top of page

Jupiterin yllättävä lahjaKun Jupiter kohtaa Uranuksen Härän merkissä Su 21.4.2024, klo 5:25, se symboloi yllättäviä, mutta positiivisia muutoksia, läpimurtoja, vapautumista rajoituksista, ja uusien mahdollisuuksien avautumista. Tämä vain 14 vuoden välein tapahtuva aspekti tuo onnekkaan tilaisuuden lähes kaikille. Härän merkissä tämä aspekti tapahtuu vain kerran elämässä, joten puhumme todellakin harvinaisesta ajankohdasta. Parhaimmillaan tämä aspekti tuo mukanaan yhteiskunnallisella tasolla uusia teknologisia keksintöjä tai uudistuksia liittyen energian tuotanoon, ruokaan ja rahaan. Näämme varmasti lähiaikoina myös uutisia liittyen digitaaliseen rahaan kuten bitcoin jne. Tämä vaikutus kestää vahvimmillaan ainakin pari viikkoa, mutta toisaalta se aloitaa uuden, 14 vuoden jakson ennenkuin nämä planeetat tapaavat jälleen. Asiat jotka alkavat nyt, eivät välttämättä tuota tulosta kuin vasta vuosia jälkeenpäin.


On hyvin mahdollista että henkilökohtaisella tasolla tämä aspekti näkyy ensin vain pienenä, yllättävänä muutoksena joka osoittautuu myöhemmin onnenpotkuksi - on myös mahdollista että siitä kehittyy ajan myötä iso onnenpotku. Sen takia meidän on hyvä olla herkistynyt ottamaan vastaan maailmankaikkeuden viestejä meille juuri nyt, että osaamme käyttää tätä tilaisuutta hyväksemme.


Voit myös muistella aikaa kesäkuusta 2010 tammikuuhun 2011, jolloin Jupiter ja Uranus tapasivat viimeksi. (Tosin nämä planeetat tapasivat silloin oinaan ja kalan merkissä, joka antoi niille toisenlaisen sävyn, ja tapaaminen tapahtui eri astrologia huoneessa.) Samantapaisia asioita saattaa kuitenkin tapahtua nyt, tai ne silloin aloitetut asiat tulevat nyt päätökseen.


Suomen astrologia karttaa katsoessa, tämä aspekti tapahtuu 12. huoneessa ja tekee neliötä Suomen syntymäkartan Uranukseen. On mahdollista että hyvät, yllättävät muutokset tapahtuvat nyt kulissien takana, emmekä tiedä niistä vasta kuin jälkeenpäin. Nykyisiä taloudellisia vaikeuksia aiheuttaa enemmänkin Pluto joka ohittaa juuri Suomen syntymäkartan Venusta. Uskon että viimeistään tammikuussa 2025 Suomen taloudellinen tilanne helpottaa. Vasta siinä vaiheessa näemme mahdollisesti miten Jupter - Uranuksen tuomat yllätykset ovat kehittyneet. Jo toukokuun lopulla koemme Suomen syntymäkartan Jupiterin paluun, joka parhaimmillaan painostaa päättäjiä tekemään oikeudenmukaisia, viisaita päätöksiä.


Uranuksen tuomat muutokset ovat yleensä hyviä pidemmällä tähtäimellä katsottuna, mutta ne saapuvat yllättävästi ja aina toisin kuin luulemme. Uranuksen aiheuttamia tapahtumia on kaikista planeetoista vaikein ennustaa - se näyttää tekevän parhaansa että se käyttäytyy juuri aina vastoin odotuksiamme. Jupiter taas tuo mukanaan parhaimillaan onnea, runsautta, viisautta ja uskoa tulevaan. Mutta pahimmillaan se tuo mukanaan myös fanaattisuutta ja vääräänlaista uskonhurmiota.


Jupiter-Uranus tarkoittaa eri asioita eri merkeille. Lue sekä aurinko että nousevan merkin kuvaus saadaksesi parhaimman ymmärryksen miten tämä aspekti liittyy juuri sinuun.


Oinas - Jupiter-Uranus 2. huoneessa

Raha-asiat, arvomaailmasi: Taloudellinen tilanteesi tai arvomaailmasi voi kokea odottamattomia, mutta hyviä käänteitä. Olet hieman eksyksissä henkisesti ja sen takia on hyväkin että pistät energiasi raha-asioihin, joka antaa sinulle jotain muuta ajattelemista kuin olla huolissaan. Arvomaailmasi on saattanut kääntyä nyt ylösalaisin. Intensiivinen, totaalinen auringonpimennys viime viikolla merkissäsi nimittäin piti huolta että koko identiteettisi sai pienen shokin. Sait ehkä tilaisuuden parantaa vanhoja haavoja, mutta yllättävällä tavalla. Vasta tällä viikolla olet pikkuhiljaa pystynyt prosessoimaan, ja ymmärtämään asioiden yhteyden. Shokki ei ehkä tuntunut mukavalta, mutta huomaat jo nyt että se johtaa kuitenkin hyviin ja jopa parantaviin muutoksiin.


Härkä - Jupiter-Uranus 1. huoneessa

Identiteettisi uudistuminen: Jupiterin ja Uranuksen kohtaaminen omassa merkissäsi merkitsee että henkinen että fyysinen elämäsi saa nyt valtavan, onnekaan shokin. Vanhat tavat, tilaisuudet tai ihmiset jäävät taakse. Shokki ei kuitenkaan välttämättä näytä aluksi onnekkaalta, vaan mahdollisesti painostuksena auktoriteettien taholta, tai tunnet jotain voimakasta velvollisuutta täyttää jonkin lupauksesi. Mutta kuten tiedät, et tee juuri mitään muutoksia vapaaehtoisesti, joten tämä on sinulle hyväksi.


Kaksoset - Jupiter-Uranus 12. huoneessa

Alitajunnasta tietoisuuteen: Merkuriuksen perääntyminen samaan aikaan Jupiter-Uranus aspektin kanssa saa sinut näkemään vanhat asiat yllättäen uudella tavalla. Nyt voit ottaa ne käsittelyyn. Viime viikon auringonpimennys työnsi asiat alitajunnastasi tietoisuuteen, tai ehkä muuten vain näät yhtäkkiä mitä et nähnyt ennen. Tuntuu ehkä että olet saavuttanut sen minkä halusit, tai että et enää halua mitä halusit todella paljon parikin vuotta sitten. Olet tullut monien asioiden päätöspisteeseen, ja alat pikku hiljaa valmistella uutta sinua. Jupiterin saapuminen merkkiisi 26.5 tuo uudet, positiiviset tuulet ja uudet unelmat.


Rapu - Jupiter-Uranus 11. huoneessa

Ystävät, verkostot ja unelmat: Tuntuu kuin kaikki olisivat tulleet hulluiksi ympärilläsi ja että kaikki asiat ovat elämässäsi ylösalaisin. Teit ehkä radikaaleja päätöksiä viime viikon voimallisen auringonpimennyksen aikana. On kuitenkin vaikea sanoa vielä missä mennään ja mitä johtopäätöksiä sinun pitäisi tehdä niistä. Tällä hetkellä on parempi ottaa vain päivä kerrallaan ja uskoa että asiat järjestyvät kyllä. Jupiter 11 huoneessasi pitää huolta siitä että löydät kyllä juuri sen avun, juuri sillä hetkellä kuin sitä tarvitset. Nyt on aika uskoa maailmankaikkeuteen ja että se pitää sinusta huolta.


Leijona - Jupiter-Uranus 10. huoneessa

Ura ja/tai julkinen identiteettisi: Statuksesi maailmassa muuttuu nyt ja tulee yllätyksenä lähinnä muille. Itsellesi ei niinkään, vaan olit henkisesti jo valmistellut itseäsi tähän muutokseen, joka on ollut pitkän ajan tulosta. Tämä saattaa koskea parisuhdetta, jonka aika on nyt lopulta tullut: joko se päättyy tai sitoudut julkisesti. Ainoa yllätys sinulle on lähinnä tapahtumat jotka johtavat sinut tilanteeseen, jolloin päätös on pakko tehdä. Mutta Jupiter-Uranus muutokset ovat lopulta aina hyviä pidemmällä tähtäyksellä. Muutos voi koskea myös työpaikan loppumista tai uuden saamista, ylennystä tai virallisesti eläkkeelle jäämistä.


Neitsyt - Jupiter-Uranus 9. huoneessa

Elämän filosofiasi ja maailmankuvan laajentaminen: Uranuksen ja Jupiterin kohtaaminen laajentaa maailmankuvaasi - pystyt nyt näkemään elämäsi isommasta perspektiivistä ja kun katsot taaksesi vuosiin 2010 - 2011, näät tekemäsi virheet yhtäkkiä hyvin selvästi. Toisin kuin luullaan, neitsytkin saa välillä täysin tarpeekseen hoitaa omia ja varsinkin toisten ihmisten yksityiskohtaisia, tylsiä paperihommia - varsinkin jos sinua pidetään itsestäänselvyytenä. Olet todella valmis joko matkustamaan tai jopa muuttamaan ulkomaille tai tekemään jotain jopa hieman uhkarohkeaa, tai vähintäänkin jotain sinulle täysin uutta ja erikoista. On mahdollista että saat työtehtävän ulkomailta tai olet tekemisissä ulkomaalaisten asioiden, ihmisten tai tapahtumien kanssa jotka tuovat sinulle onnea.


Vaaka - Jupiter-Uranus 8. huoneessa

Karmiset velat toisille tai toisilta: Taloudelliset tai emotionaaliset karmiset velat toisille tai toisilta tuovat nyt suuria muutoksia. Tilanne jota olet odottanut jännittyneen kireänä jo ehkä vuosikausia, on nyt oven takana. Ota uusi, positiivinen asenne velvollisuuksiasi kohtaan ja tee ne kuuliaasti, yksi asia kerrallaan. Ota asioista selvää yhtä hyvin kuin salapoliisi ja ole varautunut kaikkeen. Pyri olemaan mahdollisimman joustava ja valmis hyppäämään tilaisuuteen kun se tulee eteesi. Kun teet nämä valmistelut, kaikki järjestyy hämmästyttävän helposti.


Skorpioni - Jupiter-Uranus 7. huoneessa

Ihmissuhteiden uudistuminen: Nyt kun olet selvinnyt kunnialla pimennyksistä, terveytesi pitäisi pikku hiljaa parantua ja diagnoosi löytyä. Ihmissuhteissa (sekä pari, että liikekumppanien kohdalla) tulee tapahtumaan yllättäviä muutoksia. Asiat jotka eivät ole toimineet pitkään aikaan, toimivatkin nyt, mutta toisella tavalla kuin luulit. Uranus tuo kääntietä jotka saattavat hätkähdyttää ensin, mutta myöhemmin katsoessa ymmärrät kuinka onnekkaita ja tarpeellisia ne olivat. Uudet ihmissuhteet ja ystävyydet ovat nyt myös mahdollisia, varsinkin matkustaessa.


Jousimies - Jupiter-Uranus 6. huoneessa

Työrutiini ja terveys: Jupiterin ja Uranuksen energiat tuovat hyviä uutisia terveyden ja työrutiinien osalta. Asiat alkavat näyttää pikku hiljaa paljon positiivisemmilta ja elämänilosi palautuu. Työrutiinisi uudistuvat jollain tavalla, mahdollisesti teknologian avulla, joka auttaa sinua saamaan enemmän aikaan kuin luulitkaan.


Kauris - Jupiter-Uranus 5. huoneessa

Luovuus, lapset ja kaikki mikä tuottaa nautintoa ja iloa: Jupiter-Uranus aspekti on todella onnekasta, inspiroivaa aikaa alkaa luoviin projekteihin. Lapset ja lapsenmielisyys tuovat elämääsi virkistystä ja aitoa iloa. On myös mahdollista että tapaat uuden tuttavuuden - uusi ystävyys saattaakin muuttua romanssiksi.


Vesimies - Jupiter-Uranus 4. huoneessa

Kotiympäristö, vanhemmat, juuresi: Saatat muuttaa toiselle paikkakunnalle, ulkomaille tai vanhempasi kokevat isoja, hyviä muutoksia. Nämä muutokset saattavat tehdä hallaa kukkarollesi väliaikaisesti, mutta muuten ne ovat erittäin tarpeellisia, ja pidemällä tähtäimellä hyviä muutoksia.


Kalat - Jupiter-Uranus 3. huoneessa

Lähiympäristö, kommunikaatio, ajattelumallisi: Tämä pitäisi olla ideaalista ja inspiroivaa aikaa kaiken kommunikoinnin suhteen. Jupiter-Uranus aspekti härässä on kerran elämän aikana tapahtuva, lähes täydellinen ajoitus aloittaa esimerkiksi podcast, verkkokurssi tai aloittaa kirjoittamaan tai julkaista kirja.


Ursula Lunardakini

______________________


TULEVIA TAPAHTUMIA:

________________________________

Luonnostaan festivaali, OULU. Pe-Su, 16-18.8, 2024. Kuu työpaja Su 18.8 & Tarot tulkintoja koko viikonlopun. Ennakkoliput: https://holvi.com/shop/jokitila/

_____________________________

Maagiset Messut, Sibeliustalo, LAHTI, Pe-La, 13-14.9, 2024. Tarot & Astrologia luento & Tarot tulkintoja. Ennakkoliput: https://www.lippu.fi/artist/maagiset-messut/

______________________

Cocoi Retriittikeskus, Kirkkonummi. Chakrat & Tarot. Su 15.9.24 klo 12-16, 75€. Chakrat ja Tarot työpajassa tutkimme chakrojen, astrologian ja Tarotin yhteyttä. Kaymme lävitse kaikki seitsemän chakraa ja saat henkilökohtaisen tulkinnan kullekin chakrallesi. Kurssin hinta sisältää kevyen kasvislounaan, kahvia ja teetä. Kurssi järjestetään yhteistyössä Ursula Lunardakini & Cocoi Oy. Varaukset: https://slotti.fi/booking/cocoi/#/

______________________

Jos haluat tämän astrologia blogin ilmaiseksi suoraan sähköpostiisi, täytä lomake Lunardakini-Astrologia.com alaosassa.


Käy tykkäämässä ja seuraamassa!

YouTube: @Ursula_Lunardakini_Astrologia (sisältöä tulossa)


Jos olet kiinnostunut henkilökohtaisesta astrologia tai kortti tulkinnasta, lista palveluistani löytyy verkkosivuiltani: Lunardakini-Astrologia.com. Ota yhteyttä sähköpostitse jos haluat varata astrologia tulkinta ajan: Lunardakini(at)gmail.com.


216 views0 comments

Recent Posts

See All

Kommentarer


bottom of page