top of page

Mars horoskooppi kaikille merkeille

Mars siirtyy Kaksosten merkkiin ja viipyy siellä 7 kuukautta, 20.8.2022 - 25.3.2023. Mars perääntyy 30.10.2022 - 12.1.2023.


Mars kysyy aina, minkä puolesta olemme valmiita taistelemaan ja tavalla tai toisella, energisoi meidät. Hän symboloi toimintaa, energiaa, konflikteja ja sotaa. Kaksosten merkissä Mars lupaa yleisesti ottaen kiirettä, teräväkielistä kommunikaatiota, ylianalysointia, epävarmuutta, energiamme jakautumista moniin eri suuntiin, kiihtyneitä konflikteja ja mielipiteiden jakautumista monissa asioissa. Niin yhteiskunnan kuin yksityiselläkin tasolla voimme odottaa konflikteja, epävarmuutta ja yleistä kaaosta, erityisesti Marsin perääntymisen aikana 30.10.2022 - 12.1.2023. Lokakuu ja marraskuu ovat poikkeuksellisen hämmentäviä aikoja Mars-Neptunus neliön takia, erityisesti mainittavia ovat lokakuun 12. ja marraskuun 19. päivä. Maaliskuun 15. päivä, 2023 saamme selvyyden asioihin jotka ovat tulleet esille kahden edellisen päivämäärän aikana.


Lisäksi taivaalla on lähiaikoina meneillään:


Uusikuu Neitsyen merkissä La 27. elokuuta klo 11:17 on kieltämättä intensiivinen, johtuen tarkasta Marsin neliöstä. Mutta minusta tämä on siitä huolimatta erittäin tuottava uusi kuu. Tällä viikolla olemme olleet kiireisiä ja tunteneet valtavaa painetta saada asioita aikaiseksi, mutta se toisaalta auttaa meitä järjestelemään ja organisoimaan elämämme, mikä on hyvä asia tulevien; ensin Merkuriuksen, ja sitten Marsin perääntymisen takia, jolloin kommunikaatio on kovin sekavaa.


Merkurius siirtyy Neitsyestä Vaakaan Pe 26. elokuuta ja perääntyy 10. syyskuuta - 2. lokakuuta 2022. Seuraavat kaksi viikkoa ovat erinomaista aikaa saada asiat järjestykseen, sillä kun Merkurius perääntuu 10. syyskuuta alkaen, kommunikaatio, sopimusten allekirjoittaminen ja uusien tuotteiden (erityisesti tietokoneet ja puhelimet) osto tulee olemaan hankalaa.


Alla ovat ennusteet jokaiselle aurinko ja nousevalle merkille, erityisesti Marsin näkökulmasta, seuraavien 7 kuukauden ajaksi. Saat parhaan käsityksen siitä, kuinka Marsin kulku vaikuttaa omaan astrologi karttaasi, lukemalla sekä aurinko,- että nousevan merkkisi ennustukset.


OINAS - Oletko tuntenut olosi onnekkaaksi viime aikoina? Se on hyvin todennäköistä koska Jupiter, runsauden planeetta, on merkissäsi 28. lokakuuta asti ja sitten taas 20. joulukuuta - 16. toukokuuta 2023. Jupiter on antanut sinulle uusia mahdollisuuksia, energiaa ja jännitystä, joka on sinulle aina tervetullutta. Toivottavasti tämä on johtanut pankkitilisi kasvuun. Mutta Jupiter on saattanut myös saada rahaa kulumaan. Ce la vie! Jännitys ei kuitenkaan lopu tähän, vaan Marsin saapuminen kolmanteen huoneeseen, eli asiat liittyen sisaruksiin, kommunikaatioon ja paikalliseen ympäristöön seuraavan 7 kuukauden ajan saa sinut erittäin kiireiseksi, samalla kun Jupiter kuitenkin tukee tekemisiäsi. Tämä on hyvä aika valmistella ja esittää esityksiä, kirjoittaa ja harjoittaa yleensäkkin kaikkea viestintään liittyvää toimintaa. Mutta suunnittele etukäteen mitä ja varsinkin miten, esität sanottavasi. Marsin energia voi helposti muuttua kiihkeiksi, teräviksi sanoiksi, joita ei voi ottaa takaisin.



HÄRKÄ - Raha huoneeseesi saapuva Mars kääntää huomiosi nyt rahatalouteen ja sen tuomaan turvallisuuden tunteeseen. Siihen saattaa liittyä paljon hermostuneisuutta, sillä verrattuna muihin merkkeihin, sinä pidät materiaalisesta epävarmuudesta kaikkein vähiten. Mars saattaakin tuoda odottamattomia kuluja, mutta se voi myös tuoda esiin sisäisen taistelijasi. Saturnus ei toki helpota asioita urasi 10. huoneessa, jossa kaikki eteenpäin pyrkiminen tuntuu olevan erityisen hidasta. Mutta 20. elokuuta alkaen, ja varsinkin syyskuun 28. päivä, Mars tekee kolmiota Saturnukseen, mikä tarkoittaa, että kova työ ja verkostoituminen voivat tuoda myös todella hyviä mahdollisuuksia. Kaikenlaisia ​​yllätyksiä on vain tullut joka suunnasta tänä kesänä, ja paineet ovat tuntuneet ylitsepääsemättömiltä varsinkin heinäkuun alusta lähtien. Ymmärrettävästi tunnet olosi hieman epävarmaksi. Mutta ei huolta, koska Venus, joka hallitsee merkkiäsi, tukee sinua. Elokuun 20. päivän jälkeen Mars lähti identtitetti huonestasi ja paine pitäisi olla hieman laskenut. Osaat kyllä hurmata ihmiset puolellesi kun vain viitsit, joten mene hurmaamaan verkostosi! Sinulla on 7 kuukautta aikaa saada rahataloutesi kukoistamaan.



KAKSONEN - Kun sota planeetta Mars saapuu Kaksosten huoneeseen, tuntuu, että jo luonnostaan muutenkin ​​vilkas mielesi räjähtää moneksi palaseksi joka suuntaan. Mutta kunhan olet tietoinen tilanteesta, voit suunnitella elämäsi etukäteen. Älä ota enää lisää projekteja, vaikka teidätkin olevasi joka paikan höylä. Seuraavan 7 kuukauden ajan olet onnekas, kun pystyt käsittelemään edes nykyiset tapahtumat ja tehtävät, saati sitten mitään tulevaisuuden suunnitelmia. Opi sanomaan ei, useita kertoja päivässä. Marsin läsnäolo identtiteetti huoneessasi, ei:n sanominen onkin paljon helpompaa kuin tavallisesti. Mahdollisesti jopa niin helppoa, että ihmiset saattavat saada sinusta ärtyisän vaikutelman, eivätkä ole siinä välttämättä väärässä. Tästä viikosta alkaen hoidat niin monta asiaa samanaikaisesti, että kehosi ei tule kestämään mitään ylimääräistä stessiä. Nyt on radikaalin itsestään huolehtimisen aika.



RAPU - Olet pikkuhiljaa lähestymässä parisuhde huoneesi muutosten päätösvaihetta, joka on ollut, sanotaanko vähintäänkin intensiivistä. Pluto on varmistanut, että jokainen nurkka on tutkittu ja koluttu perusteellisesti viime vuosien aikana. Käsityksesi parisuhteesta ja mitä siitä haluat, on muuttunut ja kypsynyt huomattavasti. Olet myös kokenut suuria muutoksia ystäväpiirissä ja verkostoissasi Uranuksen takia. Sinulle on avautunut aivan uusia, yllättäviä maailmoja. Marsin siirtyminen nyt 12. huoneeseesi tarkoittaa, että syystä tai toisesta, saatat tuntea olosi eristäytyneeksi tavallista enemmän seuraavan 7 kuukauden ajan. Koska Mars hallitsee myös uraasi, saatat olla että olet siirtymässä ajanjaksoon, jossa työskentelet enemmän kulissien takana tai valmistelet jotain salaperäistä. Henkinen stressi ja paine saattaa lisääntyä tänä aikana. Nyt jos koskaan olisi hyvä aika aloittaa säännöllinen meditointi, niin että löytäisit enemmän henkistä tasapainoa. Onneksi onnen planeetta Jupiter tukee sinua ura huoneessasi, tarjoten uusia mahdollisuuksia laajentaa uraasi.



LEIJONA - Ihmissuhteet ovat olleet tapetilla, niin liike- kuin henkilökohtaisissakin asioissa, vuoden 2021 alusta lähtien, Saturnuksen läsnäolon takia 7. huoneessasi. Sinun on täytynyt uudelleen arvioida moneen otteeseen, oletko sinä tai vaihtoehtoisesti toinen osapuoli todella sitoutunut vai ei. Olet tehnyt paljon analyysia ihmissuhteissasi. Toisaalta myös partnerisi on puolestaan voinut käydä läpi isoja, vakavia muutoksia joita sinä olet todistanut vierestä. Jotkut hyvin syvät suhteet ovat käyneet muutosta, kun taas toiset, ehkä hieman pinnallisemmat tai muuten vain ei-toimivat suhteet, ovat päättyneet. Tämä nimenomainen myllerrys päättyy ensi keväänä, kun asiat selvenevät. Tänä kesänä Mars, Uranus ja auringon ja kuun pimennykset ovat aktivoineet uraasi ja/tai julkista asemaasi yllättävillä tavoilla. Vaikka jotkut asiat ovat saaneet todella positiivisen käänteen, kaikki yllätykset eivät ole olleet miellyttäviä. Mutta nyt Mars tuo energiaa toiveittesi ja unelmiesi huoneeseen, mukaanlukien ystävät ja verkostot, seuraavien 7 kuukauden ajaksi. Nyt on loistava aika laajentaa verkostojasi ja ottaa rohkeasti ja avoimesti johtajan rooli, joka on sinulle luontaista ja helppoa. Maailmankaikkeus tarjoaa sinulle kovaa kiirettä, mutta myös paljon tukea seuraavan 7 kuukauden ajan.



NEITSYT - Urasi on nousussa kuin raketti. Mutta mihin suuntaan se on tarkkaan lentämässä, on vielä hieman epävarmaa. Mikä taas on varmaa, on se että sinua halutaan useaan paikkaan, samaan aikaan, seuraavan 7 kuukauden ajan. Todennäköisesti ainoa ongelmasi on että sinulla on valittavana liian montakin uravalintaa tai työpaikkaa. Näiden monien valintojen ja päätösten keskellä on paljon hämminkiä varsinkin loka ja marraskuussa. Mutta ei hätää, olet aivan liian kiireinen yli analysointiin, kuten sinulla on yleensä tapana. Kääri vain hihat ylös, nauti siitä että olet niin haluttu ja tarvittu. Tee päätökset kuuluisan, Neitsyelle tyypillisen, erinomaisten erottelukykysi mukaisesti, tee parhaasi - ja muista hengittää.



VAAKA - Nyt saa istuminen riittää - haluat taas kovasti matkustamaan kaukomaille! Mielesi virkistyy kertaheitolla ja sinusta tuntuu ​​​​että haluat seikkailla, olipa kyseessä sitten matkustaminen kirjaimellisesti kaukaisiin paikkoihin, tai sitten symbolinen matkustaminen opiskelemalla ja oppimalla jotain uutta. Romantiikka osastolla on kyllä sattunut ja tapahtunut, mutta silti se on ollut pieni pettymys. Selkeää suuntaa ei ole löytynyt kaikkien setvimisten ja ponnisteluiden jälkeenkään. Mutta kun Mars siirtyy elämän filosofiasi ja matkustamis huoneeseesi, valloitat taas maailmaa seuraavat 7 kuukautta! Tietysti ajoittain tulee myös vastoinkäymisiä, mutta ei sillä väliä - olet täynnä energiaa, ja valmis maailmanvalloitukseen.



SKORPIONI - Huokaiset helpotuksesta, kun Mars siirtyy Härästä, jossa se on ollut merkkiäsi vastapäätä ja missä se on aiheuttanut myllerrystä ihmissuhteillesi aktivoimalla Uranuksen ja kuun yläsolmun, auringon ja kuunpimennysten ohella. Yllätyksiä on ollut loputtomasti, eivätkä kaikki ole tosiaankaan olleet hyviä ja iloisia. Mars asettuu seuraavaksi 8. huoneeseen, jossa olet tekemisissä toisten ihmisten rahojen, neuvottelujen, kiinteistöjen, vakuutuksen tai sijoitusten kanssa. 8 huone symboloi velkoja, joita olet velkaa tai sinulle ollaan velkaa, materiaalisesti, mutta myökin henkisesti ja karmallisesti. Hyvä uutinen on, että nyt tiedät kuka olet ja mistä sinut on tehty - tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.



JOUSIMIES - Olet enemmän kuin valmis vastaanottamaan uusia haasteita, mutta joka kulman takana näyttää tulevan vastaan ärsyttävä esto tai viivytys. Sinä tai partnerisi yritätte kyllä kovasti tehdä nyt monta projektia samanaikaisesti, mutta tielle tuntuu kasautuvan jatkuvia esteitä, yksi toisensa jälkeen. Se taas ei sovi luonnostaan ​​optimistiselle luonteellesi. Mutta Mars on nyt merkkiäsi vastapäätä ja haastaa sinut tai kumppanisi kaksintaisteluun maailman kanssa. Paras keino on hyväksyä tilanne ja edetä hitaasti, vaikka se olisikin ristiriidassa innokaan persoonallisuutesi kanssa. Tasaisen tappava, strateginen edistyminen ja siinä loistavasti onnistuminen on täysin mahdollista. Tämä on täydellinen aika oppia, että kurinalaisuus ja kärsivällisyys voivat rakentaa jotain todella kestävää ja todella merkittävää.



KAURIS - Parin viime vuoden tapahtumien toipumisen jälkeen nyt olisi hyvä aika aloittaa pitämään huolta henkisestä ja fyysisestä terveydestäsi seuraavat 7 kuukautta. Jupiter viipyy 4. huoneessasi joka symboloi kotia (paitsi lyhyen ajan lokakuun puolivälistä joulukuuhun) ensi vuoden 2023 toukokuuhun asti. Tämän pitäisi antaa sinulle puhtia ja optimistisuutta, jota tarvitset erityisesti 6. huoneessasi, joka symboloi fyysistä tai jokapäiväistä työtä ja joskus jopa kroonista sairautta. Onneksi kuitenkin Jupiter pitää sinut energisenä ja optimistisena. Etene kuitenkin kuuluisalla kärsivällisyydelläsi, koska Mars voi olla kovin innokas ja yllyttää sinua aloittamaan kuntoiluohjelma liiankin rajusti.



VESIMIES - Saturnuksen energia on sinulle tuttua, aurinkomerkkisi tai ensimmäisen huoneesi hallitsijana. Mutta todellisuudessa hänen varsinainen isännöimisensä ensimmäisessä, eli identiteettisi huoneessa on iso ja vakava asia, varsinkin kun Mars on tehnyt neliötä Saturnukseen 4. huoneessasi. Vastuuta, vastuuta ja vielä kerran vastuuta. Pieniä kriisejä ja yllätyksiä on tuntunut tulevan loputtomasti, varsinkin heinäkuun alusta lähtien. Oletkin varmasti iloinen että Mars on siirtynyt nyt 5. huoneeseesi seuraavaksi 7 kuukaudeksi, tuoden intohimon takaisin romantiikkaan, ja energisoi myös luovia projekteja. Tämä tulee kuin lääkärin määräämänä, juuri kun aloit jo menettää toivon.



KALAT - Tässä vaiheessa sinusta tuntuu että Neptunus on viipynyt aurinkomerkissäsi tai ensimmäisessä huoneessasi jo ikuisuuden verran. Pidät toki henkisyydestä ja elämän tarkoituksen etsimisestä. Mutta et pidä hämmennyksistä ja pettymyksistä, ja olet täysin uupunut niistä. Mars kolmannessa huoneessasi on itse asiassa tuonut, vaikka ärtyneisyyttä, niin myös selkeyttä ajatteluusi heinäkuusta lähtien. Ehkä olet jopa ollut tavallista itsevarmempi ja tuntenut aggressiivisuuden purkauksia, jotka näyttävät tulevan näennäisesti tyhjästä? Nyt Mars muuttaa neljänteen huoneeseesi, tuoden jännitystä joko materiaalisen tai metaforisen remontin muodossa kotiympäristöösi kaikenlaisen kommunikaation muodossa. Tämä pitäisi olla itse asiassa virkistävää, mutta loka- ja marraskuu, jolloin Mars kohtaa Neptunuksen – on poikkeuksellisen hämmentävää aikaa. Pistä ylioptimististinen elämänfilosofiasi jäähylle näiden kuukausien aikana ja yritä (taas) nähdä totuus sumun läpi. Merkkisi hallitsija Jupiter, on kuitenkin merkissäsi auttamassa 28. lokakuuta - 20. joulukuuta. Tänä aikana Jupiter tuo sinulle onnea, paljon kaivattua helpotusta ja viisautta ymmärtää Neptunus-Mars-neliön aiheuttama sekavuus.


Kuten mainitsin jo edellisessä blogissani, paras valmistautuminen Marsin liikkeisiin on yrittää pysyä mahdollisimman neutraalina ja ennen kaikkea joustavana, vaikka se onkin erityisen vaikeaa. Impulsiivinen Mars saa meidät haluamaan toimia välittömästi, ovet paukkuen ja sanoilla satuttaen. Ehkä siihen on jopa erittäin hyvä syy. Mutta pitkällä tähtäimellä on silti parempi pysyä rauhallisena, sillä Mars ei voita edes 7 kuukauden kiukuttelun jälkeenkään, kun taas Saturnuksen pitkäjänteinen, jääkylmä strategia voittaa lopussa. Se, kuka pysyy strategisena, joustavana ja rauhallisena, voittaa.


Syysterveisin,

Ursula


Jos haluat henkilökohtaisen astrologia tulkinnan, voit lukea palveluistani verkkosivuiltani: lunardakini-finnish.com. Ota yhteyttä tai lähetä sähköpostitia jos haluat varata astrologia tulkinnan: lunardakini@gmail.com.





130 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page