top of page

Uusi alku: Skorpionin Uusi Kuu joka merkille

Uusi kuu skorpionin merkissä 13.11.2023, klo 11:27

Uusi, rehellinen alku


Olemme laskeutuneet maanpinnalle intensiivisen pimennys kauden jälkeen. Tunnekuohut, yllätykset ja kaaos ovat olleet valtavat ja konfliktit sitäkin isompia. Pimennyksien aika on tyypillisesti raskasta ja sekavaa aikaa, mutta nyt tiedämme ainakin jo missä seisomme, verratuna lokakuuhun, jolloin tuntui kuin vaeltaisimme sokonna vieraassa maastossa.


Nyt monella saattaa olla ikään kuin pimennyksien aiheuttama jälki krapula. Olo on kuin olisimme olleet erittäin huonoissa juhlissa, jossa kaikki mahdollinen meni pieleen ja jossa tuli vielä juotua liikaa. Onneksi tästä ei voi mennä enää kuin ylöspäin.


Marraskuu tulee olemaan edelleen intensiivistä aikaa, mutta ainakaan sen tuomat asiat eivät ole enää yllätyksiä. Voimme jo arvata mistä on kyse sekä henkilökohtaisella että yhteiskunnallisella tasolla. Pää on nyt selvä ja suunta harvinaisen selkeä. Ehkä liiankin selkeä. Sillä nyt olemme mahdollisesti valinneet oman leirimme ja vakaumuksemme, välittämättä seuraamuksista.


Skorpionin uusi kuu maanantaina 13.11.2023 klo 11:27 tulee olemaan maineensa veroinen, eli se menee kaunistelematta suoraan asiaan, täydellä vakaumuksella. Tämä ei kuitenkaan ole mikä tahansa uusi kuu, vaan Mars planeetta, joka symboloi haluamme ja kykyämme toimia, on tämän uuden kuun keskipiste ja sen voimakas, toiminnanhaluinen energia on leivottu tämän uuden kuun sisään. Marsin oppositio Uranukseen kertoo kuitenkin vastustuksesta ja toisaalta kekseliäästä mutta voimakkasta läpimurrosta. Henkilökohtaisessa elämässä tämä voi hyvinkin symboloida uutta ymmärrystä siitä miten meidän pitäisi toimia. Saatamme olla itse asiassa hyvinkin varmoja vakaumuksestamme, mutta rauhattomuudesta huolimatta emme voi toimia ihan vielä. Skorpionin vuodenaikana tajuammekin että nyt on hyvä tehdä strategisia suunnitelmia sen päättömän menon sijaan mitä näimme tai ehkä koimme tapahtuvan pimennyksien aikana. Mars syntyy kuitenkin symbolisesti uudelleen marraskuun 18. päivä jolloin se tapaa auringon ja aloittaa uuden kaksivuotisen kauden. Tämä ei ole helppoa varsinkaan egoistisille tai muuten vain toiminnan haluisille ihmisille, koska tänä aikana heidän on pakko tehdä kompromisseja. Se on kuitenkin pidemmän päälle hyväksi heille. Toimintakykymme palautuu täyteen voimaansa vasta tammikuun 21., 2024.


Venus joka symboloi haluamme balanssiin, oikeudenmukaisuuteen ja harmoniaan, näyttää ensin hyvältä marraskuun 8. päivä, kun se siirtyy vaakaan, joka on sen koti merkki. Hyvistä päivistä manittakoon marraskuun 15., joka on hyvä aika kaikenlaiseen neuvotteluun ja sopimuksien sitomiseen. Loppukuusta nimittäin yritykset löytää yhteisymmärrystä jäävät taas fanaattisen toiminnanhalun alle.


Astrologit ovat spekuloineet jo vuosituhansia, aiheuttavatko taivaankappaleet meidän käyttäytyvän tietyllä tavoin, vai symbolivatko ne sitä miten aiomme käyttäytyä joka tapauksessa. Muinaisessa Mestopotaniassa käsitettiin taivaalla tapahtuvien liikkeiden olevan jumalien kirjoitusta meille maan päällä, jotta voisimme varautua ja valmistautua tulevaan. Toisaalta, kaikki terveysalalla työskentelevät tietävät faktana sen, että täyden kuun aikaan ensiapu huoneet täyttyvät potilaista enemmän kuin muina aikoina. Kolmas vaihtoehto onkin, että taivaankappaleet sekä tuovat esiin että ennustavat - eli koemme vanhaa karmaa ja luomme koko ajan uutta karmaa samanaikaisesti. Jälkimmäinen on kuitenkin meistä täysin itsestämme kiinni. Meillä on 100% kontrolli siitä miten reagoimme asioihin.

Voimmekin yrittää tulla mahdollisimman tietoisiksi omasta käyttäytymisestämme ja vakaumuksistamme. Meidän ei ole pakko lähteä virran mukaan, ainakaan henkisesti. Toisaalta, karman virta on äärettömän voimakas eikä sen voimaa kannata aliarvioida. Voimme kuitenkin kaikki omalta osaltamme olla vastuussa omasta fanattisuuden ja draaman voluumi napista ja pitää se niin alhaisella säädöllä kuin mahdollista.


Täysikuu 27.11.2023 kaksosissa lupaakin jo enemmän kuin yhden mahdollisuuden uudelle alulle. Vastakkaisuuksien konfliktit ovat mahdollisesti laantuneet sen verran, että olemme avoimempia ajattelemaan asiat uudesta näkökulmasta, tai näkemään edes useita vaihtoehtoja. Silti, astrologia kertoo meille Neptunuksen vaikutuksen muodossa, että osa näistä vaihtoehdoista on rakennettu fanaattisille tai vaihtoehtoisesti, ylioptimistisille mielikuville. Olemme nyt kuitenkin ylittäneet vuoden toisen dramaattisimman kohdan, (ensimmäinen oli maalis- huhtikuussa) joten kuten sanottu, voimme mennä tästä vain ylöspäin.

Uusi kuu skorpioonissa jokaiselle merkille

Lue sekä aurinko että nouseva merkkisi, jos se on tiedossa.


OINAS - Skorpionin uusi kuu 8. huoneessa. Koet jonkinlaista konfliktia tai ristiriitaisuutta siitä mikä on sinun ja mikä taas on toisen osapuolen velvollisuus. Kyseessä voi olla se mitä olet velkaa toisille ihmisille tai mitä he ovat velkaa minulle, joko materiaalisesti tai karmillisesti. Vanhat asiat jotka toivat turvallisuuden tunteen, eivät toimi enää - on ehkä aika rohkaistua ja viisastua. Nyt on läpimurron aika ajattelussasi.


HÄRKÄ - Skorpionin uusi kuu 7. eli parisuhde huoneessa kertoo että ymmärryksesi itsestäsi suhteessa toiseen alkaa alusta tai muuttuu jollakin tavalla rehellisemmäksi. Uusi kuu antaa mahdollisuuden ajatella ihmissuhteita uudesta näkökulmasta. Yleensä ottaen et pidä muutoksista, edes hyvistä sellaisista, mutta tämä muutos näyttäisi jollain tavalla vapauttavalta. Muutos voi tapahtua esimerkiksi partnerillesi, joka sitten vuorostaan helpottaa jotenkin sinun elämääsi. Se pitäisi ainakin yksinkertaistaa elämääsi ja siihen toki olet aina valmis.


KAKSOSET - Skorpionin uusi kuu tapahtuu sinun 6., eli palvelun, työn- ja terveyden huoneessa. Pimennykset siirtyvät viimeinkin pois 6-12 huone akselilta, joka ei ole ollut sinulle helppoa viimeiset puolitoista vuotta. Olet joutunut kokemaan, uhraamaan tai todistamaan mahdollisesti vaikeita asioita sekä henkilökohtaisessa elämässä että työelämässä. Mutta skorpionin uusi kuu aloittaa uuden kauden varsinkin työn alueella, josta se leviää pikku hiljaa koko identiteettiisi ja tuo pidemmällä tähtäimellä onnea ja runsautta viimeistään ensi toukokuussa kun Jupiter saapuu identiteetti huoneeseesi.


RAPU - Skorpionin uusi kuu tapahtuu 5. eli romanssin, lasten ja luovuuden huoneessa. Uusi kuu skorpioonissa aloittaa uuden luovan kauden ja tuo sinut kosketuksiin täysin uusiin verkorstoihin. Tämä prosessi ei ole kuitenkaan ihan niin pikaista ja helppoa kuin kuvittelit oman innostuksen keskellä. Se saa sinut ensin epäröimään, onko tämä sinun juttusi vai ei. Oli todellisuus mikä tahansa, sinut esitellään täysin uusille ihmisille ja asioille joista et olisi voinut kuvitella villeimmissä unelmissakaan edes pari vuotta sitten.


LEIJONA - Skorpionin uusi kuu tapahtuu 4. eli koti ympäristö huoneeseesasi, mukaanlukien vanhemmat ja esivanhemmat. Ympäristössäsi on tapahtunut mullistavia asioita koskien kotiasi ja henkilökohtaista elämääsi (tai vanhempiasi), sekä samanaikaisesti roolisi uralla tai näköpaikalla on muuttunut jotenkin. Tämä on ollut kaikkien nähtävänä. Nämä eivät kuitenkaan ole uusia asioita, vaan jotenkin vain jo tiesit niiden tulevan jo viimeisen vuoden aikana. Jupiterin saapuessa toukokuussa unelmien ja toiveiden huoneeseesi varmistuu että teit oikean valinnan ja voit hymyillä taas leveää, voittajan hymyä.

NEITSYT - Skorpionin uusi kuu 3. huoneessa joka on kommunikaatio huoneesi, koskee myös asioita jotka liittyvät sisaruksiin ja naapurustoosi. Olet valmis laajentamaan jokapäiväistä ympäristösi ja ajatteluasi joko matkustamalla tai vähintäänkin filosofisella tasolla. Skorpioonin uusi kuu tuo sinulle rauhattomuuden ja rohkeuden kokeilla jotain täysin uutta, joka virkistää ja piristää elämääsi huomattavasti. Muutokset alkavat pienistä, jokapäiväisistä asioista, mutta johtavat lopulta dramaattiseen, uuteen ja vapauttavaan elämänfilosofiaan joka tulee kaikkien näkyviin käytännönkin tasolla, alkaen ensi toukokuussa.

VAAKA - Skorpionin uusi kuu 2. huoneessa kertoo arvomaailmasi muuttumisesta varsinkin rahan suhteen. Venuksen saapuminen identtiteetti huoneeseesi marraskuun 8. päivä, kertoo myös että saatat yllättäen saada asiat joita olet halunnut kauan aikaa, koska Vaa'an puntarilla laskettaessa mielestäsi maailma on sen sinulle selvästi velkaa. Tämä on hyvä muutos, mutta muista vanha sanonta: ole varovainen mitä pyydät, sillä saatatkin saada sen. Hinta onnesta on sitoutua karmisiin järjestelyihin ja velkoihin jotka ovat paljon monimutkaisempia kuin ne ensisilmäyksellä näyttävät.

SKORPIONI - Skorpionin uusi kuu 1. huoneessa, eli identiteettisi ja kehosi huoneessa. Uusi kuu ensimmäisessä huoneessa kertoo uudesta alusta suhteessa kehoosi. Olet halunnut tai sinun on ollut pakko kehittää tai ainakin kokeilla täysin uusia rutiineja joko stressin tai sairauden takia. Uusia rutiineja on seurannut myös henkinen muutos. Olet rohkeampi, sitkeämpi ja kauniimpi sekä sisältä että ulkoa. Olet todellakin tekemässä muodonmuutosta toukasta perhoseksi. Mutta et ole vielä täysin valmis näyttämään maailmalle uutta itseäsi. Sen aika saapuu kyllä, ensi huhti- toukokuussa.

JOUSIMIES - Skorpionin uusi kuu 12. huoneessa eli piilossa olevien tai tiedostamattomien asioiden huoneessa voi tuoda esiin asioita alitajunnasta tai fyysisellä tasolla piilosta, jotka luulit jo käsitelleesi. Skorpioonin uusi kuu saa sinut pitämään kiinni vieläkin uhmakkaammin kuuluisasta optimistisuudestasi, vastoin kaikkia, yksi toisensa jälkeen tulleita vastoinkäymisiä. Näyttää välillä että pimeä tunneli ei lopu koskaan, mutta päivä päivältä, askel askeleelta alat nähdä pienen valonpisteen kaukaisuudessa. Sinun päiväsi koittaa vielä, siitä ei ole epäilystäkään ja se tulee maistumaan erityisen makealta, koska itse tiedät että olet ansainnut sen joka solullasi. Huhti-toukokuussa valonpiste tunnelin päässä on suurentunut jo selväksi poluksi valoon.


KAURIS - Skorpionin uusi kuu tapahtuu 11. eli toiveiden, unelmien, ystävien, ryhmien ja verkostojen huoneessa. Uusi kuu skorpioonissa saa sinut ymmärtämään että entiset unelmasi eivät palvele eivätkä hyödytä sinua enää. Olet valmis oivaltamaan uuden unelman joka tuo sinulle oikeaa, rehellistä iloa ja onnea, kokeilemalla uusia asioita. Löydät ilon kun palautat mieleesi leikkisän, lapsuuden mielikuvitusmaailman. Monien, raskaiden vuosien jälkeen sinä ansaitset tynnyrikaupalla onnea, rakas vastuuntuntoinen kauris.


VESIMIES - Skorpionin uusi kuu 10. huoneessa koskien uraasi ja näkyvyyttä maailmassa antaa sinulle mahdollisuuden vihdoinkin näyttää mihin pystyt. Uusi kuu aloittaa prosessin, joka kestää vähintäänkin tammikuukun. Se antaa tilaisuuden aloittamaan alusta, ja jättämään taakse asiat jotka hidastavat sinua. Valmistaudutkin pikku hiljaa vastaanottamaan intensiivisen Pluton identtiteetti huoneeseesi seuraavaksi 20 vuodeksi, ensin tammikuun lopussa ja sitten lopullisesti marraskuun 20, 2024. Pluto tuo vallankumouksellisia muutoksia sekä identiteettiisi sekä yhteiskunnallisella tasolla, joka on sinulle tärkeää. Roolisi ja tehtäväsi maailmassa alkaa vihdoinkin selviämään sekä itsellesi että toisille. Sinut on tehty tätä aikaa varten.


KALAT - Skorpionin uusi kuu 9. eli elämänfilosofian, uskonnon, matkailun ja korkea koulutuksen huoneessa. Uusi kuu skorpioonissa tuo älynväläyksiä elämänfilosofiaasi jonka pystyt integroimaan ajan kanssa jokapäiväiseen elämääsi, viimeistään huhti - toukokuussa, tuoden mukanaan todellisia, hyviä, käytännön muutoksia. Isolla, hienolla filosofialla ei ole paljon arvoa jos sitä ei voi soveltaa jokapäiväiseen elämään.


Toivon että tämä oli hyödyllistä ja inspiroivaa.


Namaste,

Ursula


p.s. Namaste = "jumalallinen olemukseni kumartaa jumalalliselle olemuksellesi sinussa"

_______________________________________


TULEVIA TAPAHTUMIA


Tarjoan eritasoisia työpajoja ja / tai korttitulkintoja alan tapahtumissa sekä yksityistapahtumissa ympäri Suomen. Tulevat tapahtumat on listattu alla, sekä Tapahtumat-sivulla. Ota yhteyttä (Lunardakini(at)gmail.com) jos olet kiinnostunut työpajoista tai tulkinnoista tapahtumassasi.

____________________________


Tarot & Astrologia - ilmainen esittely luento. Mistä Tarot & astrologia tulevat ja missä ne kohtaavat?

ILON Valkeat Hyvinvointimessut, TAMPERE. La 27.1.2024, klo 10-17:30, Tredu, Sammonkatu 45, Tampere. Ilmainen esittely luento klo 14 auditoriassa. (Tarjoan pidemmän, kolmituntisen työpajan verkossa 3h/€35.) Tarjolla myös korttitulkintoja 15 min / €30. Varauksia voi tehdä jo etukäteen sähköpostitse: Lunardakini(at)gmail.com.

_____________________________


Tarot & Astrologia Workshop osa 1. Mistä Tarot & astrologia tulevat ja missä ne kohtaavat?

Su 28.1.2024, klo 14-17, KIRKKONUMMI. Tule vuorovaikutteiseen, kolmituntiseen Tarot & Astrologia työpajaan ihanassa Cocoi retriittikeskus Friggesbyn koululla Kirkkonummella! Käymme läpi Tarotin ja Astrologian mielenkiintoisen historian, sekä iso arkana kortit ja niiden yhteys astrologiaan. Opimme katsomaan henkilökohtaisen iso arkana kortin ja katsomme missä olemme sen mukaan henkisellä polulla. Osallistujat saavat myös oman ohjekirjasen pdf tiedostona. Työpajan hinta 3h / €35. Tarjolla myös henk koht korttitulkintoja työpajaa ennen tai jälkeen. 15 min / €30. Varauksia henk koht tulkintoihin voi tehdä etukäteen sähköpostitse: Lunardakini(at)gmail.com. TYÖPAJA VARAUKSET: slotti.fi/booking/cocoi/

________________________________

Tarot & Astrologia - ilmainen esittely luento. Mistä Tarot & astrologia tulevat ja missä ne kohtaavat? ILON Valkeat Hyvinvointimessut, OULU. La 24.2.2024, klo 10-17:30, Hiukkavaaratalo, Tahtimarssi 3, Oulu. Tarjoan pidemmän, kolmituntisen työpajan Su 24.2.24, Katokatu 8, 3h/€35. Tarjoan myös korttitulkintoja 15 min / €30. Varauksia voi tehdä paikan päällä tai etukäteen sähköpostitse: Lunardakini(at)gmail.com. Pidemmät astrologia tulkinnat voi tilata etänä verkkosivun kautta: Lunardakini-Astrologia.com

____________________________

Tarot & Astrologia Workshop osa 1. Mistä Tarot & astrologia tulevat ja missä ne kohtaavat?

Vintti OULU. Su 25.2.2024, Ketokatu 8, Oulu. Tule vuorovaikutteiseen, kolmituntiseen Tarot & Astrologia työpajaan Vintti:ssä! Käymme läpi Tarotin ja Astrologian mielenkiintoisen historian, sekä kaikki iso arkana kortit ja niiden yhteys astrologiaan. Opimme katsomaan henkilökohtaisen iso arkana kortin ja katsomme missä olemme sen mukaan henkisellä polulla. Osallistujat saavat myös oman ohjekirjasen pdf tiedostona. Työpajan hinta 3h / €35. Mobilepay tai käteismaksu. Varauksia henk koht tulkintoihin voi tehdä etukäteen sähköpostitse: Lunardakini(at)gmail.com.

______________________________

Tarot & Astrologia Workshop osa 2, Henkinen Kehitys Rovaniemi ry, To, 14.3.2024, klo 18-20:30, ROVANIEMI, Maakuntakatu 12. Käymme läpi Tarotin pieni arkana kortit. Opimme katsomaan henkilökohtaisen aurinko, kuu ja nouseva merkki kortit. Voi osallistua vaikka ei osallistunut 1. osaan, koska kertaamme alussa iso arkanan kortit lyhyesti. Osallistujat saavat myös oman ohjekirjasen ja Tarot kartan pdf tiedostona. €20 / €25

_____________________________


Jos haluat tämän astrologia blogin ilmaiseksi suoraan sähköpostiisi, täytä lomake verkkosivuni Lunardakini-Astrologia.com alaosassa.


Käy tykkäämässä ja seuraamassa!

YouTube: @Ursula_Lunardakini_Astrologia (sisältöä tulossa)


Jos olet kiinnostunut henkilökohtaisesta astrologia tai kortti tulkinnasta, lista palveluistani löytyy verkkosivuiltani: Lunardakini-Astrologia.com. Ota yhteyttä sähköpostitse jos haluat varata astrologia tulkinta ajan: Lunardakini(at)gmail.com.


327 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page