top of page

Epäaitouden karsiminen

Vaaka kaudesta skorpioni kauteen, auringon ja kuun pimennyksien avustuksella.


Olemme juuri siirtyneet vuoden 2022 intensiivisimpään kauteen. Tällä hetkellä elämme vaaka kautta, joka on tuonut mukanaan erilaisten ihmissuhteiden intensiivisen tarkastelun. Se huipentuu auringonpimennykseen skorpioonin merkissä 25. lokakuuta. Sitä seuraa kuunpimennys skorpionin vastakkaisessa merkissä, eli härässä 8. marraskuuta, 2022.


Vaakakausi (22.10.22 asti) tuo esiin asioita ihmissuhteista, oikeudenmukaisuudesta, neuvotteluista ja diplomatiasta. Yritämme esimerkiksi löytää ihmissuhteen tai yrittämme pitää ihmissuhteesta kiinni analysoimalla suhdetta äärimmäisyyteen saakka. Vaaka tekee tämän yrittämällä löytää ihmissuhteista harmoniaa, oikeudenmukaisuutta ja tasapainoa, hinnalla millä hyvänsä. Mutta kaiken tämän jälkeenkin suhde saattaa olla pettymys. Ihannetapauksessa kuitenkin vaa'an unelma on löytää rakkaus, pitää se ja löytää sen avulla itsensä sekä sitä kautta tasapainon ja harmonian.


Mutta vaaka ei välttämättä ole erityisen hyvä ihmissuhteissa, vaikka, (tai mahdollisesti sen takia), he tuntevat tarvitsevansa ihmissuhteita voimakkaammin kuin muut merkit. Vaakojen erityinen haaste on yrittää löytää itsensä muuten kuin ihmissuhteiden avulla. Ongelmana on, että heillä on taipumus tuntea olevansa eksyksissä, elleivät he heijasta omaa itseään muiden ihmisten kautta. Sen takia he ovat valmiita olla huomioimatta monet toisten puutteet (vaikka ovatkin niistä erittäin tietoisia) ja päätyvät joskus maksamaan siitä ison hinnan. Mutta on hyvä ymmärtää että meillä kaikilla on vaaka jossain astrologia kartassamme. Jos tarkastelet astrologi karttasi huonetta, jota vaaka hallitsee, näämmekin että vaakamaiset kysymykset oikeudenmukaisuudesta ja tasapainosta ilmenevät jokaisen kartalla tavalla tai toisella.


Uusikuu vaa'an merkissä 26. syyskuuta, jota seurasi oinaan täysikuu 10. lokakuuta, aloittivat vaaka kauden dramaattisesti. Useimmat meistä tunsivat palavaa halua sanoa ja tehdä asioita, jotka eivät mielestämme voineet enää odottaa. Marsin aggressiivinen energia kaksosissa on vilkas mutta ärtyistä ja haluaa toimia ja sanoa kaiken sen kummemmin miettimättä. Sanat ovat saattaneet lähteä huuliltamme ennen kuin olemme ajatelleet niiden vaikutusta pitkällä tähtäimellä. Mutta asiat joita emme pystyneet pitämään enään sisällämme, ovat pitäneet suurta valtaa meihin, ja siksi ne sisältävät monia arvokkaita opetuksia. Ehkä tällaiselle ilmaisulle on sen takia silti paikkansa seurauksista riippumatta, vaikka ehkä tapa millä ilmaisemme itseämme voisi olla parempi. Ehkä paras opetus onkin ilmaista asiat ennen kuin ne pääsevät kiehumispisteeseen.


Auringon ja kuun pimennysten kauden lähestyessä monet ihmissuhteet päättyvät. Asiat, jotka ovat kypsyneet pinnan alla, tulevat edelleen pintaan syvältä skorpioni kauden uumenista. Koemme auringon pimennyksen 25. lokakuuta skorpionin merkissä ja kuun pimennyksen 8. marraskuuta härässä, eli skorpionin vastakkaisessa merkissä. Pimennysten vaikutus on jo alkanut, sillä niiden vaikutus alkaa kaksi tai jopa kolme viikkoa ennen ja jatkuu kolme viikkoa, ja jopa kuukausia jälkeenpäin. Ja pimennysten välisenä aikana "verho" joka erottaa elävät ja kuolleet on erityisen ohut. Tänä aikana saatamme saada viestejä esi-isiltämme, tai äskettäin kuolleilta ihmisiltä tai eläimiltä. Tänä aikana menetämme myös läheisiä ihmisiä ja eläimiä kun he siirtyvät toiselle puolelle.


Vaaka kausi tuo esiin ihmissuhdeongelmat myös työympäristössämme, yhteisöissämme ja verkostoissamme. Monet ovat jälleen kerran arvioimassa näitä suhteita uudelleen. Tuntuu että aikaa on vähän ja että meidän pitäisi viettää aikamme vain sellaisten ihmisten kanssa, jotka todella rehellisesti tukevat meitä. Monet meistä ovat erittäin tietoisia siitä, että ilmassa on jo niin paljon negatiivisuutta, että pienikin vivahde negatiivisuudesta on yksinkertaisesti liikaa läheisissä kontakteissamme. Kohteliaisuudella on paikkansa, ja se voi olla välttämätöntä yhteiskunnassa toimiessa, mutta ei lähisuhteissa. Tämä skorpionin kausi ei anna minkäänlaisen pinnallisuuden jatkua, vaikka kuinka yrittäisimme.


Näiden mullistusten keskellä on myös suuri levon tarve. Mutta lepoa mistä? Lepoa negatiivisuudesta ja häiritsevistä asioista jotka vievät energiamme. Kuten aiemmissa postauksissani jo mainitsin, Mars kaksosissa vetää huomiomme liian moniin suuntiin, ja se uuvuttaa meidät täysin. Mars-Neptunus neliö hämmentää vielä entisestään totuuden etsintäämme ja kykyämme tehdä oikeita päätöksiä. Silti meillä on suuri potentiaali saada paljon aikaan, jos työskentelemme näiden intensiivisten energioiden kanssa tietoisesti. On hyvä aloittaa päivä tekemällä lista ja varmistamalla, että keskitymme vain todella tärkeisiin asioihin. Mutta joskus itse asiassa juuri lepo on se tärkein asia. Tämä pimennyskausi muistuttaa meitä siitä, että kahden erityisen intensiivisen vuoden jälkeen meillä ei yksinkertaisesti ole muuta vaihtoehtoa kuin uudelleenarvioida suhteemme muihin, itseemme, päästää irti, karsia pois kaikki epäaito, levätä ja aloittaa sitten sama kierto uudelleen. Jos emme anna itsemme levätä ja latautua sekä tulevan pimennyskauden aikana ja sen jälkeen, eksymme varmasti sumussa.


Karsiminen ja kuoriminen ovat tämän pimennyskauden teema. Kuten jokainen kampaaja tai puutarhuri voi kertoa, leikkaaminen on olennainen osa kasvu prosessia. Niin epäloogiselta kuin leikkaaminen kuulostaakin teoriassa, se kuitenkin itse asiassa nopeuttaa kasvua. Ja me olemme täällä kasvamassa henkisesti. Koemme juuri nyt kasvukipuja siirtyessämme seuraavaan evoluutiovaiheeseen, sekä yksilöinä ja yhteiskunnana. Se ei ole kaunista, eikä helppoa, eikä kivutonta. Ja kun siirrymme vaaka kaudesta skorpioni kauteen 23. lokakuuta, kohtaamme kuoleman monella tapaa. Luonto kuolee ympärillämme näkyvästi ja valmistautuu talveen. Tämä aika vuodesta on omistettu monissa kulttuureissa kuolleille esi-isille -ja äideille jo tuhansia vuosia, (Samhain, Halloween, Kuolleiden päivä, Suomessa Pyhäinpäivä 5.11.22) hyvästä syystä. Nämä energiat voivat nimittäin auttaa meitä käsittelemään, suremaan ja jopa juhlimaan eläviä ja erityisesti kuolleita. Voimme surra ja juhlia menneitä suhteitamme, sekä ehkä jopa vanhaa versiota itsestämme, jota emme enää edes tunnista. Eikö tunnutkin ​​että olisimme kuolleet jo tuhat kuolemaa viimeisen parin vuoden aikana? Elämän ja kuoleman kiertokulun tunnistaminen ja kunnioittaminen muistuttaa ja auttaa meitä valmistautumaan myös omaan kuolemaamme jonain päivänä. Kuolema onkin se suurin, viimeinen tilaisuus karsia kaikki maallinen, mukaanlukien kehomme, ja jättää sen taaksemme. Toivon mukaan olemme siihen mennessä oppineet elämään aidosti, olemme täyttäneet elämämme tarkoituksen, tehneet parhaamme, karsineet pois kaiken tarpeettoman ja ottaneet mukaamme vain Rakkauden.


Syysterveisin,

Ursula


Jos olet kiinnostunut henkilökohtaisesta astrologia tulkinnasta, lista palveluistani löytyy verkkosivuiltani: Lunardakini-Astrologia.com. Ota yhteyttä sähköpostitse jos haluat varata astrologia tulkinta ajan: Lunardakini@gmail.com.


Recent Posts

See All

コメント


bottom of page