top of page

Uskomuksiamme testataan

Täysikuu ja kuunpimennys kesäkuun 5. 2020, jousimiehen merkissä.


Sen minkä aloitimme uudenkuun aikana kaksosten merkissä 22. toukokuuta, on nyt huipentumassa. Yleensä täysikuut tuovat asioita julki niin, että näemme selvästi sen mitä emme ehkä nähneet aikaisemmin.


Mutta Mars lisää nyt kaikenlaisia paineita ja tunnetta että meidän pitää toimia heti. Vaikka ehkä toivomme ja unelmoimme ihmissuhteista ja sosiaalisesta elämästä ideaalisella tasolla, pinnan alla tilanne on todella intensiivinen. Uskomuksemme, vakaumuksemme ja elämän filosofiamme testataan moneen otteeseen tänä kesänä.


Auringon ja kuunpimennykset lisäävät intensiivisyyttä. Ne ennustavat dramaattisia loppuja ja alkuja. Meistä saattaa tuntua siltä ​​että meidän on puolustettava omaa näkökantaamme, tai tehtävä valinta, joka on uskomuksemme vastaista, tai tehtävä iso kompromissi tai uhraus. Paras keino näin intensiivisenä aikana on pysyä joustavana, välttää hurskastelua, mutta pitää silti kiinni arvomaailmastamme.


Kuten kaikki täysikuut, kannattaa odottaa päivä tai kaksi sen jälkeen ennenkuin toimii tai tekee tärkeän päätöksen, koska täysikuun aikana tunnekuohut saattavat yllyttää meidät tekemään impulsiivisia päätöksiä. Nyt on hyvä aika organisoida kaapit, sekä fyysisellä että henkisellä tasolla.


Kuunpimennys jousimiehen merkissä 5. kesäkuuta on ensimmäinen kolmesta. Sitä seuraa uudenkuun auringonpimennys 21. kesäkuuta ravun merkissä, ja täysikuun pimennys 5. heinäkuuta kauriin merkissä. On hyvä aika antaa vanhat ajattelutavat mennä. Menneisyys on mennyttä eikä takaisin paluuta ns. normaaliin enään ole. Koko kesä antaa meille mahdollisuuden tutkia kuka me todella olemme, mihin me todella uskomme ja mitä todella tarvitsemme. Uskomustemme tiedostaminen ja lujittaminen auttaa meitä kestämään epävarmojen aikojen tuomaa stressiä. Sisäinen voima ja opastus on nyt, enemmän kuin koskaan, ainoa asia johon voimme todella luottaa.


Yksilöllisiä astrologi tulkintoja lunardakini-finnish.com tai lunardakini@gmail.com.


Artwork by Jenni Pennanen @jennipennanenArt.

Ursula

50 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page