top of page

Venuksen uudelleensyntyminen

Venus Cazimi ("auringon sydämessä") ja uusi kuu Leijonan merkissä 16.8.2023 klo 12:38


Venus perääntyy Leijonan merkissä heinäkuun 23. - syyskuun 4. Se näkyy elämässämme ihmissuhteiden, arvojen, ilon ja nautinnon uudelleenarviointina. Kävin läpi Venuksen perääntymistä laajasti viime blogissani.


Yhtäkkiä asiat jotka ennen tuottivat meille iloa, eivät toimi meille enää. Toisaalta olemme saattaneet tänä kesänä löytää myös uusia ilonaiheita, mutta ne eivät välttämättä tule kestämään kauaa. Venuksen perääntyessä emme voi täysin luottaa näkemäämme ja kokemaamme. Perääntyminen aiheuttaa usein omien mielipiteiden ja mieltymyksien vääristymistä. Se voi kyllä myös tuoda esiin totuuksia joita emme halunneet aikaisemmin katsoa silmiin ja meillä saattaa olla palava halu toimia näiden uusien mielipiteiden ja mieltymyksien mukaan. Kuitenkin olisi hyvä odottaa viimeistään syyskuun puoleenväliin ennenkuin tekee lopullisia, isoja päätöksiä. Vasta silloin näemme ovatko mielipiteemme tai mieltymyksiemme muutokset täysin todellisia, vai olimmeko vain Venuksen perääntymisajan sokeuttamia.

Sunnuntaina 13.8 klo 14:15 kävimme läpi odotetun Venuksen uudelleen syntymisen, mitä muinaisten tekstien mukaan kutsuttiin nimellä Cazimi (eli "auringon sydämessä"). Se on voimallinen henkimaailman hetki, jolloin Venus kohtaa Auringon ja puhdistuu sen voimasta. Nyt voimme jättää taakse ja / tai aloittaa alusta Venukseen liittyvät asiat, kuten ihmissuhde ongelmat. Auringon kohtaamista pidetään Venuksen uudelleen syntymisenä. Jos on ollut rankka tai outo kesä kummallisina yhteensattumien summana, ex otti yhteyttä tms ja niiden merkitys on jäänyt hämärään, niin nyt asiat alkavat pikku hiljaa selvenemään varsinkin tunne tasolla. Syntyminen ei kuitenkaan ole välttämättä helppoa, vaan joskus vähintäänkin tukalaa ja jopa tuskaista. Olemme nyt vasta puolessa välissä Venuksen käyntiä symbolisessa alamaailmassa (eli kun hän on näkymätön auringon läheisyyden takia).

Uusi kuu leijonassa Ke 16.8 klo 12:38 selkeyttää edelleen ja auttaa meitä uuteen alkuun. Tämä uusi kuu tekee meistä kuitenkin erityisen levottomia, koska se tuo mukanaan jotain yllättävää, mutta toisaalta selkeyttävää. Uranuksen ja uuden kuun neliö viittaa ehkä ainakin ensi silmäyksellä haastavaan yllätykseen - mutta Uranuksen herättelyt ovat usein tarpeellisia, selkeyttäviä ja loppujen lopuksi hyvinkin positiivisia.


Materiaalisella tasolla selvyyttä tulee vasta 23.8 ja viimeistään 4.9.2023. Tämä siksi että vasta 23.8 lähtien Venus rupeaa näkymään auringon takaa ja alkaa näkymään taivaalla aamutähtenä. Syyskuun 4. päivän jälkeen Venus lakkaa myös perääntymisvaiheensa ja kääntyy hitaasti suoraan kulkuun. Tämä on kuitenkin oma prosessinsa ja olisi hyvä odottaa vielä syyskuun puoleenväliin kun Venus pääsee kunnolla taas vauhtiin ja on oma itsensä.


Merkurius, kommunikaatiota, sopimuksia ja kaupankäyntiä symboloiva planeetta perääntyy myös elokuun 23. - syyskuun 15, eli lähes samaan aikaan Venuksen kanssa. Tässä on toinen, vahva syy olla tekemättä päätöksiä tai solmia sopimuksia ennenkuin syyskuussa. (Merkurius perääntyy kuitenkin paljon useammin kuin Venus, ja sen takia astrologit kiinnittävät Venuksen perääntymiseen paljon enemmän huomiota). Merkuriuksen perääntymistä ennen on hyvä tehdä turvakopioita ja sen aikana on hyvä välttää esim uuden kodinkoneen ostamista tai yleensäkkin sopimuksien allekirjoittamista, koska on tyypillistä että tänä aikana sähköinen kommunikaatio ja laitteet pettävät, ja sen lisäksi jokin pikku asia jää huomaamatta ja aiheuttaa ongelmia tai peruuntumisia.


Syyskuun puoleenväliin mennessä Venus on virallisesti täysin uusiutunut ja puhdistautunut auringon kirkkaissa säteissä. Venuksella on nyt uusi ymmärrys asioista ja hän on täynnä energiaa. Ja kuten ylhällä, niin myös alhalla - tämä tarkoittaa myös meitä itseämme. Olemme silloin läpikäyneet Venuksen myyttisen matkan alamaailmaan ja astumme sieltä ulos uudella ymmärryksellä.


Namaste,

Ursula


Namaste = "jumalallinen olemukseni kumartaa jumalalliselle olemuksellesi sinussa"

_________________________________________________

TULEVIA TAPAHTUMIA:

Rovaniemen Wanhat Markkinat Pe-Su 18.-20.8.2023. Tarjoan korttitulkintoja 15 min / €30. Pe klo 12-18, La-Su klo 10-18. Koju no. Jp103 (Jätkänpuisto)

Luonnostaan-festivaali La-Su 26.-27.8.2023, Villa Hannala, Hietasaari, OULU. Tarjoan korttitulkintoja 15 min / €30. La klo 13-19, Su klo 12-18.

Maagiset Messut La 30.9.23, Sibeliustalo, Lahti. Tarjoan korttitulkintoja 15 min / €30. Minut löytää luontaishoito- ja tulkintahuone alueelta klo 11-21.

Astrologia ja Tarot 2h workshop To 19.10.23, Valonsali, Henkinen Kehitys ry, Maakuntakatu 12, Rovaniemi. Mistä Tarot ja astrologia tulevat ja missä ne kohtaavat? Käymme läpi isot arkana kortit traditionaalisesta Tarotista ja mitä merkkiä tai planeettaa ne vastaavat astrologiassa. Lopussa kaikille osallistujille nostetaan omat kortit. €20.

 

Jos haluat tämän astrologia blogin ilmaiseksi suoraan sähköpostiisi, täytä lomake verkkosivuni Lunardakini-Astrologia.com alaosassa.


Jos olet kiinnostunut henkilökohtaisesta astrologia tulkinnasta, lista palveluistani löytyy verkkosivuiltani: Lunardakini-Astrologia.com. Ota yhteyttä sähköpostitse jos haluat varata astrologia tulkinta ajan: Lunardakini@gmail.com.

345 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page