top of page

Uusi sisäinen visiomme

Jupiter vierailee kalojen merkissä 14. toukokuuta - 29. heinäkuuta, 2021. Tervetuloa tutustumaan sisäiseen oppaasesi.


Jupiter siirtyy kalojen merkkiin 14. toukokuuta - 29. heinäkuuta. Tämä on todella odotettu tapahtuma astrologiassa, koska Jupiter, toivon, runsauden, kasvun ja laajenemisen planeetta, on ollut Saturnuksen hallitsemissa kauriin ja vesimiehen merkeissä joulukuusta 2019 lähtien. Toivoa ja inspiraatiota on ollut vain rajoitettu määrä siitä lähtien. Nyt saamme vihdoin vilkaisun uuteen maailmaan, joka on toivoa ja unelmia täynnä.


Varoituksena kuitenkin, että Jupiterin vierailu on lyhyt; se kestää vain heinäkuun loppuun asti. Syksyn näkymät ovat valitettavasti taas sitä samaa, johon olemme jo tottuneet. Mutta hyvä uutinen on, että mitä ikinä unelmia istutammekaan nyt, näemme niiden kukkivan tammikuusta 2022 lähtien, kun Jupiter saapuu lopullisesti kalojen merkkiin. Siksi onkin tärkeää hyödyntää tätä onnekasta Jupiter aikaa. Varsinkin toukokuun 3 ensimmäistä viikkoa on erinomainen aika unelmoida ja aloittaa suunnittelemaan tulevaisuutta käytännön tasolla.


Uusi kuu härän merkissä 11. toukokuuta on suotuisa alku tälle matkalle. Huomaa kuitenkin, että Merkurius perääntyy 29. toukokuuta - 23. kesäkuuta, ja olemme läpikäyneet sen täysin vasta 7. heinäkuuta. Merkuriuksen perääntymisen aikana ei kannata allekirjoittaa sopimuksia tai ostaa uutta tekniikkaa. Se on kuitenkin hyvä aika organisoida ja ottaa yhteyttä vanhoihin ystäviin ja muihin kontakteihin.


Kuunpimennys 26. toukokuuta jousimiehen merkissä viekin sitten pois asioita, jotka eivät enää palvele meitä, kun taas 10. kesäkuuta auringonpimennys kaksosien merkeissä aloittaa todennäköisesti jotain ihan uutta.


Jos haluat tietää miten Jupiterin kulku vaikuttaa sinuun henkilökohtaisesti, muistele aikaa kun Jupiter oli viimeksi kalojen merkeissä; tammikuun 2010 puolivälistä kesäkuuhun 2010 ja syyskuusta 2010 tammikuuhun 2011. On hyvin mahdollista että näät nyt samoja teemoja toistuvan.


Jupiter kalojen merkissä kertoo meille enemmän sisäisestä maailmastamme kuin ulkomaailmastamme. Jupiter haluaa laajentaa, kasvaa, unelmoida, nauttia ja jakaa. Toivottavasti asiat eivät ole päässeet siihen pisteeseen, että emme uskalla enää edes toivoa? Jupiter tulee nyt muistuttamaan, että hyvät asiat alkavat unelmoimalla ne ensin.


Elämme nyt maailmassa, jossa mikään ei ole enää samaa kuin ennen. Sisäinen ohjauksemme saattaa olla korjauksen puutteessa, koska emme ole vielä oppineet navigoimaan tässä uudessa maailmassa. Astrologian lisäksi, joka on erinomainen työkalu ajoitukseen, olen myös kerännyt alle muitakin sisäisen viisauden työkaluja joko muistuttamaan, tai sitten aloittamaan ihan uuden oman sisäisen itsetutkimus matkan.


Enteet.


Yksi parhaista tavoista kehittää intuitiota on säännöllinen enteiden tulkitseminen. Vedä esimerkiksi Tarot, oraakkeli tai enkeli kortti jokaisen päivän alussa. Jonkin ajan kuluttua huomaat, kuinka kortit kommunikoivat kanssasi henkilökohtaisesti ja opastavat sinua tulevana päivänä. Se on taattu tapa tutustua kortteihisi ja mitä ne haluavat kertoa sinulle. Opaskirjat voivat neuvoa vain tiettyyn pisteeseen asti. Ne on kirjoittanut joku muu, kun taas sinä tiedät itse mikä on parasta sinulle. Jopa vain yksi kortti päivässä tai enintään kaksi, riittää. Pistä merkille kuinka kortit alkavat kommunikoida kanssasi.


Meditaatio.


Ehdottomasti paras tapa kehittää intuitiota ja sisäistä ohjausta on säännöllinen, vaikka lyhytkin, meditointi. Se avartaa mieltäsi paremmin kuin mikään muu keino. Meditaatio auttaa meitä pääsemään korkeamman mielemme yhteyteen, tavallisen, tuomitsevan mielemme sijaan. Meditaatio vähentää myös haluamme kontrolloida asioita pakkomielteisesti. Meditaation tarkoitus on avartaa ja jopa väliaikaisesti keskeyttää normaali, itsekeskeinen maailmankuvamme. Kun otamme pienen paussin täysin subjektiivisesta näkökulmasta, vasta sitten alamme todella "nähdä".


Usko merkkeihin. Usko merkkeihin, joita sinulle näytetään joka päivä. Kun ajattelet esimerkiksi tehdä jotain, kuulet yhtäkkiä laulun radiosta tai lintu lentää edestäsi - se on sinun henkilökohtainen merkkisi! Mitä enemmän uskot, sitä enemmän merkkejä sinulle näytetään. Jos et usko, sitä vähemmän merkkejä sinulle näytetään. Tämä järjestelmä seuloo automaattisesti pois kaikki epäilijät. Merkit ovat juuri sinulle tarkoitettuja, jos uskot niihin. Toisaalta ne eivät ole sinulle tarkoitettuja, jos et usko niihin. Se on todellakin niin yksinkertaista.


Luottamus maailmankaikkeuteen.


Epäilevää mieltä tarvitaan - emmehän halua olla liian naiiveja tai tulla hämätyksi. Mutta loputon, kyyninen epäily kaikesta vie meidän elämänilomme. Onko sillä viime kädessä todellakaan merkitystä, onko joku merkki tai vakaumus totta, täysin tieteellisesti mitattavalla tavalla vai ei? Entä jos jättäisimmekin ovea vähän auki ja päästäisimme auringonpaistetta sisään? Tekeekö merkkeihin uskominen elämästäsi paremman, ja tunnetko kuuluvasi enemmän ympäröivään elämääsi ja luontoon? Jos vastasit kyllä, niin saman tien voit iloiten luottaa maailmankaikkeuteen ja sen lähettämiin merkkeihin. Jos se tuo onnea elämääsi, vain sillä on loppujen lopuksi merkitystä. Tulet mitä luutavimmin myös huomaamaan, että ne merkit johtivatkin sinua jo alusta asti.


Me olemme kaikki eläneet jo monta kertaa ennenkin. Luonto kierrättää kaiken - miksi ei siis meitä? Karma, sekä hyvä että huono, tulee edellisestä elämästämme. Usko jälkimaailmaan ei maksa mitään. Usko, että elämääsi todella ohjataan. Yhteenvetona; enteet, itsetuntemus, meditaatio, usko maailmankaikkeuteen ja merkkien tarkkailu. Tervetuloa tapaamaan sisäinen Jupiterisi! Toivoten siunattua ja runsasta sisäistä matkaa,

Ursula


p.s. Kysy henkilökohtaisista astrologitulkinnoista lunardakini@gmail.com ja vierailemalla www.lunardakini-finnish.com


81 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page