top of page

Valon paluu

Talvipäivänseisaus 21.12.2021


Hyvää talvipäivänseisausta! Tuntuu kuin koko maapallo seisahtuisi tänään hetkeksi miettimään kulunuttua vuotta ja vetämään henkeä. On vähän hankala uskoa sitä juuri nyt, pimeän ympäröimänä, mutta tästä lähin auringon valo palaa elämäämme minuutti minuutilta, ja päivät kasvavat pidemmiksi. Epävarmoina aikoina on lohduttavaa ajatella että on asioita joihin voi luottaa ja jotka pysyvät samana, kuten auringonvalo.


Kiitollisuus on paras henkinen työkalu vaikeina aikoina. Kuinka kiitollisia voimmekaan olla siitä että olemme tehneet jo parikin kenraaliharjoitusta pandemian kanssa. Kaikki varotoimenpiteet ovat jo suurin piirtein paikallaan, eikä meidän tarvitse aloittaa alusta. Kuinka kiitollisia voimmekaan olla että emme olleet aggressiivisesti leviävän taudin armoilla heti välittömästi kaksi vuotta sitten - maailma näyttäisi tällä hetkellä hyvin toiselta.


Kuinka kiitollisia voimmekaan olla siitä että erityisesti hyvinvointimaissa meillä on ruokaa, lääkettä, rokotuksia, viihdettä ja internetti. Voimme vain kuvitella miten erilaista ja kuinka kovin vaikeaa oli täytynyt olla kokea esimerkiksi espanjantauti, eli vuosina 1918–1920 Suomessakin levinnyt pandemia.


Valon paluu tuo mieleen kuinka kiitollisia voimmekaan olla pienistä hetkistä maapallolla seikkaillessa. Voimme juhlia tätä päivää henkisellä tasolla yhdessä esi-isiemme kanssa - tätä päivää on juhlittu kaikissa kansoissa ja kulttuureissa ajanlaskun alusta asti. Upea muistutus tästä on englannin esihistoriallinen monumentti Stonehenge jossa kokoonnutaan edelleen vastaanottamaan auringonpaluuta. Aurinko palaa aina, ihan kuin toivokin.


Joulun pieniä iloja toivottaen,

UrsulaP.S. Anna joko itsellesi tai ystävälle aineeton, erikoinen, syvä lahja: astrologia tulkinta. Lahja kortteja saatavilla sähköpostitse. Kyselyt: lunardakini@gmail.com


P.S.S. Kysy henkilökohtaisista astrologi tulkinnoista lunardakini@gmail.com ja vierailemalla www.lunardakini-finnish.com68 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page