top of page

Vain ohut huntu maailmojen välissä

Kesäkuu 29, 2020


Menneisyyden ymmärtäminen auttaa meitä ymmärtämään nykyhetkeä. Juuri ohi mennyt auringon pimennys, tuleva kuunpimennys ja Merkuriuksen perääntymisen, etenkin ravun merkissä - siinä on paljon aihetta katsoa menneisyyteen. Huntu, joka erottaa elävät kuolleista, on erityisen ohut auringon ja kuun pimennyksien aikaan. Jos emme ymmärrä mistä tulemme, nykyhetki on vaikeampaa ymmärtää. Tutustuminen ja yhteydenpito esi-isiimme auttaa meitä ymmärtämään myös muiden ihmisten esi-isiä ja äitejä. Ja jos katsomme tarpeeksi pitkälle menneisyyteen, me kaikki löydämme yhteisiä esi-isiä. Mutta meillä on kuitenkin edessämme paljon henkistä ja fyysistä paranemista ennen kuin olemme henkisesti valmiita vesimiehen aikaan, joka alkaa virallisesti joulukuun lopussa 2020.


Esi isillämme ja äiteillämme on paljon opetettavaa meille. Voimme vain kuvitella millainen oli heidän päivittäinen elämänsä. Mitkä olivat heidän unelmansa? Entä heidän haasteensa? Oliko heillä jatkuvan vaaran tunne? Vai tunsivatko he kuuluvansa heimoon? Kuinka he selvisivät pandemioista? Olemmeko todella paljon edistyneempiä kuin he olivat? Mikroskooppinen virus sai meidät polvillemme. Meillä ei olekkaan niin paljon kontrollia elämästämme kuin luulimme. Huolimatta teknologisesta kehityksestämme ja sen antamasta vapaudesta, olemmeko henkisesti yhtään kypsempiä kuin esi-isämme? Vastaus löytyy, kun katsomme miten kohtelemme toisiamme, eläimiä ja planeettaa.


Kuunsolmut ovat juuri siirtyneet Kaksoseen ja Jousimieheen. Meillä on tapana ymmärtää että kommunikointi paljoon puhumiseen ja ilmaisemiseen. Kuunteleminen on kuitenkin myös kommunikointia, ja ihan oma taiteen lajinsa. Kuunteleminen ja oppiminen (kaksoset) ja uskomuksissamme joustaminen (jousimies) olisi nyt todella tärkeää monella elämän alueella.


Olemme nyt vasta puolivälissä tietä, jolle saavuimme tammikuussa 2020. Saturnus ja Jupiter saapuvat Vesimiehen merkkiin joulukuussa, jolloin Vesimiehen aika virallisesti alkaa. Tämä alku vesimiehen ajasta on ehkä hieman erilainen kuin mitä kollektiivisesti yhteiskunta unelmoi 60-luvulla. Vielä ei ole kuitenkaan liian myöhäistä. Voimme silti uneksia upeasta tulevaisuudesta. Mutta Plutoa ja Saturnusta ei voi huiputtaa. He vaativat täydellistä rehellisyyttä ja jälleenrakennusta tai sitten seuraa vain pelkkää tuhoa. Keskitietä ei ole, kun on kyse Pluton ja Saturnuksen ainutlaatuisesta kohtaamisesta. Meidän on opittava elämään toistemme kanssa, koska vuorovaikutus on tasapainon ehto. Me tulemme pelastamaan planeetan yhdessä, koska meidän on pakko tehdä niin. Me tulemme kehittämään uskomattomia teknologisia keksintöjä ja opimme käyttämään niitä vastuullisesti, koska meillä ei ole vaihtoehtoa. Onko se tie helppo ja mielenkiintoinen, vai vaikea ja arvaamaton? Se on meistä itsestä kiinni.


Ensimmäinen vaihe on nyt ohi. Huokaisemme parhaillaan syvään välietapilla, auringon ja kuun pimennyksen taivaan alla. Toinen vaihe alkaa heinäkuussa. Pyydä esi-isäsi ja äitisi henkiseksi oppaaksesi. Kehitä tulevaisuuden suunnitelmat pitkälle aikavälille - ja valmistaudu samalla hurjaan, myrskyiseen syksyyn. Pidä mieli avoimena, kuuntele ja opi - ja ole valmis joustamaan ja toimimaan tarvittaessa nopeasti. Pidä katseesi horisontissa. Auringonnousun sydän asuu siellä, vaikka auringon pimennyksen aikana ulkona on vielä pimeää.
Yksityistulkintoja: www.lunardakini-finnish.com tai sähköpostia lunardakini@gmail.com.

Ursula

37 views0 comments

Recent Posts

See All

Opmerkingen


bottom of page