top of page

Muutoksien kohtalokas syksy 2022

Uranuksen, Marsin ja kuun yläsolmun kohtaaminen elokuun alussa ennakoivat kohtalokkaista yllätyksistä. Haastava täysikuu Vesimiehen merkissä. Mars viipyy Kaksosten merkissä seitsemän kuukautta, luvaten kaaosta ja mielipiteiden jakautumista.


Olipa kysessä sitten auringon nousu tai auringon lasku, varsinkin elokuun kaksi ensimmäistä viikkoa ovat dramaattista. Uranuksen, Marsin ja kuun yläsolmun kohtaaminen tuovat mukanaan kohtalokkaita, yllättäviä muutoksia ja tapahtumia. Uranus symboloi yllätyksiä (hyviä ja pahoja), vallankumouksia, äkkinäisiä oivalluksia, ehdotonta vapauden halua ja myös loistavia älynväläyksiä. Mars symboloi toimintaa, rohkeutta, kärsimättömyyttä, intohimoa ja konflikteja. Kuun yläsolmu taas yksinkertaisesti lisää näiden jo valmiiksi räjähdysalttiiden planeettojen vaikutusta. Kuun yläsolmu tuo usein mukanaan myös yllättäviä tapahtumia tai tapaamisia, jotka osottautuvat myöhemmin kohtalokkaiksi jollakin tavalla. Koska näiden planeettojen tapaaminen tapahtuu Härän merkissä, jonka hallitsija on Venus, kyseessä voi olla naisiin liittyvät asiat ja naisjohtajien esilläolo julkisuudessa. Kuten olemme jo huomanneet, muutoksia ja keskeytyksiä on myös oletettavissa kaikkeen fyysiseen, kuten ruoan ja energian vientiin ja tuontiin. Saatat myös tavata ihmisen tai sinulle tapahtuu jotain, jolla on iso kohtalokas vaikutus elämääsi. Kuitenkin, Marsin mukana olo kertoo siitä että vaikka mukana on varmasti paljon räiskettä ja intohimoa, ehkä sen sijaan, myös paljon ärtymystä ja konflikteja. Mars tekee lisäksi neliötä Saturnukseen elokuun 7. päivä, erityinen valtataistelun ja ärstytyksen päivä. Erityisesti tulilinjalla ovat kiinteät merkit, eli he joilla on aurinko tai erityisesti nouseva merkki Härässä, Leijonassa, Skorpionissa ja Vesimiehessä.


Haastava täysikuu Vesimiehen merkissä


Mitä tapahtuukaan, kysymyksessä ei kuitenkaan ole täysi yllätys. Nämä asiat ovat muhineet alitajunnassa, tai kongreettisesti kulissien takana ilman että täysin edes tiedostimme niitä. Yllätys mitä Uranus tuo mukanaan tuntuu jälkeenpäin sittenkin täysin ennakoidulta tapahtumalta. Mutta kun asiat tulevat haastavaan pisteeseen täyden kuun aikaan 12.8 Vesimiehen merkissä (klo 4:35), suurin yllätys on ehkä oma reaktiomme. Vasta nyt tajuamme miten olemme pitäneet asioita sisällämme, miten pitkälle olemme antaneet asioiden mennä tekemättä niille mitään ja kuinka paljon ne ovat meitä vaivanneet. Uranuksen ja kuun yläsolmun neliö, sekä varsinkin Saturnuksen läheisyys tähän täyteen kuuhun kertoo siitä että haasteellinen aihe tulee väkisinkin pinnalle. Toisaalta, Merkurius saapuu kotimerkkiinsä Neitsyeen 4.8 ja auttaa meitä järjestelemään ajatuksemme, lähestymään asioita loogisesti ja saamaan paljon aikaan.


Mars kaksosien merkissä 7 kuukautta


Mars siirtyy kaksosten merkkiin 20.8 ja viipyy siellä uskomattomat seitsemän kuukautta, siirtyen ravun merkkiin vasta 25.3.2023. Sinä aikana Mars vielä perääntyy 30.10 (25 astetta kaksosissa), ja kääntyy vasta tammikuun 12, 2023 (6 astetta kaksosissa). Eli Mars on kaksosien merkissä yli 7 kuukautta ja on perääntynyt siitä ajasta jopa 74 päivää.


On selvää että tällä on vaikutusta kaikkiin Kaksosiin, (varsinkin nouseviin kaksosiin), ja kaikilla joilla on monta planeettaa kaksosten merkissä. Mars, toiminnan ja sodan planeetta kaksosten merkissä lupaa valtavaa kiirettä, ylianalysointia, epävarmuutta, moneen suuntaan jakautumista ja kahden, jakautuneen mielipiteen kiihtynyttä konfliktia asioista. USA:n syntymäkarttaan Mars vaikuttaa erityisen paljon (Marsin paluu ja Uranuksen ohitus 7. huoneessa), ja ei ihme, koska edessä ovat uudet välivaalit marraskuun 8. päivä. Edessä on yhä syvempi mielipiteiden ja kansan jakautuminen kahteen, joka vaikuttaa sitten myös muuhun maailmaan.


USAn välivaalit marraskuun 8. 2022

Suomen karttaan Marsin kulku kaksosissa ei myöskään todellakaan käy huomaamatta, sillä suomen nouseva merkki, eli identiteetti, on Kaksonen. Mutta ennen kuin edes puhumme Marsista, on huomattava Pluton jauhaminen suomen keskitaivaassa (MC) 8. huoneessa maaliskuusta 2022 lähtien. Kaikki Pluton transiitit kokeneet tietävät että Pluto ei jätä yhtäkään kiveä kääntämättä. Ei ole sattumus että Suomi tuli puheenaiheeksi maailmalla (keskitaivas, (MC) = julkinen näkyvyys) keväällä 2022 Nato jäsenyyden takia. Ei ole myöskään sattumus että mielipiteet Natoon liittymisesta muuttuivat Suomessa vain parin kuukauden sisällä - klassinen Pluton symboloiva valtataistelu on se, että se ei kysele lupaa vaan tuo isot, pysyvät muutokset asioihin - muita vaihtoehtoja ei kerta kaikkiaan ole.


Huomattavaa on myös Saturnuksen ohitus Suomen syntymäkartan Uranusta. Vanhat ajattelutavat on jätettävä taakse, mutta helposti se ei käy, vaan viivytyksien ja turhautumisien kautta. Nato jäsenyyttä ja siihen liittyvää keskustelua sekä maan sisäisesti että ulkoisesti jatkunee syystä tai toisesta vielä pitkälle 2023 loppuun asti.


Suomen Nato jäsenyys

Marsin kulku kaksosissa tarkoittaa sitä että yhteiskunnallisella sekä yksityisellä tasolla voimme odottaa kiirettä, konflikteja, epävarmuutta, mielipiteiden jakautumista ja yleistä kaaosta, varsinkin Marsin perääntymisen aikana 30.10.22 -12.1.23.


Paras valmistautuminen onkin yrittää pysyä mahdollisimman neutraalina ja ennen kaikkea joustavana, vaikka se onkin vaikeaa. Taivaan symbolit ennustavat että haluamme toimia välittömästi, ovet paukkuen. Siihen on ehkä syytäkin, sillä nämä asiat ovat kehittyneet kulissien takana pikku hiljaa. Mutta pitemmälle ajateltuna on silti hyvä pysyä rauhallisena, sillä 7 kuukauden räyhäämisen ja kiukuttelun jälkeenkään Mars ei vie voittoa, vaan Saturnuksen pitkäaikainen, jäätävän kylmä strategia voittaa lopulta. Se joka pysyy strategisena, joustavana ja rauhallisena, voittaa.


Jupiter ei pysty auttamaan optimistisuudellaan kuten normaalisti, koska hän on oinaassa ja perääntyy suurimman osan syksyä, vain käväisee omassa kodissaan Kaloissa, eikä muuta suuntaansa vasta kuin Amerikkalaisena kiitospäivänä 25.11, jonka jälkeen se siirtyy takaisin oinaaseen 20.12, jolloin se asuu taas Marsin hallitsemassa huoneessa ja lisää lähinnä vain puhtia Marsin touhuille.


Myöhempänä syksyllä on sitten odotettavissa uusi kuu ja auringonpimennnys skorpioonin merkissä 25.10 ja täysikuu ja kuunpimennys härän merkissä 8.11. Silloin on odotettavissa taas isoja alkuja ja loppuja, varsinkin nouseville skorpiooneille ja härälle. Niistä myöhemmin lisää.


Luvassa on siis tapahtumarikas syksy. On hyvä valmistautua muistuttamalla itseään olemaan mahdollisimman neutraali, joustava ja pitämään itsestään hyvää henkistä ja fyysistä huolta, eikä antaa muiden vetää itseä mukaan täysin turhiin kädenvääntöihin, joka vie vain turhaa energiaa. Konflikteja, kaaosta ja ärsymystä riittää kyllä tänä syksynä tasavertaisesti kaikille. Mutta se saa myöskin asiat liikkeelle. Tiskatessa vesi muuttuu usein ensin likaisemmaksi kuin aloittaessa, mutta se on sen merkki että pesu on tehokas ja lopputuloksena on puhtaat astiat.


Syysterveisin,

Ursula


Jos haluat henkiökohtaisen astrologia tulkinnan, lista palveluistani löytyy verkkosivuiltani: lunardakini-finnish.com. Ota yhteyttä sähköpostitse jos haluat varata astrologia tulkinta ajan: lunardakini@gmail.com.Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page