top of page

Oivalluksia liminaalitilassa

Kuun ja auringon pimennysten välinen aika on outoa aikaa, joka voi paljastaa yllättäviä vastauksia.


Olemme saapumassa vuoden 2020 viimeisimpiin kohokohtiin, ennen kuin jätämme sen lopulta taaksemme. Juuri nyt olemme ​​liminaalisessa tilassa kuun ja auringonpimennysten välillä. Marraskuun 30. päivä meillä oli osittainen kuunpimennys kaksosten merkissä, ja olemme menossa kohti täydellistä auringonpimennystä jousimiehen merkissä 14. joulukuuta 2020.


Yksi vaikeimmista vuosista miesmuistiin on melkein takanamme. Mutta 2020 ei ole vielä paljastanut toiseksi viimeistä korttiaan - täydellistä auringonpimennystä. Juuri nyt on hyvä aika etsiä oma Hodor -hetkemme (Game of Thrones -viittaus). Hodor-hetki on hetki, tarkoitus tai tehtävä, jonka olemme jotenkin aistineet koko elämämme. Hetki, joka kaikuu ajan ja tilan läpi ja määrittelee elämämme merkityksen. Hetki, joka saattaa tuntua mitättömältä, mutta jonka seuraukset paljastavat elämämme tarkoituksen.


Juuri nyt aika taipuu ja venyy. Tässä liminaalitilassa voimme heittää kaiken logiikan syrjään, ja saada visionäärisiä vastauksia omaan henkilökohtaiseen tarkoitukseemme. Saamamme vastaukset eivät todennäköisesti ole mitään selkeitä, vaan vain vilkkuvia valoja, varjoja, kuiskauksia ja äkillisiä oivalluksia, jotka häviävät jo heti saapuessaan. Maailmojen välinen verho ohenee pimennysten välillä. Todelliset vastaukset odottavat löytöämme tässä oudossa tilassa. Meillä on vapaa tahto, joten vastaukset eivät kuitenkaan tule luoksemme etsimättä. Toisaalta vastaukset saadaan vain oivalluksen ja intuition avulla, ei vaatimalla. Kuuntele kaikilla aisteillasi, ilman logiikkaa, ilman päämäärää. Pyydä, että sinulle näytetään tarkoituksesi. Ja usko sitten tuomitsematta siihen mitä sinulle on näytetty, sen sijaan että päättelisit sen olevan vain mielikuvitusta, ja luottaisit taas vain "järkimaailmaan".


Vuoden 2020 viimeinen kortti on paljastumassa talvipäivänseisauksen päivänä 21. joulukuuta 2020, jolloin Jupiter ja Saturnus siirtyvät vesimiehen merkkiin. Se on sekä loppu että alku. Olemme astumassa Vesimiehen aikaan, läpi toiseen paikkaan ja aikaan. Todennäköisesti emme tunne näitä muutoksia välittömästi, koska Jupiter ja Saturnus ovat hitaasti liikkuvia planeettoja. Mutta monet ovat alkaneet jo aistia nämä energiat, koska kysymyksessä ovat isot muutokset. Mitä tahansa ​​vastauksia olemmekaan sitten saaneet raja-alueilla vieraillessamme, voimme tuoda ne mukanamme toiselle puolelle, jossa odottaa uusi toivo. Lisää seuraavassa viestissäni vesimiehen ajasta.


Hyvää oivalluksen aikaa,

Ursula


 

Tarjoan 5-viikkosen, englannin kielisen astrologia kurssin"Introduction to Astrology" Jessica Paschen kanssa, joka on intutitiivinen ohjaaja ja meedio. Sunnuntaisin klo 19-20:30 suomen aikaa, 10.1 - 7.2.2021! Lisää tietoa:
39 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page