top of page

Uuden kuun toiveikas uusi alku

Vesimiehen uusi kuu tammikuun 21, 2023 klo 22:53


Vuosi 2023 ikäänkuin vain hiipi sisään. Koko syksyn ja erityisesti joulukuun ajan olemme kokeneet paljon hämmennystä, epävarmuutta ja turhautuneisuutta ja monet projektit ovat jääneet keskeneräisiksi - ikään kuin vuosi ei olisi koskaan oikein alkanut tai 2022 edes päättynyt kunnolla. Tämä johtuu siitä, että sekä Mars että Merkurius ovat perääntyneet, Mars itse asiassa kuukausikaupalla. Perääntynyt planeetta käyttäytyy astrologian mukaan kuin se olisi humalassa - arvostelukyky ja ymmärrys heikentyy ja huonontuu. Molemmat planeetat ovat kuitenkin juuri kääntyneet suoraan, samoin kuin Uranus, joka myös kääntyy suoraan heti uuden kuun jälkeen, tammikuun 22. Tämän jälkeen yksikään planeetta ei peräännyt ennenkuin vasta keväällä.


Vesimiehen uusikuu lauantaina 21. tammikuuta klo 22.53 on selkeä maamerkki varsinaiselle vuoden 2023 alulle. Nythän vasta alkaa myös kiinalainen uusi vuosi, kun astumme jäniksen vuoteen.


Tämä uusi kuu symboloi selvästi loppuja ja uusia alkuja. Voimme vihdoin jättää viikkojen ja jopa kuukausien viivästykset, sekaannukset, konfliktit ja joissain tapauksissa jopa onnettomuudet taaksemme. Mars ja Merkurius tarvitsevat vielä pari viikkoa päästäkseen kunnolla vauhtiin, mutta tammikuun lopulla asiat alkavat taas edetä nopeasti ja energiamme alkaa palautumaan. Eli nyt on hyvä aika käynnistää uusi projekti tai viimeistellä se mikä on viivästynyt viimeisen kahden kuukauden tai jopa vuoden aikana!


Vesimiehen uusikuu on myös hyvää aikaa jättää taakse se, mikä ei enää palvele meitä, ja aloittaa alusta. Nyt on hyvä aika tehdä uuden kuun toiveita ja taikoja, päivä tai pari uuden kuun jälkeen, varsinkin maanantaina 23. tammikuuta ja tiistaina 24. tammikuuta. Onnen planeetta Jupiter tukee ja energisoi tätä uutta kuutta oinaan merkistä. Lisäksi Saturnus-Venus yhtymä tuo onnea pitkäaikaisiin sopimuksiin tai sitoumuksiin. Planeetat tukevat nyt hyvin kaikkia vasta nyt tehtyjä uudenvuoden lupauksia, ja auttavat jopa pitämään ne lupaukset.


Tähän vuodenaikaan, sekä vertauskuvallisesti että kirjaimellisesti, pimeys on saavuttanut kaukaisimman pisteensä ja päivänvalo on alkanut palata. Vesimies onkin toivon ja tulevaisuuden merkki. Se on myös nerouden merkki. Vesimiehen motto on "ajattele toisin". "Vastakohtaisuuksien" vesimies rakastaakin hyvää väittelyä. Älä ihmettele jos vesimiehen kanssa keskustellessa 10 minuutin aikana sekä hän että itse olet muuttanut mielipiteesi huomaamattasi täysin päinvastaiseksi kuin keskustelun alussa. Idealistiset, epätavalliset, loistavat oivallukset yhdistettynä käytännön kovaan työhön ovat nyt mahdollisia. Vesimies ei kuitenkaan unohda menneisyyttä ja kunnioittaa tiettyjä idealistisia perinteitä ja rakenteita, jos pitää niitä tarpeeksi tärkeinä tukemaan ihanteitaan.


Vesimiestä symboloiva Tarot kortti on Tähti. Tarotin symboliikassa on parasta se, että lähestymme sitä sitten älyllisesti tai intuitiivisesti, se on loputtoman inspiraation lähde. Suosittelenkin että annat älyllisen mielesi levätä, ja katso tätä kuvaa pelkästään intuition ja alitajunnan avulla ja anna niiden ohjata sydäntäsi. Tämän kuvan hahmo nimittäin näyttää olevan täydellisessä sopusoinnissa taivaan ja maan, henkisen ja materian kanssa.


"Tähti" on yksi kiehtovimmista, toiveikkaimmista ja mystisimmistä Tarot korteista Rider-Waite-Smith Tarot-pakassa. Monien esoteeristen opetuksien ja muiden lähteiden inspiroimana (esim Jung) tämä on oma käsitykseni Tähdestä: alaston vartalo symboloi ihmisen täyttä tietoisuutta. Vesi symboloi yhteyttä yksilön ja kollektiiviseen alitajuntaan. Seitsemän tähteä (eli seitsemän planeettaa) tukevat ihmisen pyrkimystä, joka ei ole enää egonsa, vaan jumalien palveluksessa. Taustalla Viisauden Lintu (symboloi salaisen tiedon jumalaa, Merkuriusta) laulaa mysteerisiä säveliä Elämän Puussa. Ihmishahmo kaataa jumalallisen inspiraation nektaria sekä alitajuntaan että maahan (aineelliseen maailmaan) ja elvyttää siten sekä henkeä että materiaa energialla ja toivolla. Kaikki on mahdollista, kun olemme sopusoinnissa taivaan ja maan kanssa.


Toivoikkain terveisin,

Ursula

 

Jenni Pennanen on ystävä ja lahjakas, intuitivinen taiteilija. Hänellä on nyt tarjolla helppokäyttöinen, digitaalinen sekä tulostettava astrologinen kalenteri vuodelle 2023,

johon on merkitty uuden- ja täydenkuun päivät, merkuriuksen, marsin ja venuksen perääntymissyklit. Lisäksi siinä on kuukausittaiset ohjeet teemojen tutkimiseen opaskorttien avulla (käytä esimerkiksi omaa mieli pakkaasi). Kalenteri toimii tehtäväkirjan tapaisesti. Suosittelen tätä kalenteria jos olet kiinnostunut tutkimaan ja ajoittamaan henkistä kehitystäsi astrologian avulla.

Tämän blogin lukijana saat 10% alennuksen koodilla LUNARDAKINI10. Lisätietoa löytyy täältä: Astrologinen kalenteri 2023.


 

Jos olet kiinnostunut henkilökohtaisesta astrologia tulkinnasta, lista palveluistani löytyy verkkosivuiltani: Lunardakini-Astrologia.com. Ota yhteyttä sähköpostitse jos haluat varata astrologia tulkinta ajan: Lunardakini@gmail.com.


154 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page