top of page

Pluto Vesimiehessä jokaiselle merkille

Pluto siirtyi Vesimiehen merkkiin ensimmäistä kertaa maaliskuun 23. 2023


Pluto Vesimiehessä joka merkille

Pluto saapui vesimieheen ensimmäisen kerran 23. maaliskuuta 2023 (menee takaisin kauriiseen vielä muutaman kerran), mutta lopulta 20. marraskuuta 2024 alkaen se viipyy vesimiehessä 20 vuotta. Lue sekä aurinkosi että nousevan merkkisi saadaksesi parhaan käsityksen siitä, kuinka Pluton kulku voi vaikuttaa sinuun voimakkaimmillaan, mutta muuten se vaikuttaa enimmäkseen hyvin hitaasti mutta varmasti taustalla seuraavan 20 vuoden aikana. Lue tarkemmin yleisistä asioista joita Pluto Vesimiehen merkissä symboloi edellisessä blogissani.


Olemme siinä mielenkiintoisessa tilanteessa, että koimme ensin Saturnuksen ja sitten heti perään Pluton vesimiehen merkissä. Joten mitä tahansa asioita Saturnus onkaan tuonut sinulle esiin viimeisen kolmen vuoden aikana, Pluto on tekemässä lopullisen, pysyvän muutoksen ja sinetöimään sen. Jos luet tätä, kestit Saturnuksen kokeen vesimiehessä, joten olet valmis Plutoon. Kuten jo mainitsin edellisessä blogissani, Pluto symboloi ennenkaikkea voimaa tai sen puuttumista henkilökohtaisessa elämässä. Mutta verrattuna Saturnukseen, joka tuo mukanaan henkilökohtaisia opetuksia ja lopuksi jopa lahjoja, Pluto on persoonattomampi ja vaatii meitä vain tottumaan muutokseen jonka se tuo.


Huomaa että ulkoplaneetan kulku ei kuitenkaan vaikuta yksilöön koko 20 vuoden ajan yhtä intensiivisesti – vaikutus on vahvimmillaan vain kun Pluto tekee 1-3 asteen aspektin johonkin syntymä karttasi planeettoihin joko ohituksella, neliöllä tai oppositiolla. Henkilökohtainen astrologia kartan tulkinta antaa paljon yksityiskohtaisempaa tietoa, koska siinä otetaan huomioon henkilökohtaiset planeettasi.

 

OINAS - Pluto toiveiden, unelmien, ystävien, ryhmien ja verkostojen 11. huoneessa symboloi sitä että tulet näkemään ketkä ovat todelliset ystäväsi ja minkä unelmien puolesta todella kannattaa taistella. Pluton transiitti selittää sen jo jonkin aikaa tuntemasi oudon, rauhattoman tunteen, että et kuulu enään mihinkään olemassa olevaan ryhmääsi. Unelmasi voivat myös jossain vaiheessa muuttua huomattavastikin tavallisesta poikkeukselliseen. Saatat myös löytää kokonaan uuden, ainutlaatuisen yhteisön ja verkostot, jotka vievät sinut tasolle, jota et tiennyt edes olevan olemassa.


HÄRKÄ - Pluto 10. huoneessa, eli urasi ja näkyvyys maailmassa, muuttaa tavan, jolla teet työtäsi. Uuden teknologian oppiminen ja käyttäminen tulee olevaan inspiroivaa, kunhan käytät sitä vastuullisesti. Saturnus on testannut sinua urallasi jo muutaman vuoden ajan ja hallitset nyt ammattisi ja alasi hyvin. Nyt sinulla on mahdollisuus viedä urasi kokonaan uudelle tasolle tai alueelle, jossa kukaan ei ole ennen edes käynyt.


KAKSOSET - Ensinnäkin voit huokaista helpotuksesta, nyt kun Mars joka on ollut merkissäsi viimeiset 7 kuukautta, siirtyi vihdoin rapuun 25.3. - tahti pitäisi nyt hiljentyä ja asiat selventyä. Pluto saapuu nyt elämänfilosofian, uskonnon, matkailun ja korkea koulutuksen eli 9. huoneeseesi. Elämänfilosofiasi ja vakaumuksesi on muuttumassa täysin ylösalaisin jossain vaiheessa - voimakkain vaikutuksen ajoitus riippuu syntymä karttasi planeetoista. Tämä muutos voi tapahtua intensiivisten opintojen tai matkustamisen takia tai ohella. Yksi mahdollisuus on että löydät opettajan, jolla on syvä vaikutus sinuun. Toinen mahdollisuus on että olet siinä vaiheessa että alat vihdoin itse opettamaan ja jakamaan opittuja tietojasi ja taitojasi. Tavalla tai toisella, maailmankuvasi laajenee joko fyysisiin tai filosofisiin paikkoihin joita et tiennyt olevan olemassakaan.


RAPU - Pluto 8. huoneessa symboloi muiden ihmisten rahoja, karmillisia velkoja joita sinä olet velkaa tai muut ovat velkaa sinulle. Pluto tässä huoneessa voi tarkoittaa myös perintöä ja sen hoitamista. Se voi myös tarkoittaa partnerisi rahaan ja talouteen liittyviä asioita, jotka vaikuttavat myös sinuun. Se voi tarkoittaa myös karmillisen riippuvaisuuden loppua. Eli karmillinen tilanne jonka johdosta joko sinä olet riippuvainen toisesta tai toinen on riippuvainen sinusta, tulee päätökseen. Sinulla on myös aina ollut tarve olla tarvittu, tarpeellinen ja kaipaat aina erityisesti toisten ihmisten hyväksyntää koska se tuo sinulle turvallisen tunteen, joka on kuitenkin illuusio. Pluto antaa sinulle nyt mahdollisuuden päästä eroon tästä energiaa tuhlaavasta taipumuksesta lopullisesti.


LEIJONA - Pluto siirtyy ihmissuhteiden, eli 7. huoneeseesi. Jos et eronnut tai sitoutunut vielä syvemmin ihmis- tai liikesuhteeseen viimeisen parin vuoden aikana, kun Saturnus kävi mylläämässä parisuhde huoneesi, se tapahtuu taatusti jossain vaiheessa Pluton saapuessa tähän huoneeseen. Ajoitus riippuu henkilökohtaisessa astrologia kartassasi olevista muista planeetoista. Mutta tavalla tai toisella, ymmärryksesi itsestäsi suhteessa toiseen käy läpi syvän, psykologisen muutoksen. Saatat päätyä esimerkiksi toteamaan että pärjäät oikein mainiosti yksiksesi, tai saatat myös kohdata hyvin erilaisen, intensiivisen ja epätavallisen partnerin, joka mullistaa maailmasi ylösalaisin.

NEITSYT - Pluto saapuu nyt kuudenteen, eli palvelun, työn- ja terveys huoneeseesi. Löydät pikku hiljaa palvelulle täydellisesti uuden merkityksen elämässäsi. Palveleminen ja tuntea olevasi tarpeellinen on jo nyt yksi elämän suurista iloistasi. Mutta nyt tulet ymmärtämään ihan uudella, syvällä tasolla mitä toisten auttaminen todella tarkoittaa. Kyse on uppoutumisesta palvelun tekemiseen niin syvälle, että unohdat oman egosi. Tällä tavalla saat itse jopa enemmän kuin annat. Saattaa olla että olet myös mukana jonkun uuden, parantamiseen ja hyvinvointiin liittyvässä projektissa jossa käytetään ihan uutta teknologiaa hyväksi. Mutta on tärkeää pitää huolta myös itsestäsi, sillä liian intensiivinen tai liiallinen työmäärä saattaa ilmentyä terveysongelmina.

VAAKA - Pluto saapuu nyt viidenteen, eli romanssin, lasten ja luovuuden huoneeseen. Pluto muuttaa hitaasti mutta varmasti sen, mikä tuo sinulle iloa. Vanhat tottumuksen eivät toimi enää tai niistä on pakko päästä eroon, joskus jopa pakon edessä. Esimerkiksi lapset saattavat nyt muuttaa kotoa aloittaakseen oman elämän. Mutta jokatapauksessa uudet tavat muuttavat suhteesi iloon. Onko todellinen ilo pinnallisen nautinnon ohikiitävä hetki, vai jotain syvällisempää ja pyhää, jota voit tarvittaessa käyttää henkisenä voimanlähteenäsi? Paneutuminen esimerkiksi uuteen, luovaan työhön tuo sinulle todella iloa ja tyytyväisyyttä ja vie henkistä kehitystäsi eteenpäin suurin harppauksin. Nämä oivallukset eivät kuitenkin tule ilmaiseksi, mutta ne antavat sinulle kartan kestävän hyvinvoinnin lähteeseen.

SKORPIONI - Pluto siirtyy neljänteen, eli koti ympäristö huoneeseesi, mukaanlukien vanhemmat ja esivanhemmat. Saturnus on jo mullistanut kotiolot viime parin vuoden aikana. Nyt tulee se viimeinen, pysyvä muutos koti ympäristössä. On aika kysyä, miltä todella haluat kotiympäristösi näyttävän. Saatat jopa yhtäkkiä päättää repiä itsesi juuriltasi lopullisesti. Tai saatat tehdä sukututkimusta esi-isiisi ja löytää syvällisiä oivalluksia luomalla yhteyden menneisyyteen. Vanhemmat tai isovanhemmat voivat myös kokea muutoksia, joilla on pysyvä vaikutus sinuun.

JOUSIMIES - Pluto siirtyy nyt kolmanteen, eli kommunikaatio huoneeseesi, joka koskee myös asioita jotka liittyvät sisaruksiin ja naapurustoosi. Ajatusmaailmasi ja tapasi kommunikoida muuttuu täysin jossain vaiheessa, ajoitus riippuu muista astrologia karttasi planeetoista. Jokin lähiympäristössäsi tai tavassasi kommunikoida muuttuu niin syvästi, että sillä on valtava vaikutus sinuun. Se asia ei ehkä näytä kovin isolta muiden silmissä. Pluto on kuuluisa siitä, että se tekee isoista asioista pieniä ja pienistä asioista isoja. Mutta se on joka tapauksessa iso asia sinulle. Suhteesi sisaruksiin voi myös muuttua perusteellisesti. Yksi esimerkki olisi saada selville, että sinulla on sisarus, jonka olemassa olosta et koskaan edes tiennyt. Tämä siis vain yksi esimerkki Pluton tavasta kaivaa esille hämmästyttäviä asioita jotka ovat olleet piilossa vuosikausia.


KAURIS - Ansaitset ehdottomasti palkinnon muilta horoskooppimerkeiltä. Olet isännöinyt Plutoa ensimmäisessä, eli identiteettisi huoneessa vuodesta 2008 ja sen lisäksi Saturnusta siinä samassa huoneessa vuodesta 2018 vuoteen 2020. Tuntuu että kukaan ei voi mahdollisestikkaan tietää tai ymmärtää kaikkea näkemääsi ja kärsimääsi. Pluto on nyt muuttamassa rahan ja arvomaailmasi huoneeseen, mutta se on pientä verrattuna valtavien, koko identiteettisi muuttaneisiin vuosiin, jolloin sinusta tuli lähes toinen ihminen. Ne vuodet ovat vihdoin takanasi. Elämäsi alkaa täysin uuden aikakauden 23.3.2023 alkaen. Onneksi olkoon, selvisit! Muista katsoa taaksepäin ja antaa itsellesi tunnustusta: tunnetko edes enää sitä ihmistä vuodelta 2008?


VESIMIES - On sinun vuorosi tehdä muodon muutos sekä sisältä ja ulkoa, koska Pluto muutti identiteettisi ja kehosi, eli ensimmäiseen huoneeseen 23.3.2023. Huomaa kuitenkin, että ulkoplaneetan kulku ei vaikuta yksilöön 20 vuoteen yhtä intensiivisesti koko ajan – ole valppaana lähinnä vain kun Pluto tekee 1-3 asteen ohitusta johonkin syntymäplaneetoistasi joko yhtymisellä, neliöllä tai oppositiolla. Kaikki identtiteettisi liittyvät asiat käydään nyt läpi pohjamutia myöten. Kysy vain neuvoa tovereiltasi kauriilta, jota Saturnus myös hallitsee, ja jota Pluto on vieraillut vuodesta 2008 tähän asti. Kauriit on edelleen täällä ja he ovat vahvempia kuin koskaan, koska he tietävät vastauksen kysymykseen: tunnetko todella itsesi? Saat sen selville seuraavan 20 vuoden aikana.


KALAT- Pluto 12., eli piilossa olevien tai tiedostamattomien asioiden huoneessa voi tuoda esiin asioita, jotka ovat olleet sinulle aiemmin tuntemattomia. Pluto vie sinut matkalle piilotettuihin, alitajunnan paikkoihin. Onneksi omituiset, määrittelemättömät asiat paikat ovat sinulle tuttuja seutuja. Itse asiassa viihdyt tässä mysteerien huoneesa jollain tasolla ehkä parhaiten. Pluto kuitenkin pyytää sinua menemään syvyyksiin, jossa et ole ennen käynyt, joten tämä on uusi alue jopa sinulle. Se on uusi ja jännittävä alue, vaikkakin myös dramaattinen, ja saattaa tehdä sinusta tavallista vetääntynemmän ja mystisemmän kuin ennen. Koska on kyse kaloista, veikkaan että ilmestyt 12 huoneesta voitokkaana viimeistään kolmen vuoden kuluttua, uusi luova työ kädessäsi.


Toivon että tämä oli hyödyllistä ja inspiroivaa.


Namaste,

Ursula


p.s. Namaste = "jumalallinen olemukseni kumartaa jumalalliselle olemuksellesi sinussa"

 

Jos olet kiinnostunut henkilökohtaisesta astrologia tulkinnasta, lista palveluistani löytyy verkkosivuiltani: Lunardakini-Astrologia.com. Ota yhteyttä sähköpostitse jos haluat varata astrologia tulkinta ajan: Lunardakini@gmail.com.


1,866 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page