksia on myös odotettavissa tänä aikana.


On tyypillistä että vanhat romanttiset suhteet, ystävyyssuhteet tai jopa entinen pomo tai työtoveri ilmestyy yhtäkkiä takaisin elämäämme tänä aikana. On ikään kuin ne suhteet näytettäisiin meille uudelleen, niin että näkisimme tunnemmeko edelleen samalla tavalla, tai oivaltaaksemme onko noista menneistä suhteista vielä opittavaa. Venuksen perääntymisen aikana alkaneet uudet suhteet eivät yleensä kestä. Nykyiset suhteet kokevat stressiä ja jännitystä, ​​mutta jos ne kestävät tämän ajanjakson paineita, ne palautuvat voimakkaampina ja terveempinä kuin koskaan, tammikuun lopun jälkeen.


Syvimmät pelkomme ovat kuin lohikäärmeet, jotka vartioivat syvimpiä aarteitamme


Venus haluaa tasaista ja varmaa elämää, sekä henkistä että materiaalista turvallisuutta kauriin merkissä vieraillessaan. Mutta jokin tämän perääntymisen ajanjaksolla koettelee ihmissuhteidemme turvallisuutta tai kestävyyttä. Venus tapaa Pluton 3 kertaa joka tarkoittaa, että tietyt tapahtumat näyttävät uusia asioita tai pakottavat meidät kaivamaan syvälle ihmissuhteiden syöväreihin. Venus tapasi Pluton 11. joulukuuta ja sitten vielä kaksi kertaa 25. joulukuuta ja 4. maaliskuuta 2022. Mitä sinulle tapahtui joulukuun 11. päivän tienoilla? On mahdollista, että asia ei ole ohi, vaan se tulee uudelleen käsittelyyn jossain muodossa jouluna ja vielä kerran maaliskuussa. Uusia asioita tulee ilmi ja näet ihan toisen puolen ihmisistä (olipa kysessä sitten romanttinen, ystävyys-, perhe- tai työkaveri) tai asioista (kuten iso ostospäätös).


Pluton läheisyys tämän perääntymisen aikana tekee nykyisten ihmissuhteiden tai ostonpäätösten uudelleentarkastelun erityisen intensiivisen. On esimerkiksi mahdollista, että perhejuhlista (tai niiden puuttumisesta) aiheutuu pettymyksiä tai riitaa. Naisiin, kontrolliin, ja hyväksikäyttöön liittyvät asiat tulevat esiin uutisissa. Olemme jo valmiiksi vakavassa mielentilassa, sillä Saturnuksen hallitsemassa kauriin merkissä oleva aurinko, Merkurius, Pluto ja Venus saavat meidät tuntemaan olon haikeaksi tänä jouluna. Saturnus symboloi perinteiden ylläpitoa, (joka tulee olemaan hankalaa tänä jouluna) sekä myös kestävyyttä ja joustavuutta. Tunnemme itsemme jollain tavalla eristyneisiksi ja rajoitetuksi.


Ja kuten jo edellisessä blogissani mainitsin, Venuksen tapaaminen Pluton kanssa syvät, aidot, aineettomat lahjat ovat tämän kauden hyödyllisin lahja, vaikka se voi ollakkin vaikeaa. Venus on omillaan flirttaileva ja hauska, mutta Saturnuksen huoneessa, yhdessä Pluton kanssa, hän ei ole kiinnostunut pinnallisista asioista. Toimitusketjut kärsivät lisäksi todella tänä jouluna - mutta tarvitsemmeko me todellakin kaikkia niitä tuotteita?


Kotiin uudeksi vuodeksi: Jupiter siirtyy kalojen merkkiin


Yksi tämän juhlakauden kohokohdista on ylivoimaisesti Jupiterin siirtyminen kalojen merkkiin 29. joulukuuta 2021. Jupiter hallitsee tätä merkkiä, joten tämä on hänelle iso kotiintulo juhla, vietettyään yli kaksi vuotta Saturnuksen vakavissa huoneissa. Jokin tai joku antaa meille uutta toivoa uuden vuoden tienoilla. Aluksi se ei ehkä näytä paljolta, mutta kun Jupiter asettuu ja lähtee todella liikkeelle omassa merkissään, koemme tai näämme jotain, mikä saa meidät taas unelmoimaan ja uskomaan tulevaisuuteen. Mutta tällä kertaa emme ole yhtä naiveja kuin viime toukokuussa ja kesäkuussa (kun Jupiter vieraili lyhyesti kalojen merkissä) ja odota asioiden muuttuvan nopeasti. Saturnus hallitsee edelleen niin monta planeettaa, että niiden miedän täytyy edelleen olla kestäviä ja joustavia.


Joustavuuden ja aitouden lahja


Toistan vielä, mitä sanoin edellisessä blogissani tulevasta joulusta: keskity elämän todelliseen tarkoitukseen. Yritä nähdä kaunis puoli Saturnuksen meille tuomien oppituntien aiheista, eli joustavuudesta ja yksinkertaisesta elämästä. Pluto haluaa meidän näkevän myös ihmissuhteidemme haudatut aarteet. Tee joulusta sellainen kuin sen oli aina tarkoitus ollakkin: syvä, sydämellinen ja aito. Lähetä myös maailmalle niin paljon hyviä fiiliksiä kuin pystyt - usko kaikesta sydämestäsi, että sillä on todellista vaikutusta asioiden kulkuun.


Aidon joulun pieniä iloja toivottaen,

UrsulaP.S. Anna joko itsellesi tai ystävälle aineeton, erikoinen, syvä lahja: astrologia tulkinta. Lahja kortteja saatavilla sähköpostitse. Kyselyt: lunardakini@gmail.com


P.S.S. Kysy henkilökohtaisista astrologi tulkinnoista lunardakini@gmail.com ja vierailemalla www.lunardakini-finnish.com


101 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page