top of page

Viimeistele, sinetöi ja sitten unelmoimaan

Merkuriuksen perääntyminen. Täysikuu kalojen merkissä. Uusi kuu vaa'an merkissä.


Viimeistele ja sinetöi


Olemme alkaneet jo tuntea kaikenlaisia pieniä kommunikaatioon, aikatauluun ja sähkön käyttöön liittyvää sekaannusta - klassinen merkki Merkuriuksen hidastumisesta. Mutta viikolla 5.-9.9.2022 on vielä aikaa saada asiat järjesteltyä ja tehtyä, juuri ennen kuin Merkurius perääntyy kolmeksi viikoksi, alkaen lauantaista 10.9.-2.10.2022 asti. Tämä Merkuriuksen perääntyminen tapahtuu pääasiassa Vaa'an merkissä (24. syyskuuta asti ja uudelleen lokakuun 11. päivästä alkaen), joten se liittyy enimmäkseen ihmissuhteisiin ja sopimuksiin, ja todennäköisesti molempiin.


Merkuriuksen perääntymisen aikana elämäämme ilmaantuu usein vanhoja projekteja ja kontakteja, erityisesti entisiä kumppaneita tai ystäviä ja meille tarjotaan tilaisuutta uudelleenarvioida tai luoda suhteemme heihin uudestaan. Mutta koska Jupiter on oppositiossa tätä perääntymistä, ongelmia voi syntyä omien vs. toisten tarpeiden vällillä, ja siinä kuinka ilmaisemme omat tarpeemme. Tunnemme painetta ilmaista itseämme ja vaatia sen, minkä näemme että meille kuuluu. Mutta nyt meillä saattaa olla tunne kiireellisestä tarpeesta ilmaista itseämme ja mennä liian pitkälle, liian nopeasti, jopa hyvissä asioissa. Jos niin käy, joudumme lopulta vain vetäytymään ja tekemään kaiken uudelleen.


Toinen mahdollisuus on, että koemme viivästyksiä nykyisissä projekteissamme. Yleensäkkään Merkuriuksen perääntymisen aikana ei ole suositeltavaa allekirjoittaa sopimuksia, ostaa elektroniikka laitteita tai aloittaa jotain uutta. Jos sitä ei kuitenkaan voi välttää, valmistaudu siihen että joudut todennäköisesti jossain vaiheessa syyskuussa tai lokakuussa palauttamaan tavaran, neuvottelemaan ja arvioimaan asiat uudelleen, muuttaa prioriteetteja ja jopa muuttamaan suuntaa kokonaan.


Jos Merkurius on kartallasi vahvassa asemassa, saatat jo kokea viiveitä jo nyt. Merkuriuksen perääntymisen etuna kuitenkin on, että viivytykset ja sopimusten uusiminen, vaikka se onkin ärsyttävää, johtaa pitemmällä tähtäyksellä usein vielä parempaan sopimukseen. Mutta jos olet työskennellyt jonkin asian parissa jo jonkin aikaa, tämä viikko on hyvä aika viimeistellä ja sinetöidä se mahdollisimman pian. Muussa tapauksessa on suositeltavaa odottaa 13. lokakuuta asti allekirjoittaa sopimuksia.


Unenomainen täysikuu kalojen merkissä


Täysikuu kalojen merkissä lauantaina 10.9.2022 on täydellinen aika levätä ja juhlia! Tällä täysikuulla ei ole vaikeita aspekteja, joten se on todella hurmaava, optimistisen Jupiterin hallitsema täysikuu. Kun saat kaiken valmiiksi viimeistään perjantaihin 9. päivään mennessä, voit sitten rauhassa nauttia Merkuriuksen perääntymisestä ja jopa sumeasta, Neptunilaisesta hämmennyksestä, joka ei sovi mihinkään loogiseen, keskittymistä tai yksityiskohtia vaativaan tekemiseen, mutta se on taas upea rentoutumiseen ja irti päästämiseen. Neptunuksen läheisyys lisää tähän täysikuuhun unenomaisia, mystillisiä ominaisuuksia ja tekee siitä täydellisen päivän kaikkeen henkiseen ja vesi elementtiin liittyvään tekemiseen, kuten esimerkiksi päivä kylpylässä tai joogakeskuksessa, vesistön lähellä. Tämä täysikuu on erittäin hyvä kaikkiin luoviin, henkisiin, taiteellisiin, sekä luontoon ja veteen liittyviin aktiviteetteihin.


Uusi kuu tuo muutoksia


Uusi kuu syyskuun 26. päivä, vaa'an merkissä, oppositiossa Jupiteriin, viestii jälleen asioiden muuttumisesta. Yritämme kovasti löytää tasapainoa ja oikeudenmukaisuutta päätöksissämme ja ihmissuhteissamme. Haluamme lisäksi kovasti saada aikaan asioita ja nähdä kongreettisia tuloksia. Mutta tasapainoittelu omien vs. muiden asettamien vaatimusten tai tarpeiden kanssa tulee jälleen olemaan haastavaa. Venus ja Merkurius oppositiossa Neptunukseen muokkaa sen lisäksi näkemämme ehkä niin, että emme nää todellisuutta sumun, viivytyksien ja monien eri mielipiteiden läpi. Paras neuvo tälle uudelle kuulle onkin nauttia se positiivisista puolista, eli ihmis kontakteista, luovuudesta, unelmoinnista ja visioista. Loogisuus ja isojen päätöksien teko on kuitenkin tässä vaiheessa hankalaa ja parempi jättää lokakuun puoleen väliin.


Terveisin,

Ursula


Jos haluat henkiökohtaisen astrologia tulkinnan, lista palveluistani löytyy verkkosivuiltani: lunardakini-finnish.com. Ota yhteyttä sähköpostitse jos haluat varata astrologia tulkinta ajan: lunardakini@gmail.com.134 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page