top of page

Venuksen uudet tuulet puhaltavat vanhan pois

Venus on liike kannalla Vesimiehen merkissä.


Monet meistä ovat tunteneet Pluton saapumisen vesimieheen nyt hyvin henkilökohtaisella tasolla koska kaikki niin kutsutut henkilökohtaiset planeetat: Merkurius, Mars ja Venus ovat tavanneet Pluton Vesimiehessä ensimmäistä kertaa. Olen kirjoittanut Puton saapumisesta vesimieheen jo viime vuodesta alkaen, mutta nyt olemme todella tunteneet sen aktivoitumisen juuri edellä mainittujen henkilökohtaisten planeettojen ohittaessa Pluton vesimiehessä ensimmäistä kertaa, yli 240:n vuoteen. 


Miksi elämme erikoisia aikoja? Juuri siksi että Pluton kulku Vesimiehessä on aina tiennyt ihmiskunnan historiassa vallankumouksellisia ja kaaosmaisia, mutta myös teknisiä ja lääketieteellisiä keksintöjä edistäviä aikoja. Viimeksi kun Pluto oli Vesimiehessä, suurin osa meistä ei tiedä edes esi-isiemme ja äitiemme nimiä niin pitkän ajan takaa. Unohdamme jo oman sukumme asiat ja nimet jo muutamassa sukupolvessa. Sen takia Pluto Vesimiehessä tuntuu niin uudelta ja oudolta. Meillä ei ole kunnon ideaa eikä varsinkaan kokemusta siitä.


Varsinkin Marsin kohdatessa Pluton helmikuun puolessa välissä oli huomattavaa kuinka se aktivoi kaikkien vesimies huoneen. Yhteiskunnallisella tasolla valitsimme uuden presidentin ja lakot jatkuivat. Vaikka jokaisille ei olisikaan tapahtunut vielä mitään erityisen dramaattista yksilötasolla, niin silti monella oli tunne että nyt pitää jo tehdä asioille jotain. Tämä on juuri Marsin tuoma paine toimia. Kun Mars kohtasi Pluton, ei asiassa ollut enää vaihtoehtoa, vaan oli pakko toimia suuntaan tai toiseen. Hyvä puoli siinä on ollut se että asioita joita on vältellyt tai ei ole ollut aikaa käsitellä ovat ne ovat nyt tulleet eteen ja tuntuu hyvältäkin saada ne vihdoin pois päiväjärjestyksestä.


Ovatko kaikki asiat menneet halutulla tavalla? Ei varmastikkaan. Esimerkiksi Mars ja Pluto eivät todellakaan ole rauhallinen, vaan sotainen ja onnettomuuksiakin aiheuttava yhdistelmä. Kaikenlaisia ikäviäkin yllätyksiä on tapahtunut sekä yhteiskunnallisella että henkilökohtaisella tasolla. Olemme ikään kuin taaperoita jotka vasta saapuneet Vesimiehen huoneeseen Pluton siellä ollessa. Ihan kuin olisimme vieraat vieraassa maassa - kompuroimme siellä täällä ja ihmettelemme ympäristön outoutta ja uuttuutta. Tutukin asiat tuntuvat vierailta nyt kun ne ovat tässä täysin uudessa, Pluton värittämässä, intensiivisessä ympäristössä.


Olemme astuneet uuteen maailmaan, ja maaliskuussa olemme edelleen keskellä isoja muutoksia, jotka tuntuvat entistä enemmän henkilökohtaisella tasolla. Jos viime kuussa ei vielä muutoksen tuulet jokaiselle puhaltaneet, niin nyt alkaa tapahtua. Venuksen ja Marsin, eli rakkauden jumalattaren ja sodan jumalan kohdatessa ja tehdessä neliötä Uranukseen (yllätyksen planeettaan) - tulevasta viikonlopusta 2-3.3.2024 ja koko maaliskuusta on luvassa vähintäänkin räiskyvää. On vaikea olla ottamatta asioita henkilökohtaisesti - harva pystyy olemaan nyt objektiivinen, vaan kaikenlaiset intohimot ja innostukset tempaavat meidät nyt täysin mukaansa.

 

Jos olemme kokeneet olevamme paikalleen juuttuneita ihmissuhteissa, luovuudessa, raha-asioissa tai oman arvon tunteen kehittämisessä, nyt nämä Venuksen hallitsemat alueet eivät tyydy enään samaan entiseen junnaukseen. Venuksen arkkityyppi meissä haluaa itsenäisyyttä ja vapautta tekemään jotain täysin uutta ja ehkä hieman outoakin - hinnalla millä hyvänsä. Rakkauden jumalatar on saanut tarpeeksensa olla varjossa tai kakkos asemassa. Hän on valmis innovaatioon sekä rakkaudessa että rahassa, eikä häntä pidättele mikään.

 

Saatamme kokea nyt valtavia läpimurtoja ja oivalluksia näissä asioissa ja mennä eteenpäin huikeaa vauhtia, seurauksista huolimatta. Esimerkiksi ihmissuhteet jotka ovat olleet jumissa jopa vuosikausia, lähtevät nyt liikkeelle. Pato murtuu nyt rytinällä. Se tuntuu samalla hieman pelottavalta, mutta myös vapauttavalta ja helpottavalta, kun ei tarvitse yrittää pitää patoa koossa enään yhden sormen varassa. Tämä voi tuntua myös esimerkiksi valtavana luovuuden tulvana - nyt on hyvä aika ottaa esiin henkilökohtaiset luovuuden työkalut, mitkä ne sitten sattuvatkin kenelläkin olemaan! Parhaassa tapauksessa löydämme ihan uusia luovuuden alueita.

 

Tunnetasolla huippuunsa nämä uudet tuulet tulevat Venuksen hallitseman kuunpimennyksen aikaan 25.3.2024 klo 9:13 Vaa'an merkissä. Auringonpimennys ja uusi kuu oinaassa 8.4.2024 klo 21:18 varmistaa että myös toteutamme tekemämme päätökset.


Pimennyksiä ennen on aina hyvä aina terästäytyä ja tiedostaa elämän suuntaa ja päättää ainakin mielessään minne päin haluaa mennä. Tiedostamattomina nimittäin päätökset tehdään meidän puolestamme. Minne tahansa pimennykset meidät sitten heittävätkin, sieltä on paljon hankalampi työstää takaisin tuloa, kuin jos olisimme valinneet itse taipaleemme ja lähteneet jo kulkemaan rohkeasti sinne suuntaan, vaikka suunnitelmat eivät olleetkaan vielä ihan täysin kohdallaan.


Lopulta kaikki huipentuu paljon odotettuun Jupiterin ja Uranuksen kohtaamiseen 21.4.2024, klo 5:26, Venuksen hallitseman härän merkissä, mutta siitä enemmän ensi kuussa.


Ursula Lunardakini

______________________


Vielä ehtii ilmottautua: Tarot & Astrologia 3.3.2024 klo 11-14 työpajaan! ARVONTA: osallistujien kesken arvotaan yksi ilmainen 15 min kortti tulkinta! Voittajalle ilmoitetaan työpajan jälkeen. Lähetä sähköpostia: Lunardakini@gmail.com ja lähetän maksu linkin ja sen jälkeen Zoom linkin. 3h / €30 Korttimaksu.


Tarot & Astrologia työpaja

Mistä Tarot & Astrologia tulevat ja missä ne kohtaavat? 

Su 4.2.2024, klo 11-14, Zoomin kautta (solvellusta ei tarvita).

Vuorovaikutteinen, kolmituntinen Tarot & Astrologia työpaja!

 • Käymme läpi Tarotin ja Astrologian mielenkiintoisen historian.

 • Käymme läpi kaikki Iso Arkana kortit ja niiden yhteys astrologiaan.

 • Opimme katsomaan henkilökohtaisen iso arkana kortin 

 • Katsomme missä olemme korttimme mukaan henkisellä polulla.

 • Saat Tarotin henkisen kehitys kartan, josta voit tunnistaa missä olet.

 • Voit kysyä juuri omasta kortistasi ja katsoa missä olet henkisen kehityksen polulla.

 • Kehitys kartta antaa vinkkejä ja neuvoja.

 • Osallistujat saavat myös oman, 10-sivuisen, tulostettavan ohjekirjasen.

 • Voit osallistua livenä tai saada äänityksen jälkikäteen jos et ehdi osallistua.

 • ARVONTA: Lisäksi työpajan osallistujien kesken arvotaan yksi ilmainen 15 min kortti tulkinta!

 • Työpajan hinta 3h / €30. Korttimaksu.   Varaukset ja maksulinkki: laita sähköpostia: Lunardakini@gmail.com.


______________________


TULEVIA TAPAHTUMIA:

 

Henkinen Kehitys Rovaniemi ry, ROVANIEMI. Tarot & Astrologia osa 2 - pieni arkana kortit. Voi osallistua vaikka ei olisi osallistunut ensimmäiseen osaan koska käymme ison arkanan läpi nopeasti aluksi. To, 14.3.2024, klo 18-20:30, Maakuntakatu 12, Rovaniemi. €20 / €25.

_____________________________

Henkinen Kehitys Kemi ry, KEMI. Tarot & Astrologia työpaja. La 23.3.2024, klo 13-16. Pohjoisrantakatu 14, 2. krs; Järjestokeskus Silta -tilat, Kemi. €25 / €30.

________________________________

Luonnostaan festivaali, OULU. Pe-Su, 16-18.8, 2024. Kuu työpaja Su 18.8 & Tarot tulkintoja koko viikonlopun. Ennakkoliput: https://holvi.com/shop/jokitila/

_____________________________

Maagiset Messut, Sibeliustalo, LAHTI, Pe-La, 13-14.9, 2024. Tarot & Astrologia luento & Tarot tulkintoja. Ennakkoliput: https://www.lippu.fi/artist/maagiset-messut/

______________________


Jos haluat tämän astrologia blogin ilmaiseksi suoraan sähköpostiisi, täytä lomake verkkosivuni Lunardakini-Astrologia.com alaosassa.


Käy tykkäämässä ja seuraamassa!

YouTube: @Ursula_Lunardakini_Astrologia (sisältöä tulossa)


Jos olet kiinnostunut henkilökohtaisesta astrologia tai kortti tulkinnasta, lista palveluistani löytyy verkkosivuiltani: Lunardakini-Astrologia.com. Ota yhteyttä sähköpostitse jos haluat varata astrologia tulkinta ajan: Lunardakini(at)gmail.com.

240 views0 comments

Recent Posts

See All

Kommentare


bottom of page