top of page

Venuksen mysteerio ja uudelleenarviointi

Venus perääntyy leijonan merkissä 23.7- 4.9.2023 ja pimennykset siirtyvät oinas-vaaka akselille.


Venus perääntyy: ihmissuhteiden, arvojen, ilon ja nautinnon uudelleenarviointi


Venus perääntyy Leijonan merkissä heinäkuun 23. - syyskuun 4. On kuitenkin hyvä pitää merkillä asiat jotka tapahtuivat jo 19. kesäkuuta 2023 alkaen, koska Venus palaa siitä lähtien tapahtuneisiin asioihin vielä uudestaan lokakuun 6. päivään mennessä.


Venus on kuuluisa rakkauden jumalattaren roolistaan, eikä suotta, koska hän symboloi yhteen tulemista. Samalla tavalla kuin Marsin tehtävä on erottaa, Venuksen tehtävä on vastakohtaisesti yhdistää. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi kaikenlaisia ihmissuhteita, kauneutta ja taidetta - kaikki mikä tuottaa meille todellista iloa ja nautintoa. Astrologia kartassa Venus kertoo meille sekä tavastamme rakastaa kuten myös miten haluamme että meitä rakastetaan. Astrologisessa kartassamme voimme pistää merkille myös härän ja vaa'an huoneet, koska Venus hallitsee näitä huoneita.


Venuksen perääntymisen aikana ihmissuhteet ja kaikki Venukseen liittyvä, eli asiat jotka tuovat meille iloa ja nautintoa, tuntuvat olevan ylösalaisin. Vaikka normaalisti Venus haluaakin tuoda ihmiset yhteen, perääntymisen aikana saatamme taas muuttaa mielemme. Saattaa myös olla esimerkiksi että yhtäkkiä pidämme ihmisistä tai asioista joista emme ennen pitäneet, tai vaihoehtoisesti että emme enää pidä ihmisistä tai asioista joista pidimme ennen.


Venus saa meidät kyseenalaistamaan pidämmekö sittenkään oikeasti tästä tilanteesta, asiasta tai ihmisestä. Moni on kokenut kesäkuusta alkaen yllättäviä pettymyksiä; (asiaa vahvensi myös Saturnuksen perääntyminen 18.6 alkaen) asia tai ihmissuhde näytti lähtevän loistavasti alkuun tai tilanne näytti paranevan, mutta tilanne hidastui ensin ja viimeistään heinäkuun lopulla kääntyykin sitten ihan päinvastaiseksi. Mutta toiset ovat kohdanneet taas uusia ihmissuhteita ja kokeneet täysin päinvastaisia tunteita: he ovat löytäneet uuden ilon ja nautinnon lähteen. Usein kuitenkin Venuksen perääntymisen aikana tavatut täysin uudet ihmiset ovat tilapäisiä tuttavuuksia, mutta opettavat meille paljon itsestämme ja näyttävät meille uusia ulottuvuuksia ja mahdollisuuksia.


Pinnallinen kauneus


Samalla tavalla kuin Venus symboloi yhteen tulemista, Aurinko symboloi aitoutta ja itseilmaisua. Kun Venus vaikuttaa Leijonan merkissä, voi kyseessä olla joskus jokseenkin pintapuoliset asiat joista olemme ylpeitä, esimerkiksi oma ulkonäkö, status yhteiskunnassa, tai miltä itse tai parisuhteemme näyttää ulkoisesti ihmisten silmissä. Perääntymisen aikana oma sisäinen äänemme tai ulkopuoliset ihmiset saattavat kyseenalaistaa nämä meille ylpeyttä tuottavat asiat. Se pakottaa meidät tarkistamaan olemmeko aitoja ja rehellisiä itsellemme.


Koska Venus hallitsee myös fyysistä kauneutta, nyt ei ole hyvä aika kokeilla täysin uutta kampausta tai muuta kauneuteen liittyvää, uutta kokeilua syyskuun puoleen väliin asti. Mutta nyt voi edelleen huoletta mennä tutulle kampaajalle hakemaan tuttua, varmasti pidettyä tyyliä.


Sydämen kutsumus


Kyseessä voi olla myös asiat joihin tunnemme aidon voimakkaasti vetoa ja kutsumusta, eli asiat jotka tuottavat meille iloa ja jotka tunnemme syvällä sydämessämme (Aurinko, joka hallitsee Leijonan merkkiä, hallitsee sekä fyysistä että filosofista sydäntä). Perääntymisen aikana voi olla että yhtäkkiä emme ole enään niin varmoja kutsumuksestamme. Tai löydämme ihan uuden kutsumuksen.


Perääntymisajat ovat pitemmällä tähtäyksellä meidän itsemme parhaaksi: ihmissuhteiden, asioiden ja kutsumuksen uudelleen arviointi on tärkeää ja tarpeellista niin että pysymme aitona itsellemme ja teemme oikeita päätöksiä. Asiat ja ihmiset jotka eivät kestä kyseenalaistamista, eivät ehkä olekkaan tarkoitettu kestämään.


Kuten jo edellä mainitsin, jos tänä kesänä, syyskuun puolen väliin asti, elämäämme ilmestyy täysin uusi ihmissuhde, tai meille tarjotaan esimerkiksi uusi työpaikka, emme luutavasti nää siitä täyttä totuutta tällä hetkellä. Olisi hyvä viivyttää mitään lopullista päätöksentekoa isosta asiasta kuin vasta syyskuun puolen välin jälkeen - vasta silloin näämme mistä on todella kysymys. Jos kyseessä on taas vanha tuttavuus tai työnantaja, tilanne on toinen; kyse voi todella olla siitä että saamme nyt uuden, hyvän tilaisuuden vanhan tuttavuuden kautta.


Vanha suola janottaa

Venuksen perääntymisen aikana on tyypillistä että vanha ystävä, asia tai erityisesti vanha rakkaus tulee takaisin elämäämme. Meille annetaan uusi tilaisuus katsoa tilannetta tai ihmistä uudesta näkökulmasta. Nyt on kuitenkin hyvä muistuttaa itseään miksi ihmissuhde tai asia loppui viime kerralla, ja arvioida onko mitään syytä miksi asiat päättyisivät yhtään toisella tavalla kuin viimeksi. On kuitenkin täysin mahdollista, että olemme itse tai toinen osapuoli on kypsynyt ihmisenä ja näemme asiat nyt toisella tavalla. Venus tuleekin nyt kysymään meiltä olemmeko todella oppineet itsestämme jotain uutta vai teemmekö aina vain samat virheet, uudestaan ja uudestaan.


Silloin tällöin Venuksen perääntyminen todella tuo meille takaisin vanhan asian tai ihmissuhteen joka onkin tällä kertaa sopiva meille. Monien kokemuksien, muutoksien ja sisäisen kypsymisen jälkeen, näemme tilanteen tai ihmissuhteen täysin toisella tavalla ja osaammekin arvostaa sitä tällä kertaa. Japanilaisessa kulttuurissa "kintsugi" tarkoittaa rikkoutuneen esineen paikkaamista kullalla. Esine korjataan, mutta tällä kertaa kokemuksen alkemia muuntaa sen kullaksi ja siitä tulee arvokkaampi kuin alkuperäinen esine.


Venus perääntyy puolentoista vuoden välein, mutta samassa merkissä vain joka 8 vuoden välein, eli nyt voi muistella mitä tapahtui kesällä 2015, 2007, 1999 ja 1991. Muilla planeetoilla on kuitenkin oma aikataulunsa, joten emme voi olettaa kokea täysin samanlaisia tilanteita. Mutta tunnistat luutavasti jonkun sinulle tutun teeman, joka tapahtui noiden kesien aikana, ja tehdä sen perusteella päätöksiä tästä kesästä.


Rakkauden mysteerio


Monet muinaiset kulttuurit ovat pistäneet merkille Venuksen säännöllisen, kauniin ja uskomattoman mystisen kiertokulun, joka näyttää kukalta tai Venuksen tähti kohdat merkittynä pentagrammilta eli viisikannalta joka on viiden janan muodostama tähtimäinen kuvio.

Venuksen sykli Astro-Seek.com

Venus perääntyy lisäksi joka kerta kuuluisat ja uskomattoman symboliset 40 yötä ja 40 päivää. Sen takia se muodostaa kukkamaisen "mandalan" tai kuvion kulkiessaan auringon ympäri. Vaikka astronomia antaa meille selityksen mikä aiheuttaa Venuksen kulkevan juuri näin, tiede voi vain havannoida ja raportoida syyn ja seurauksen, ei vastata perimmäiseen mysteeriin, eli miksi.


Muinaiset ihmiset pitivät planeettojen kulkuratoja osana maailmankaikkeuden pyhänä geometriana. Ehkä meidän on tarkoitus vain ihailla tätä harmonista kuviota ja antaa sen opettaa meitä siihen asti kunnes sen mysteerio aukeaa meille henkilökohtaisesti. Todellinen mysteeri ei ole opiskeltavissa kirjoista. Sen ymmärtää vasta ehkä viisaan opettajan johdolla ja silloinkin vain oman kokemuksen kautta.

Arvomaailman epävarmuus

Arvomaailmamme saattaa mennä ylösalaisin Venuksen perääntyessä. Se saattaa tuntua sekavalta ja hankalalta ajalta ja saattaa liittyä yhteiskunnallisella tasolla erityisesti naisiin koskeviin asioihin, kuten myös kaikenlaisiin sopimuksiin. Yhteisymmärrys ja sopimusten tekeminen vaikeutuu ja viivästyy. Toisaalta, asioista joista ei olla tultu sopimukseen tähän asti, saattavatkin selkiytyä, ainakin väliaikaisesti.


Paras neuvo Venuksen perääntyessä onkin yrittää tottua epävarmuuteen ja tulla sinuksi sen kanssa. Moderni ihminen on tottunut siihen että asioille löytyy välitön selitys ja ratkaisu. Meidän on vaikea enää mukautua epäselviin ja epävarmoihin tilanteisiin. On kuitenkin aikoja jolloin meidän ei tulekaan olla varmoja joka asiasta tai tulevaisuudesta. Asioiden väliaikainen kyseenalaistaminen on terveellistä ja tekee meistä vahvempia. Elämän muutoksien keskellä emme monesti tiedä varmuudella mitä haluamme, tai mitä todella tarvitsemme. Epävarmuus saa meidät uudelleen arvioimaan elämän tilannettamme, joka on lähes aina muutostilassa. Emme ole samoja ihmisiä kuin vuosi sitten, emmekä todellakaan ole samoja ihmisiä kuin 10 vuotta sitten. Voi olla että tarpeemme ovat muuttuneet ja mielipiteemme asioista ovat huomaamattomasti muuttuneet täysin. Venuksen perääntyminen antaa meille siten tilaisuuden tutkia kuka me nyt olemme.


Tämän itse tutkinnan tuloksena saatamme tuntea ristiriitaa ulkomaailman vaatimusten kanssa. Kun tajuamme että emme ole enää sama ihminen kuin ennen, ei se välttämättä ole esimerkiksi kaikkien läheistemme mieleen.

Leijona symboloi ainutlaatuisuttamme


Aurinko siirtyi leijonan merkkiin neljäksi viikoksi heinäkuun 23. päivä, samana päivänä kun Venus aloitti perääntymisensä. Tämä tapahtuu vain viisi päivää sen jälkeen kun kuunsolmut vaihtoivat akselinsa oinas-vaaka akselille, eli Mars-Venus hallitsema akseli. Tämä yhdistelmä vain alleviivaa dramaattisia ihmissuhde ja yhteiskunnallisia muutoksia seuraavan puoleksitoista vuoden aikana. Viime Huhtikuun 20, 2023 ja tuleva Lokakuun 14, 2023 aloittaa ensimmäisen auringonpimennysten sarjan oinaan ja vaa'an merkissä, jotka tulevat rapujen ja kauriiden kanssa kokemaan dramaattisia; sekä hyviä että haastavia muutoksia.


Aurinko hallitsee leijonan merkkiä, joten elokuu on kuitenkin hyvää aikaa tutkiskella itsetuntoamme, varsinkin kun saman prosessin aikana uudelleenarvioimme ihmisiä ja asioita joista nautimme. Leijonan merkillä on joskus egoistinen maine, mutta se on väärinkäsitys. Leijonan merkki symboloi ennen kaikkea ainutlaatuista persoonallisuuttamme, luovuuttamme ja miten näytämme ja ilmaisemme itseämme maailmassa. Leijona on parhaimmillaan luonnollinen, hyvä johtaja, joka haluaa että kaikilla on mukavaa ja kannustaa muitakin ilmaisemaan itseään yhtä ylpeästi kuin hän. Leijona nauttii esiintymisestä tai esittää omia taitojaan, ja olettaa että kaikki arvostavat hänen lahjakkuuttaan, mikä on sinänsä todella terveellistä (kunhan se ei mene liiallisen ylpeyden tai itsekkyyden puolelle). Leijonan lahja meille on ymmärtää että me kaikki ansaitsemme iloita terveellisestä egosta navigoidaksemme maailmassa. Meillä kaikilla on astrologisen kartan huone jota leijonan merkki hallitsee. Se antaa meille ymmärrystä omasta itseilmaisuudestamme ja luovuudestamme.

Kun ilmaisemme itseämme samalla ylpeydellä ja aitoudella kuin leijona, täytämme elämämme kutsumusta ja omaa henkilökohtaista tarkoitustamme tässä elämässä. Jos taas pysymme aina pelokkaasti kuvainnollisesti tai kirjaimellisesti kulissien takana, niin voi olla että otamme ikään kuin pois toisilta ja myös itseltämme sen mitä meidän olisi ollut tarkoitus tulla tänne täyttämään. Mutta sen ei tarvitse olla välttämättä iso asia. Lähes kaikilla on kokemus siitä kuinka yksi rohkaiseva tai jopa tuntemattoman ihmisen ohimenessä kuullut lause toiselta ihmiseltä oikeaan aikaan, oikeassa paikassa jää mieleen ja saattaa muuttaa koko elämän. Pienelläkin itse ilmaisullamme voi olla maailmaan valtava vaikutus. Meidän syntyminen ihmiseksi on ihme, joten meillä on kaikilla etuoikeus ilmaista ja auttaa muita, omalla ainutlaatuisella tavallamme.


Venuksen perääntyminen leijonan merkissä onkin hyvä aika tehdä jotain päinvastaista kuin mikä tuntuu meille mukavalta. Arvomaailmamme on jo muutenkin sekaisin ja koetuksella, joten nyt on hyvä aika kokeilla ja ottaa pieniä, leikkimielisiä riskejä. Ne jotka normaalisti eivät halua pitää melua itsestään, voivat nyt harjoitella esille tuloa tai itse ilmaisua, koska tilanne on kuitenkin vain tilapäinen. Ja taas ne jotka esiintyvät ja ilmaisevat itseään usein muiden edessä säännöllisesti, voivat nyt sisäisesti ja ulkoisesti tarkistaa tekevätkö he edelleen niin todella sydämestään, eli autenttisesta paikasta.


Nousevat leijonat, härät ja vaa’at kokevat Venuksen perääntymisen ajan erityisen voimakkaasti.


Perääntyvä Venus on Ilmatar


Suomalaista versiota perääntyvästä Venuksesta symboloi ehkä parhaiten Ilmatar, maailmankaikkeuden synnyttäjä. Ilmatar lähti liikkeelle pilvistä, ikävöidessään seuraa, ja hakiessaan jotain parempaa, etsiessään itseään. Mutta hänen liikkuessaan tuuli hedelmöittää Ilmattaren ja hän päätyy kärsimään monella tavalla, meren aalloissa raskaana ollessaan, odottaessaan Väinämöisen syntymää 30 vuotta. Ilmatar edesauttaa maailman synnyn Sotkan muniessa 7 munaa Ilmataren povelle joista muodostuu maa, taivas, aurinko, kuu, tähdet ja pilvet. Kokemusten ja kärsivällisyyden kautta Ilmatar loi kokonaisen maailman ja synnytti lopuksi mahtavan tietäjän maailmaan. (lähteitä: Ukon pakka: Kalevalainen Tarot, Susanna Salo ja Wikipedia).


On mielenkiintoista, että Väinämöinen ei kuitenkaan synny Ilmattaresta pienenä vauvana, vaan vanhana tietäjänä. (30 vuotta on astrologiassa klassisesti Saturnuksen kulku auringon ympäri, ja astrologiassa tätä ikää on aina pidetty ensimmäisenä isona testinä aikuiseksi tulemisesta. Seuraava Saturnuksen paluu on noin 60 vuotiaana, ja viimeinen testi on 90 vuotiaana.) Ilmatarta koetellaan 30 vuotta, ja tuloksena on tiedon ja viisauden kypsyminen ja synnyttäminen.


Ja kuka sitten tai pikemminkin mikä on tämä "tietäjä iänikuinen"? "Väinä" tarkoittaa leveää, syvää, tyynesti virtaavaa jokea. Se on arkkityyppi tiedosta ja viisaudesta, joka meillä kaikilla on, ja on aina ollut.


Kalevalan lopussa Väinämöinen purjehtii kuitenkin pois maailmasta modernin maailman tieltä, luvaten kuitenkin palata sitten kun häntä taas tarvitaan. Uutisia katsoessa tuntuu todellakin että tarvitsimme vanhaa viisautta juuri nyt, enemmän kuin koskaan. Myytit auttavat meitä prosessoimaan maailmamme mystisyyttä. Tarinoiden kertominen ja niiden symbolismi on oudon tuttua ja lohduttavaa.

Venuksen perääntyminen leijonassa lyhyesti


Venuksen perääntymisen aikana on siis:


1) hyvä antaa itselleen lupa ja paljon aikaa ja tilaa uudelleenarvioida mikä tuo meille todellista iloa ja nautintoa. Saatamme yllättyä kenet haluamme ja kenet emme halua pitää elämässämme ja yleensäkkin, kuinka paljon makumme on muuttunut.


2) Yllätyksiä saattaa myös tuoda julkinen näkyvyytemme. Nyt kannattaa siis kokeilla leikkimielisesti eri itse ilmaisun muotoja, varsinkin niiden jotka eivät normaalisti nauti itsensä ilmaisemisesta tai julkisuudesta. Nyt voi kokeilla vain tilapäisesti miltä tuntuu olla positiivisen huomion keskipisteenä, koska tilanne on jokatapauksessa muuttuva ja väliaikainen. Ei huolta, sillä nopeasti etenevä some maailma unohtaa meidät kuitenkin pian. Astrologinen karttamme on parhaimmillaan kuin 12 eri teatteri lavaa jossa voimme näytellä eri rooleja ja kokeilla miltä ne tuntuvat.


3) Vanhat ystävyydet ja vanhat rakkaudet saattavat palata elämäämme: on kuitenkin hyvä tutkiskella miksi. Vanhat, hyvät työnantajat tai heidän kauttaan tarjottu työ saattaa olla onnistunut valinta. Muuta kaikki täysin uudet ihmiset ja tilanteet jotka saapuvat elämäämme tänä aikana (kesäkuusta syyskuun alkuun) eivät välttämättä ole tulleet jäädäkseen, mutta opettavat meille itsestämme paljon.

Lisäksi on hyvä pitää mielessä että viimeistään syyskuun puolessa välissä asiat selkiintyvät huomattavasti kun Venus kääntyy taas kulkemaan suoraan maan näkökulmasta katsottuna.


Venuksen perääntyminen eri merkeissä


Lue sekä aurinko- että nouseva merkkisi, (jos se on tiedossasi). Huomaa kuitenkin että vain henkilökohtainen, syntymä aikaan perustuva katsastus antaa henkilökohtaisen, tarkan kuvan elämäntilanteestasi.


OINAS - Venuksen perääntyminen 5. eli romanssin huoneessasi tuo esille romanttisen, luovaan työhön tai lapsiin liittyvän pettymyksen joka ei ole tässä vaiheessa enää uusi uutinen, paitsi että nyt se tulee jollakin tavalla julkiseen tietoon auringon saapuessa samaan huoneeseen. Mutta sinä olet sentään Oinas, eikä sinulla ole loputonta kärsivällisyyttä itsesäälille - syyskuun puolesta välistä lähtien alat taas tuntemaan olosi omalta itseltäsi.


HÄRKÄ - Venuksen perääntyminen 4. huoneessa tuo viivytyksiä ja turhautumista kotiin liittyvissä asioissa. Mutta ei hätää - sinulla on Jupiter 1. huoneessa tuomassa onnea ja menestystä ensi vuoden toukokuuhun asti. Nojaa vain täysillä isoihin unelmiin äläkä anna Venuksen perääntymisen hidastaa voitto paraatiasi.


KAKSOSET - Venuksen perääntyminen 3. huoneessa kertoo haasteista erityisesti sisarussuhteissa, lähiympäristössä tai yleisesti ottaen kommunikaatiossa. Silti, pidä merkillä mitä tapahtuu heinäkuun 27. päivä, jolloin Venus kohtaa Merkuriuksen ja saat mahdollisesti jonkinlaisen onnenpotkun tai vähintäänkin ison vinkin miten ratkaista nykyiset kommunikaatio ongelmat.


RAPU - Venuksen perääntyminen 2. huoneessa tuo takapakkia sekä arvomaailmaasi että raha asioihin. Tunnet olosi jollain tavalla petetyksi. Asioita ei ole auttanut myös takapakkia kulkenut Pluto, joka toi takaisin valtataistelut joista luulit jo päässeessi eroon, jotka kuitenkin tuntuivat liiankin tutuilta. Ota niiden antama vinkki ja kysy: onko tämä todellakin oikea suunta?


LEIJONA - Venuksen perääntyminen 1. eli identiteettisi huoneessa on kieltämättä rasittavaa. Heinäkuu oli ensin lupaava, mutta hidastui ja vaikeutui sitten. Ihmissuhteet ovat todella olleet tapetilla koko kevään ja vaikka ne ovat nyt juuri näennäisesti peiton alla, tiedät hyvin että dramaattinen yhteenotto on vain ajan kysymys. Mutta toisaalta, hallitseva planeettasi aurinko muutti juuri 1. huoneeseesi ja antaa sinulle todella tarvitsemasi piristysruiskeen.


NEITSYT - Venuksen perääntyminen 12. huoneessa eli itsetutkistelun ja piilossa olevien asioiden huoneessa, saattaa tuoda yllättävän tilaisuuden tuoda taitojasi enemmän näkyville. Se ei tunnu sinulle luonteiselta, mutta leikkimielinen, tilapäinen kokeilu tässä uudessa roolissa avartaa ymmärrystä itsestäsi.


VAAKA - Venuksen perääntyminen 11. huoneessa eli ystävien ja verkostojen huoneessa tietää uudelleenarviota siitä kenen seurassa haluat viettää aikaa. Ennenkaikkea kysy itseltäsi: nautinko edelleen näiden ihmisten seurasta ja ovatko he vielä hyväksi sinulle?


SKORPIONI - Venuksen perääntyminen 10. huoneessa kertoo turhauttavista viivytyksistä ja vähintäänkin epäsosiaalisesta ympäristöstä töissä. Nyt pitäisi vain olla ottamatta asioita henkilökohtaisesti. Pidä merkillä mitä tapahtuu heinäkuun 27. päivä - se pitäisi olla avartava päivä joka antaa sinulle ihan uuden perspektiivin ja mahdollisen ratkaisun nykyiseen ura ongelmaan.


JOUSIMIES - Venuksen perääntyminen 9. huoneessa tuo jonkinasteisen filosofisen kriisin johon et ollut valmistautunut. Matkasuunnitelmat, tai kotiin liittyvät asiat eivät mene ihan suunnitellusti tai kestävät kauemmin kuin luulit. Mutta tämä antaa sinulle tilaisuuden improvisoida. Sinä jos kuka löytää kyllä nokkelan ratkaisun ja näet kyllä kohta taas asioiden optimistisen puolen. Ratkaisu löytyy viimeistään syyskuussa.


KAURIS - Venuksen perääntyminen 8. huoneessa tietää hidastumista projekteille jotka vaativat yhteistyötä muiden kanssa. Sopimuksien tekeminen tai jonkinlainen karmillinen velka jota odotat maksettavan sinulle on nyt erityisen hidasta ja hankalaa, mutta vain syyskuun loppuun asti.


VESIMIES - Venuksen perääntyminen 7. huoneessa tietää hieman takapakkia ihmissuhteissa, ehkä asiakassuhteissa, mutta erityisesti parisuhteessa. Pelkkä päivittäinen kanssakäyminen tuntuu nyt joko hitaalta tai hankalalta. Syyskuun puolessa välissä asiat kutenkin avautuvat ja ratkeavat. Onneksi Jupiter koti huoneessasi kompensoi parihuone / asiakas suhde asioita tuomalla sinne iloa ja onnea.


KALAT - Venuksen perääntyminen 6. huoneessa tuo muutoksia erityisesti työhön tai yleisesti ottaen päivä rutiiniin. Mutta Saturnuksen samanaikainen perääntyminen identiteetin, kehon ja terveyden, eli ensimmäisessä huoneessasi on rasittavaa ja turhauttavaa. On syytä kerrata neuvo viime blogistani; nyt on syytä olla erityisen valikoiva, asettamalla rajoja sekä itsellesi ja muille, ja sanomalla ei asioille, jotka väsyttävät sinua tai teet vain miellyttääksesi muita.


Namaste,

Ursula


Namaste = "jumalallinen olemukseni kumartaa jumalalliselle olemuksellesi sinussa"

 

TULEVIA TAPAHTUMIA:


Rovaniemen Wanhat Markkinat Pe-Su 18.-20.8.2023, ROVANIEMI. Tarjoan korttitulkintoja 15 min / €30. Pe klo 12-18, La-Su klo 10-18. Koju no. Jp103 (Jätkänpuisto)

 

Luonnostaan-festivaali La-Su 26.-27.8.2023, Villa Hannala, Hietasaari, OULU. Tarjoan korttitulkintoja 15 min / €30. La klo 13-19, Su klo 12-18. HUOM €10 alennus (2 pvn lipusta), ajalla 3.-6.8. Alekoodi: ELOKUU10

 

Maagiset Messut La 30.9.23, Sibeliustalo, LAHTI. Tarjoan korttitulkintoja 15 min / €30. Minut löytää Kongressisiivestä eli tulkintahuone alueelta klo 11-21.

 

Astrologia ja Tarot 2h workshop To 9.10.23, Valonsali, Henkinen Kehitys ry, Maakuntakatu 12, ROVANIEMI. Mistä Tarot ja astrologia tulevat ja missä ne kohtaavat? Käymme läpi isot arkana kortit traditionaalisesta Tarotista ja mitä merkkiä tai planeettaa ne vastaavat astrologiassa. Lopussa kaikille osallistujille nostetaan omat kortit. 2h / €20.

 

Jos haluat tämän astrologia blogin ilmaiseksi suoraan sähköpostiisi, täytä lomake verkkosivuni Lunardakini-Astrologia.com alaosassa.


Jos olet kiinnostunut henkilökohtaisesta astrologia tulkinnasta, lista palveluistani löytyy verkkosivuiltani: Lunardakini-Astrologia.com. Ota yhteyttä sähköpostitse jos haluat varata astrologia tulkinta ajan: Lunardakini@gmail.com.
687 views0 comments

Recent Posts

See All

댓글


bottom of page