top of page

Muutosten ja sisäisen etsimisen aikaa

Saturnus perääntyy 23. toukokuuta - 11. lokakuuhun asti. Täysi kuunpimennys jousimiehehen merkissä 26. toukokuuta. Auringonpimennys kaksosissa 10. kesäkuuta. Merkurius perääntyy 30. toukokuuta - 23. kesäkuuta.Seuraavat 3 viikkoa ovat levotonta ja tunnepitoista aikaa. Kuun pimennykset tyypillisesti edesauttavat tuomaan lopun asioille, jotka eivät kerta kaikkiaan toimi enään, ja toisaalta auringon pimennykset saattavat tuovat yllättäviä, uusia mahdollisuuksia ja paljastavat asioiden todellisen laidan äkillisesti. Asiat ja uskomukset, jotka eivät enää toimi, karisevat pois, ja saamme aivan uuden näkökulman elämään.


Saturnus ja Merkurius perääntyvät samaan aikaan, lisäävät sekaannusta ja aiheuttavat viivästyksiä - mutta mahdollistavat myös itsetarkastelun ja elämän uudelleen arvoinnin. Samalla Jupiter kalojen merkissä jatkaa sisäisen tutkimusten laajentamista. Kaikki yllämainittu ei välttämättä tunnu kovin mukavalta - mutta jos emme vaadi tarkkoja vastauksia juuri nyt, vaan annamme asioiden kehittyä ihan rauhassa, Jupiter, joka symboloi sisäistä viisauttamme, johtaa meidät lopulta paljon valoisampaan tulevaisuuteen ensi vuonna. Siihen asti, "fake it until you make it", eli vaikka et ihan vielä tiedäkkään mitä tehdä, teeskentele ihan kuin tietäisitkin, ja kohta huomaat että itse asiassa tiedätkin mitä teet, eikä teeskentely ole enään tarpeellista.


Saturnus perääntyy 23. toukokuuta - 11. lokakuuta. Saturnuksen opit eivät ole tänä aikana niin rankkoja kuin tavallisesti, ja hänestä tulee itsetietoisempi ja heijastavampi. Rajoituksia ja sääntöjä on vähemmän. Saamme mahdollisuuden prosessoida vuoden 2020 kovia oppeja, sekä käsitellä yksilöllistä ja kollektiivista traumaamme.


Jupiterin kauttakulku kaloissa kannustaa sisäisiin etsintöihin ja uuden, inspiroivan sisäisen vision löytämiseen 29. heinäkuuta asti, jonka jälkeen se tuo löytäneensä Saturnuksen tarkastettavaksi. Merkurius perääntyy 30. toukokuuta - 23. kesäkuuta, joka lisää sisäänpäin kääntynyttä mielialaamme, mutta aiheuttaa myös viivästyksiä ja hämmennystä. Kaikki tämä itsetutkiskelu vaatii paljon kärsivällisyyttä. Jupiter kalojen merkissä etsii inspiraatiota, mutta ei löydä niitä välttämättä mustavalkoisista vastauksista, vaan kysymällä isoja kysymyksiä elämän tarkoituksesta ja meidän roolistamme maailmassa.


Täysikuunpimennys tapahtuu jousimiehen merkissä keskiviikkona 26. toukokuuta. Energioiden tiivistymisen ja intensiivisyys on tuntunut jo ainakin viikon ajan. Perinteisesti pimennyksiä pidetään epäonnen merkkinä, koska ne estävät auringonvalon, joka symboloi elinvoimaamme. Tai pimennykset estävät kuun valon, joka symboloi fyysistä kehoamme ja tunne elämäämme. Mutta kun pimennyksen energioita käyttää tietoisesti, ne ovat selkeyttäviä ja puhdistavia. Niiden avulla voimme päästää irti vanhoista uskomuksista ja asioista, ja luoda tilaa uusille asioille.


Kuunpimennys 26. toukokuuta symboloi asioiden loppumista. Sen jälkeen seuraa auringonpimennys kaksosten merkissä 10. kesäkuuta. Pimennykset voivat tuoda dramaattisia loppuja ja uusia alkuja. Yleensä ensimmäinen vaistomme on vastustaa muutoksia. Mutta on paljon hyödyllisempää mennä pimennyksien energioiden mukana tietoisesti, avata symbolinen ikkuna ja päästää vanhentunut ilma ulos. Ajattele niitä uskomuksia, ihmisiä, tilanteita tai asioita, jotka ovat jo tehneet tehtävänsä elämässäsi - nyt on erinomainen aika antaa niiden mennä.


Toisaalta varsinkin auringonpimennyksen aikana 10. kesäkuuta, voit jopa aloittaa ihan uuden aikakauden elämässä, kuten esimerkiksi sitoutua parisuhteeseen tai aloittaa uuden työn. Jätät siten symolisesti vanhan itsesi tai vanhan elämäsi taakse.


Näin voit saada pimennykset toimimaan puolestasi - päästämällä vapaaehtoisesti irti asioista, jotka eivät enää palvele sinua, ja toisaalta ottamalla vastaan sinulle ehkä yllättäen tarjottuja tilaisuuksia. Samalla on kuitenkin hyvä muistaa, että pimennysenergiat voivat olla äkillisiä ja arvaamattomia - joten pyydä että asiat jotka poistuvat nyt elämästäsi, lähtevät terveellä, rauhallisella ja tasapainoisella tavalla. Ihan kuin olisit heittämässä pois vanhan villapaidan - se oli mukava ja tarpeellinen, mutta nyt se on kerta kaikkiaan jo liian kulunut. Sano sille kiitos, ja hyvästi.


Yritä olla reagoimatta liikaa näiden tunnemyrskyjen ja muiden yllätyksien keskellä, ennen kuin tiedät mistä on todella kyse. Asioiden todellinen laita ei ehkä selviä vielä pitkään aikaan. Vanhat uskomukset ja asiat lähtevät 26. toukokuuta. Aloitamme sen jälkeen ihan uuden jakson 10. kesäkuuta. Anna itsellesi aikaa uuden vision ja uuden ymmärryksen löytämiseksi tänä kesänä. Anna uusien oivallustesi kuitenkin hautua rauhassa, ja pysy joustavana. Anna isojen visioiden inspiroida itseäsi sen sijaan, että vaatisit selkeitä, yksityiskohtaisia ​​vastauksia - ne tulevat kyllä sitten myöhemmin.


Terveisin,

Ursula


p.s. Kysy henkilökohtaisista astrologitulkinnoista lunardakini@gmail.com ja vierailemalla www.lunardakini-finnish.com


166 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page