top of page

Pimennysten välimailla

Auringonpimennys oinaassa 20.4.23 ja kuunpimennys skorpioonissa 5.5.23

Monet ovat kyselleet että mitä on meneillään tähdissä, koska monella tuntuu kaikki kaatuvan nyt päälle. Viime viikko oli monella erityisen vilkas ja sanotaanko kauniisti että tapahtumarikas, kuten myös astrologilla itsellään. Meillä oli harvinaisen dramaattinen auringonpimennys 29 astetta oinaan merkissä torstaina aamuna 20.4.2023. Välittömästi uuden kuun ja pimennyksen jälkeen, aurinko muutti oinaasta härkään, muodosti neliön Plutoon ja Merkurius alkoi kolmi viikkoisen perääntymisen.


Eikä siinä vielä mitään. Pimennys seuraa aina toista pimennystä kahden viikon sisään. 5. päivä toukokuuta koemme kuunpimennyksen skorpioonin merkissä klo 20:23.


Mitä kaikki tuo yllä oleva sitten tarkoittaa? Auringonpimennys symboloi tulevia (joskus muuten jo tapahtuneita, koska pimennysten vaikutus voi alkaa jopa kuukautta ennen varsinaista tapahtumaa) dramaattisia käänteitä. Mutta koska tämän pimennyksen hallitsija oli Mars ravun merkissä, jossa hän ei toimi tehokkaasti, Mars lähti soittaen sotaan, mutta päätyi lähinnä kiukuttelemaan. Mutta kiukutteleva Mars on vaarallinen Mars.


Yksi auringonpimennysten erikoispiirteitä on nopeuttaa asioita. Jos ajattelit esimerkiksi muuttaa tai vaihtaa työpaikkaa parin vuoden sisällä, auringonpimennys saattaa symboloida äkinnäistä, yllättävää muutosta, kuten työpaikan menetyksen, jonka tuloksena sinun onkin pakko alkaa toimimaan välittömästi.


Joskus tämä on hyvä asia. Ehkä olet ajatellut aloittaa oman yrityksen mutta koskaan ei tunnu olevan tarpeeksi aikaa. Tämä pimennys on saattanut sinut menettämään työpaikan ja yhtäkkiä tekosyyt siirtää asioita hamaan tulevaisuuteen ovat yksinkertaisesti hävinneet taivaan tuuliin.


Merkuriuksen välitön perääntyminen heti tämän auringonpimennyksen jälkeen saattaa myös aiheuttaa sen että asiat jotka luulimme jo olevan käsiteltyjä, tulivat takaisin. Mutta nämä ovat tärkeitä asioita jotka pitää vain nyt hoitaa alta pois. On usein mahdollista että tällä kertaa tehdessämme jonkun asian uudestaan huomaamme virheen ja osaamme korjata sen tällä kertaa. Kuten näemme, pimennykset ja perääntymiset eivät ole vain negatiivisia tapahtumia. Ne ovat rasittavia, mutta antavat meille tilaisuuden korjata asioita joista olisi tullut vielä isompia ongelmia pitkällä tähtäimellä.


Pimennykset eivät ole helppoja kausia. Ne ovat yleensä hyvin kohtalonomaisia ja osoittavat meille että me emme ole niin kontrollissa omasta elämästämme kuin haluaisimme ajatella.


Parhaimmillaan pimennykset ovat kohtalokkaita hyvällä tavalla - on täysin mahdollista että vedät puoleesi ihanne partnerin tai työpaikan. Sellaisen tapahtuessa muinaiset astrologit opettavat kuitenkin että tilanne saattaa kääntyä ihan päinvastaiseksi esim. puolen vuoden sisään, koska pimennysten vaikutus saattaa kestää kuukausia tai jopa vuosia. Näin ei kuitenkaan aina käy, vaan partneri jää loppuiäksi ja unelmasta tuleekin totta. Kuitenkin, tämä jälkimmäinen mahdollisuus on aika harvinaista.


Paras neuvo pimennyksien aikaan ja varsinkin niiden välissä on olla reagoimatta ja olla uskomatta tunnekuohuihin jotka tulevat usein näiden tapahtuminen mukana. Nimittäin draamaa riittää varsinkin näissä kahdessa nimenomaisessa pimennyksessä. Auringonpimennys oinaassa osoitti meille kuitenkin kuinka maailmankaikkeus heittää tiellemme asioita tai tilaisuuksia joihin on usein pakko reagoida välittömästi. Voit silti käyttää ylimääräisen tunnin, ja lukea sen tulisen sähköpostisi uudestaan parin tunnin kuluttua ennenkuin varsinaisesti lähetät sen. Voi olla että olet käsittänyt sinulle lähetetyn viestin aivan toisella tavalla kuin luit sen pari tuntia sitten. Olit myös ehkä saanut upean tilaisuuden ja olit varma että saat sen - kuitenkin vain pettyen lopputulokseen. Voin kuitenkin vakuuttaa että maailmankaikkeus ei yritä vain kiusata meitä. Usein saamme näitä pieniä sormella tökkäyksiä niin että heräämme tokkurasta - nyt olemme vasta todella valveilla ja valppaana sitä todellista mahdollisuutta varten joka on meille tulossa vasta myöhemmin.


Pimennykset herättävät meidät hereille illuusioista. Ne nopeuttavat asioita joihin emme vielä olleet varautuneet tai tunteneet olevamme valmis - maailmankaikkeus on kuitenkin toista mieltä. Olet valmiimpi kuin luulitkaan. Vastaantaistelu maailmankaikkeuden viestejä vastaan on hyödytöntä - jos menemme taas virran mukana suosiolla, näämme jossain vaiheessa että saavummekin paikkaan johon tarvitsimmekin saapua.


Aika piemmennysten välillä eli nyt toukokuun 5-6 päivään asti on erityisen sekavaa ja hämmentävää. Viestit menevät väärään paikkaan, saavut tapaamiseen myöhässä, väärinkäsityksiä, draamaa ja tunnekuohuoja on luvassa. Neuvo on "kävellä kevyesti" eikä aloittaa uusia asioita eikä ottaa kaikkea draamaa ja väärinkäsityksiä ihan todesta. Pimeyksien välinen aika on myös kuuluisasti aikaa kun verho elävien ja kuolleiden välissä on ohuin. Pimeydet aukaisevat portteja joiden aikana kommunikaatio toiselle puolelle on helpompaa kuin tavallisesti.


Koska helpottaa? Heti kuunpimennyksen jälkeen 6. toukokuuta jälkeen pitäisi helpottaa jo henkisesti. Kaikki uudet projektit ja muut ehdotan kuitenkin aloittamaan vasta 22. toukokuuta lähtien, kun Mars siirtyy Leijonaan ja Jupiter, onnen ja runsauden tuoja saapuu vuodeksi härän merkkiin.


Namaste,

Ursula


p.s. Namaste = "jumalallinen olemukseni kumartaa jumalalliselle olemuksellesi sinussa"

 

TULEVIA TAPAHTUMIA:


Yötön yö - tapahtuma 26.6.23, Kauppakeskus Revontuli, Rovaniemi. Ilmaisia korttitulkintoja Yötön Yö tapahtumassa klo 17-22.

 

Rovaniemen Wanhat Markkinat 18.-20.8.2023. Tarjoan korttitulkintoja €30 / 10-15 min. Pe klo 12-18, La-Su klo 10-18.

 

Maagiset Messut 30.9.23, Sibeliustalo, Lahti. Tarjoan korttitulkintoja €30 / 10-15 min. Minut löytää luontaishoito- ja tulkintahuone alueelta klo 11-21.

 

Astrologia ja Tarot 2h workshop 19.10.23, Valonsali, Henkinen Kehitys ry, Maakuntakatu 12, Rovaniemi. Mistä Tarot ja astrologia tulevat ja missä ne kohtaavat? Käymme läpi isot arkana kortit traditionaalisesta Tarotista ja mitä merkkiä tai planeettaa ne vastaavat astrologiassa. Lopussa kaikille osallistujille nostetaan omat kortit. €20.

 

Jos olet kiinnostunut henkilökohtaisesta astrologia tulkinnasta, lista palveluistani löytyy verkkosivuiltani: Lunardakini-Astrologia.com. Ota yhteyttä sähköpostitse jos haluat varata astrologia tulkinta ajan: Lunardakini@gmail.com.


212 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page