top of page

Sisäinen matka syvyyksiin

Uusikuu kalojen merkissä 20. helmikuuta, 2023.

Maailman tämänhetkinen tila, monet valitettavat katastrofit mukaan lukien, johtuu osittain siitä, että sekä Saturnus että Pluto lähestyvät maaliviivaa oleskelunsa Vesimiehen ja Kauriin merkeissä. Kun planeetat ovat siirtymässä uuteen merkkiin, niillä on taipumus pitää kovaa ääntä. Maaliskuu onkin ylivoimaisesti vuoden 2023 dramaattisin kuukausi. Saturnus saapuu kalojen merkkiin, Mars päättää vihdoin 7 kuukauden kiertonsa kaksosissa ja siirtyy ravun merkkiin. Merkurius vaihtaa merkkiä kahdesti ja Venus kerran. Pluto aloittaa ensimmäisen siirtymisensä vesimiehen merkkiin. Olemme juuri astumassa outoon ja uuteen, mutta pesemme ja kuivaamme silti vielä vanhoja tiskejä. Näistä aiheista lisää tulevissa blogeissa.


Uusi kuu kalojen merkissä


Uusikuu 20. helmikuuta kello 9:05 kalojen merkissä on melko unenomainen, varsinkin kun Venus ja Neptunus ovat myös vielä edelleen kalan merkissä. Tässä uudessa kuussa on myös upea, parantava puoli, kiinteän tähden Fomalhaut:in ansiosta. Lisäksi Jupiter, tämän uuden kuun hallitseva planeetta, on myös lähellä Chiron:ia, haavoittunutta parantajaa. Tämä kuu symboloi anteeksiantoa, parantamista, uuden unelman haaveilua ja uuden alottamista.


Mutta koska Jupiter on tällä hetkellä oinaassa, saamme tämän uuden kuun mukana paljon enemmän energiaa, spontaanisuutta, uskaliaisuutta, innostusta ja elinvoimaa kuin normaalisti kalojen uudesta kuusta, joka on tavallisesti paljon sisäisempi, introvertti prosessi. Saturnus on myös pian saapumassa kaloihin (7. maaliskuuta), joten unelmien toteuttaminen on todellakin realistisesti mahdollista. Unelmat yhdistettynä innostuneeseen energiaan ja haluun tehdä lujasti töitä sen eteen onkin erinomaisen innostava yhdistelmä.


Mutta, jo heti seuraavana päivänä kuu tekee neliötä Mars:in ja Venus lähtee kaloista seuraavana päivänä, joten välitön, mutta lyhyt takaisku lähtöön on mahdollista. Mutta sen ei pitäisi estää meitä silti menemästä täysillä eteenpäin tämän uuden kuun virtojen mukana - sillä tämä uusi kuu haluaa ehdottomasti tehdä unelmasta totta.


Täysikuu Neitsyen merkissä 7. maaliskuuta


Kuten edellä mainitsin, Saturnus siirtyy kalojen merkkiin maaliskuun 7. päivänä, eli samana päivänä kuin täysikuu neitsyen merkissä, mikä korostaa Saturnuksen merkin vaihdon dramaattista muutosta. (Merkurius on myös siirtynyt kaloihin maaliskuun 3. päivänä). Käsittelen Saturnuksen saapumista kalojen merkkiin erillisessä blogissa. Uskon että aluksi tunnemme suurta huojennusta kun Saturnus lähtee merkeistä joita se on hallinnut 5 vuotta. Myöhemmin kuitenkin se saataa herättää myös paljon hämmennystä. Aiemmat, lujat kantamme asioihin voivat yhtäkkiä alkaa hajota ja pehmetä. Sen jälkeen seuraa yleinen hämmennys suunnamme suhteen, jonka pitäisi kuitenkin selvitä ainakin lyhyellä aikavälillä oinaan uuden kuun aikana 21. maaliskuuta.


Kalojen Tarot-kortti: Kuu


Kuu kortti symboloi kalojen merkkiä, joka on Jupiterin yöllinen ja naispuolinen, muuttuva vesimerkki puoli. Se kuvaa kalojen salaperäistä, unenomaista puolta: intuitiivista, mielikuvituksellista, psyykkistä, maagista ja luovaa. Kun yrittää kuvata kalan merkkiä se on kuin yrittäisi saada kalaa kiinni öljyisillä käsillä. Ehkä meidän ei ole tarkoituskaan saada sitä kiinni´tai ymmärtää sitä loogisella älyllämme, vaan ehkä meidän onkin tarkoitus antaa kalojen kuu kortin mysteerin paljastaa itsensä vain unissamme yöllä.


Silti Jupiter, viisauden jumala, hallitsee kalojen merkkiä. Ehkä viisauden toinen puoli onkin eräänlainen epäloogisuus ja jopa hulluus. Tämän kortin erikoiset eläimet (hummeri, susi ja koira) kuvaavat alkuperäistä, eläimellistä puoltamme. Tämän kortin pimeä puoli on epävakaisuus, illuusio ja pettäminen."Ole aivan hiljaa ja liikkumatta; ja näät että eläimellinen puolesi rauhoittuu, kun alla oleva pohjaton kuilu lakkaa muodostamatta mitään muotoa." - Waite, A.E.Kalojen uusi kuu eri merkeissä Lue sekä aurinko että nouseva merkkisi kuvaus saadaksesi parhaan käsityksen siitä, kuinka kalojen uusi kuu saattaa vaikuttaa juuri sinuun. Henkilökohtainen astrologia kartan tulkinta on paljon yksityiskohtaisempi ja räätälöidympi, koska se ottaa huomioon oman syntymäkarttasi.

Oinas - Piilotetut, aiemmin tietämättömät asiat voivat tulla esiin julkisesti tai vain omaan tietoisuuteen.

Härkä - Kalojen uusikuu toiveiden, unelmien, ystävien ja verkostojen huoneessa inspiroi uusia yhteyksiä ja uusia unelmia.

Kaksoset - Kalojen uusikuu inspiroi ja käynnistää uudelleen urasi tai sen osan elämästäsi, joka näkyy maailmalle. Tämä on ehdottomasti uskaltamisen aikaa - vähemmän puhetta ja miettimistä, enemmän tekemistä!

Rapu - Kalojen uusikuu elämäsi filosofia huoneessa innostaa sinua haaveilemaan ihan uudesta unelmasta. Kanssakäynti ulkomaalaisten ihmisten tai maiden kanssa vetää nyt huomiosi.

Leijona - Kalojen uusikuu 8. huoneessasi innostaa sinua järjestelemään oman tai kumppanisi talouden - oli jo aikakin.

Neitsyt - Kalojen uusikuu parisuhde huoneessasi inspiroi ja innostaa - nyt on mahdollisuus aloittaa alusta. Älä kuitenkaan hukkaa energiaa muutamaan kompastuskiveen heti alussa, vaan usko mahdottomaan.

Vaaka - Kalojen uusikuu palvelun, päivittäisten rutiinien ja terveyden huoneessasi inspiroivat sinua aloittamaan uudet terveelliset elämän tavat, tai osallistumaan inspiroivalle hyvinvoinnin kurssille palvellaksesi muita.

Skorpioni - Kalojen uusikuu romanssin, luovuuden ja lapsien huoneessasi on todella innostava. Tunnet luovuutesi lähteen vihdoin jälleen virtaavan ja olosi elvytetyksi.

Jousimies - Kalojen uusikuu kotisi huoneessa saattaa tarkoittaa uuden kodin löytämistä tai ainakin uuden asuinpaikan harkintaa tai remontin aloittamista.

Kauris - Kalojen uusikuu kommunikoinnin ja sisarusten huoneessa voi tarkoittaa ​​uusia ideoita tai läpimurtoja suhteissa sisaruksiin. Nyt on myös loistava aika aloittaa uusi blogi, podcast tai YouTube-kanava.

Vesimies - Kalojen uusikuu tuo enimmäkseen hyviä uutisia rahan suhteen. Asiat voivat aluksi näyttää hyvinkin toiveikkailta ja ottaa sitten takapakkia, mutta ne selviävät kyllä pian. Saat vihdoinkin selvyyttä muutamiin pitkään auki olleisiin raha-asioihin.

Kalat - Kalojen uusikuu identiteetin, kehon ja terveyden, eli ensimmäisessä huoneessasi on aina juhlan aikaa, koska se tietää sitä että nyt alkaa syntymäpäivä kuukautesi. Tämä on suloinen ja parantava uusikuu. Saturnus on myös saapumassa merkkiisi maaliskuun 7. päivä, seuraavaksi kolmen vuoden ajaksi. Se tarkoittaa, että on aika tehdä unelmista totta.


Terveisin,

Ursula

 

TARJOAN NYT:

Jumalatar Asteroidit tulkinta

Pallas/Athena, Vesta/Hestia, Ceres/Demeter & Juno/Hera jumalatar asteroidit kartallamme symboloivat jumalattaria joita erityisesti naiset palvoivat muinaisina aikoina eri tarkoituksia varten. Nyt ne kertovat strategisesta älykkyydestämme, kyvystämme sitoutua, tavastamme pitää huolta ja parisuhteiden karmastamme. Saat sähköpostitse karttasi & pyydettäessä äänityksen tulkinnasta. Lisätietoja Lunardakini-Astrologia.com


Jos olet kiinnostunut henkilökohtaisesta astrologia tulkinnasta, lista palveluistani löytyy verkkosivuiltani: Lunardakini-Astrologia.com. Ota yhteyttä sähköpostitse jos haluat varata astrologia tulkinta ajan: Lunardakini@gmail.com.

82 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page