top of page

Unelmien uudelleen ajattelu ja Merkuriuksen perääntyminen jokaiselle merkille

Jousimiehen uusikuu, Merkuriuksen perääntyminen ja täysikuu Ravussa 27.12.2023.Uusi kuu jousimiehen merkissä 13.12.2023 teki neliötä Neptunukseen. Merkurius perääntyy saman aikaisesti seuraavat kaksi viikkoa ensin kauriin, ja sitten jousimiehen merkissä. Täysikuu Ke 27.12.2023, klo 2:33 yöllä tapahtuu Ravun merkissä.


Merkurius perääntyy kauriista jousimieheen


Mitä se tarkoittaa? Tyypillisesti Merkuriuksen perääntyminen (12.12.2023 - 2.1.2024) symboloi yleisesti ottaen että joudumme pysähtymään ja miettimään ja tekemään asioita jotka luulimme jo ohittaneen meidät. Käytännöllisellä tasolla saattaa tapahtua kommunikaatio sekaannuksia ja vaikeuksia: matkasuunnitelmat saattavat muuttua moneen kertaan, tietokoneet ja kodinkoneet eivät toimi tai hidastelevat jne.


Toisaalta Merkurius perääntyy ensin kauriissa, mutta sen jälkeen optimistiseen jousimiehen merkkiin asti. Seuraavat kaksi viikkoa meillä onkin toivoa että asiat jotka näyttivät jo menetyiltä, tulevatkin takaisin ja tällä kertaa mahdollisesti paljon positiivisemmalla tavalla. Asiat jotka näyttivät jo toivottomilta kääntyvätkin takaisin, mahdollisesti jopa parempaan suuntaan. Neptunuksen vaikutuksesta emme kuitenkaan näe kaikkea juuri nyt, vaan saatamme nähdä asiat positiivisempana kuin ne todellisuudessa ovat. Jousimiehen positiivisuus ja mahtipontisuus on parhaimmillaan ihanan inspiroivaa, mutta pahimmillaan jousimiehen energia muuttuu fanaattiseksi ja tuo ison pettymyksen. Yhteishyvä ja suvatsevaisuus saattaakin muuttua lopulta painostukseksi. Tämä saattaa tuntua joko henkilökohtaisella tai yhteiskunnallisella tasolla. Nyt on helppo päätyä mukaan hyvin periaatteellisiin ja tunteita herättäviin keskusteluihin. Vaikka ilmapiiri on periaatteessa toiveikkaampi kuin pimennysten aikaan pari kuukautta sitten, niin erityisesti tänä jouluna esimerkiksi politiikkaa ja uskontoa on paras välttää juhlapyhien keskustelun aiheena. 


Tämän joulun juhlinnassa onkin ikään kuin pakotetun optimistisuuden, enemmän kuin aidon ilon tuntua. Haluaisimme kovasti juhlia optimistisella mielellä, mutta se ei nyt tule kaikilla täysin onnistumaan, vaan epämääräiset pelot ja negatiiviset mielikuvat saattavat päästä helposti valloilleen. Kannattaa erityisesti varoa liikaa juomaa ja ruokaa, koska halu hukuttaa epävarmuus ja pelot pinnallisen juhlimisen alle on suuri. Mitä isompi ääni sosiaalisessa mediassa siitä kuinka hauskaa meillä on, sitä epätoivoisempi luutavimmin on tarve peittää todellisuus.


Kiusaus tehdä suuria, mahtipontisia eleitä ja suureellisia johtopäätöksiä isolla äänellä on todella valtava. Kärsivällisyys tuntuu loppuvan löytää käytännöllisiä ratkaisuja, koska tuntuu että olemme työstäneet yksityiskohtia jo liian pitkään, eikä ratkaisua tunnu kuitenkaan löytyvän. Paras lääke tähän olisi pysähtyä hetkeksi, katsoa tilannetta uudestaan objektiivisesti, jalat maassa ja yrittää löytää usko ja ilo yksinkertaisissa ja aidoissa asioissa. Tämä klisee on tänä jouluna erityisen totta.


Vanhat unelmat tulevat päätökseen


Käytännölliset ratkaisut ovat kuitenkin jo käsillä, vaikka eivät olekkaan täysin näkyvillä ennen kuin vasta täysikuun aikaan ja viimeistään uutena vuonna. Nyt on hyvä aika tuoda vanhat asiat ja unelmat päätökseen. Vuoden vaihtuminen tällaiseen työhön ajoittuu nyt hyvin yhteen astrolgia taivaan kanssa. Merkuriuksen perääntyminen voi pahimmillaan aiheuttaa turhautumista ja kaikenlaisia kommunikaatio häiriöitä. Parhaimmillaan se kuitenkin antaa meille tilaisuuden tehdä asioita uudelleen ja usein yksinkertaisesti pakottaa meidät hiljentämään vauhtia ja katsomaan taaksemme.


Täysikuu valaisee uutta ymmärrystä


Täysikuu ravun merkissä 27. joulukuuta klo 2:33 yöllä jatkaa vielä tätä tasapainottelua suurien eleiden, periaatteellisuuden ja aitouden välillä. Täydenkuun aikaan näemme viimeistään mikä unelmissamme ei toiminut ja voimme alkaa rakentamaan ne pikku hiljaa uudelleen. Toisaalta tämä täysikuu ravun, eli perheen ja läheisten merkissä, on toiveikas ja tunnelmallinen. Ja vain neljä päivää myöhemmin, uuden vuoden aattona, alamme nähdä pikku hiljaa myös ratkaisuja. Viimeistään tässä vaiheessa ymmärämme että todellinen, syvä muutos alkaa aina äänettömästi, sisältäpäin, eikä sen myöhemminkään tarvitse julistaa itseään välttämättä isolla äänellä.


Uudet, helpottuneet tuulet tammikuussa


Uudet tai korjatut, paremmat unelmat odottavatkin jo tammikuun puolella, jolloin oikea optimistisuus palaa. Sekä Jupiter että Markurius kääntyvät suoraan, tuoden isoa helpotusta ja inspirointia heti uuden vuoden jälkeen. Planeetat tarvitsevat kuitenkin aikaa päästä täyteen vauhtiinsa, joten asiat alkavat rullata tosissaan vasta tammikuun toisella viikolla.


Siihen asti voimme katsoa taakse, hidastaa ja ajatella asiat uudestaan, sekä muistaa sisäinen autenttisuus, suurien eleiden ja fanaattisen periaatteellisuuden sijaan.


Merkuriuksen perääntyminen Kauriissa ja Jousimiehessä jokaiselle merkille


Lue sekä aurinko, - että nouseva merkkisi, jos se on tiedossa.


OINAS - Merkurius perääntyy 10. huoneessa koskien uraasi ja näkyvyyttä maailmassa sekä 9. huoneessa koskien henkilökohtaista elämänfilosofiaasi. Mietit paljon näkyvyyttä ja rooliasi maailmassa; kun nyt katsot taaksepäin tätä vuotta on kuin olisit uusi ihminen näillä alueilla. Vaikka olet kokenut paljon vastoinkäymisiä, olet myös oppinut luottamaan itseesi ja löytämään sisäisen rohkeuden, välittämättä liikaa siitä mitä muut ihmiset ajattelevat. On tärkeä nähdä ja juhlia miten hyvin olet selvinnyt haasteista voittajana!


HÄRKÄ -  Merkurius perääntyy 9. eli elämänfilosofian, uskonnon, matkailun ja korkea koulutuksen huoneessa huoneessa sekä 8. huoneessa - se mitä olet velkaa toisille ihmisille tai mitä he ovat velkaa minulle, joko materiaalisesti tai karmillisesti. Raha-asiat, varsinkin jaetut sellaiset, on pistetty koetukselle periaatteitesi ja uskomuksiesi osalta. Onko sinulta pyydetty tai oletko itse pyytänyt toisilta velkoja materiaalisessa tai henkisessä muodossa, periaatteen vuoksi? Saat taas tilaisuuden miettiä asia uudelleen. Pidä huoli että tällä kertaa kaikkia asiaan osallistujia kohdellaan reilusti, itsesi mukaanlukien.


KAKSOSET - Merkurius perääntyy 8. ja 7. huoneissasi. Parisuhteet ja raha-asiat ja niiden tuomat velvoitteet ovat tuoneet haasteita ja nyt sinua muistutetaan niistä taas tavalla tai toisella. Haasteet ja muutokset esimerkikisi partnerin työ tai rahatilanteessa ovat tuoneet muutoksia myös sinun elämääsi. Toisaalta taas muutokset omassa rahatilanteessasi ovat tuoneet muutoksia partnerin elämään. Saat nyt tilaisuuden harkita velvollisuuksien jakamisen tai raha tilanteen muuttumisen vaikutuksen ihmissuhteisiin uudelleen.


RAPU - Merkurius perääntyy 7. ja 6. huoneissasi. Haasteet, mutta myös sinulle tarjotut hyvät tilaisuudet töissä ovat aiheuttaneet hankaluuksia ihmissuhteissasi. Et ole millään voinut jakautua kahteen suuntaan, vaan joko työ tai ihmissuhteet ovat kärsineet. Nyt sinulla on tilaisuus korjata tilanne. Pidä mielessä että pelkkä työ ilman läheisiä ihmissuhteita ei lopulta ole sen arvoista. Älä uhraa ihmissuhteitasi uran alttarilla vaan yritä löytää edes kultainen keskitie.


LEIJONA - Merkurius perääntyy 6. ja 5. huoneissasi. Nyt sinulla on tilaisuus saada helpotusta työ tai jokapäiväisiin rutiineihin liittyviin haasteisiin. Tilanne töissä ei välttämättä korjaannu, mutta kun rentoudut ja pidät välillä hauskaa, näät haasteen uudesta näkökulmasta. Vuoden alusta alkaen tilanne ei välttämättä näytä enää ulkopuoliselta haasteelta vaan tilaisuudelta haastaa itsesi. Pidä mielessä että Jupiterin saapuessa ensi toukokuussa unelmien ja toiveiden huoneeseesi voit hymyillä taas leijonamaista voittajan hymyä.


NEITSYT - Merkurius perääntyy 5. ja 4. huoneissasi. Tilanne romanssin ja luovuuden huoneessasi saa tilaisuuden harkita asioita uudelleen, ja jopa uuden piristysruiskeen varsinkin Ma 18.12. Luova, tai työ projekti on vienyt paljon enemmän voimavaroja kuin luulitkaan. Romanssin alueella toivottamalta näyttänyt tilanne kääntyy nyt päinvastaiseksi ja sen takia stressaava kotielämäkin tuntuu taas hetkeksi mukavalta. Olet oikeassa olla hieman kyyninen - tilanne on väliaikainen. Mutta silti se tuo oikeasti helpotuksen ja uuden optimismin kauan jatkuneseen, epävarmaan olotilaasi. Käytä tämä aika kerätä voimiasi, ja tiedä että tammikuu näyttää jo huomattavasti selkeämmältä ja helpommalta.


VAAKA - Merkurius perääntyy 4. ja 3., eli kodin ja kommunikaation, lähiympäristön ja sisarusten alueella. Asiat jotka liittyvät vanhempiin, esi-isiin, ja sisaruksiin saavat nyt kaiken huomiosi. Et välttämättä ole kovin innostunut vierailemaan näitä asioita jälleen kerran, mutta huomaa että tällä kertaa asiat järjestyvät paremmin kuin jaksoit uskoa. Saatat jopa yllättyä positiivisesti ja muuttaa mieltäsi ihmisistä ja asioista joiden luulit olevat jollain tavalla menetetty. On kuin Merkurius kävisi kommunikaatio huoneessasi hakemassa optimistisuutta ja toisi sen kotiisi - mikä se parempi uutinen juhlapyhien ajaksi!


SKORPIONI - Merkurius perääntyy 3. ja 2. eli kommunikaation ja rahan ja omanarvon huoneissasi. Vakavat ajatukset ja jopa harrastukset jotka olet ottanut kovin tosissasi, saavat nyt positiivisemman, kevyemmän näkökulman, kun Merkurius käy hakemassa optimismia rahan ja omanarvon tunteen huoneessasi. Kyllä, tietosi ja taitosi ovat ottaneet jättiharppauksen, joka antaa sinulle itseluottamusta. Kaikella tapaa asiat näyttävät paremmilta kuin luulitkaan - ehkä ne eivät olleet kaiken sen huolen arvoisia alun perinkään?


JOUSIMIES - Merkurius perääntyy 2. ja 1. huoneissasi. Oma identiteettisi ja raha-asiat jotka liittyvät omanarvon tunteeseesi, saavat jälleen kerran uuden katsauksen. Yritä pitää nämä kaksi asiaa erillään. Sinä et ole sama asia kuin hankaluudet raha, tai oman arvon tunteessasi. Aurinko paistaa kyllä taas myös risukasaankin, siitä voit olla varma. Ja mitä sinulla on hallussasi ei ole risukasa, vaan uskomaton potentiaali onnistua isosti, kaikkia vastoinkäymisiä vastaan, tyylillä, jonka vain jousimies osaa.


KAURIS - Merkurius perääntyy 1. ja 12. huoneissasi eli identiteettisi, sekä piilossa olevien tai tiedostamattomien asioiden huoneissa voi tuoda esiin asioita alitajunnasta tai fyysisellä tasolla piilosta, jotka luulit jo käsitelleesi. Saat tilaisuuden tarkastella asioita joita et normaalisti nää itsestäsi. Tämä johtaa positiivisiin muutoksiin siinä miten näät itsesi. Kysessä voi olla myös sairaus johon löytyy nyt lääkitys. Monella tämä saattaa ilmetä esimerkiksi uuteen ymmärrykseen siitä mikä aiheuttaa piilevää stressiä. Vasta nyt näät ehkä miten stressaantunut olet ollut, joka saa sinut etsimään keinoja sen helpottamiseksi.


VESIMIES - Merkurius perääntyy 12. eli piilossa olevien tai tiedostamattomien asioiden huoneessa ja 11. huoneissasi eli ystävien, ryhmien ja verkostojen huoneessa. Saat uuden tilaisuuden ymmärtää ja nähdä ketkä ovat todellisia ystäviäsi ja kenen kanssa haluat oikeasti viettää aikaasi. Vesimies haluaisi mielellään viettää aikaa kaikkien kanssa yhtäaikaa, vaikkakin vain vierestä tarkastellen. Mutta et voi jakautua niin moneen osaan ja ymmärrät nyt että on energian hukkaa yrittää ymmärrtää kaikki kaikista. On parempi olla hieman valikovampi ja läheisempi omasta seurasta.


KALAT - Merkurius perääntyy 11. eli toiveiden, unelmien, ystävien, ryhmien ja verkostojen, sekä 10. huoneesi, eli ura ja näkyvyys huoneessa. Muutokset urallasi tai näkyvyydessäsi maailmalla tuovat mukanaan uusia ystävyyksiä tai verkostoja. On myös mahdollista että uudet tuttavuudet tuovat mukanaan positiivisia muutoksia urallasi. Nyt on hyvä olla sosiaalinen ja vastata kutsuihin, niin että annat itsellesi tilaisuuden tehdä uusia, hyviä tuttavuuksia.


Namaste, 

Ursula


p.s. Namaste = "jumalallinen olemukseni kumartaa jumalalliselle olemuksellesi sinussa"

_______________________________________


TULEVIA TAPAHTUMIA


Tarjoan eritasoisia työpajoja ja / tai korttitulkintoja alan tapahtumissa sekä yksityistapahtumissa ympäri Suomen. Tulevat tapahtumat on listattu alla, sekä Tapahtumat-sivulla. Ota yhteyttä (Lunardakini(at)gmail.com) jos olet kiinnostunut työpajoista, kursseista tai tulkinnoista tapahtumassasi.

_________________________________


Tarot & Astrologia - esittely luento. Mistä Tarot & astrologia tulevat ja missä ne kohtaavat?

ILON Valkeat Hyvinvointimessut, TAMPERE. La 27.1.2024, klo 10-17:30, Tredu, Sammonkatu 45, Tampere. Esittely luento klo 14 auditoriassa. (Tarjoan 3 tunnin live työpajan etänä Zoomin kautta 4.2.24 klo 11-14, 3h/€35). Tarjolla myös korttitulkintoja 15 min / €30. Varauksia voi tehdä jo etukäteen sähköpostitse: Lunardakini(at)gmail.com.

_____________________________


Tarot & Astrologia Workshop osa 1. Mistä Tarot & astrologia tulevat ja missä ne kohtaavat? 

Su 28.1.2024, klo 14-17, KIRKKONUMMI. Tule vuorovaikutteiseen, kolmituntiseen Tarot & Astrologia työpajaan ihanassa Cocoi retriittikeskus Friggesbyn koululla Kirkkonummella! Käymme läpi Tarotin ja Astrologian mielenkiintoisen historian, sekä iso arkana kortit ja niiden yhteys astrologiaan. Opimme katsomaan henkilökohtaisen iso arkana kortin ja katsomme missä olemme sen mukaan henkisellä polulla. Osallistujat saavat myös oman ohjekirjasen pdf tiedostona. Työpajan hinta 3h / €35. Tarjolla myös henk koht korttitulkintoja työpajaa ennen tai jälkeen. 15 min / €30. Varauksia henk koht tulkintoihin voi tehdä etukäteen sähköpostitse: Lunardakini(at)gmail.com. TYÖPAJA VARAUKSET: slotti.fi/booking/cocoi/

________________________________

Tarot & Astrologia Workshop osa 1. Mistä Tarot & astrologia tulevat ja missä ne kohtaavat? HUOM! VERKKO TOTEUTUS

Su 2.4.2024, klo 11-14, ETÄNÄ Zoomin kautta (solvellusta ei tarvita). Tule vuorovaikutteiseen, kolmituntiseen Tarot & Astrologia työpajaan! Voit osallistua livenä tai saada äänityksen jälkikäteen jos et ehdi osallistua. Käymme läpi Tarotin ja Astrologian mielenkiintoisen historian, sekä iso arkana kortit ja niiden yhteys astrologiaan. Opimme katsomaan henkilökohtaisen iso arkana kortin ja katsomme missä olemme sen mukaan henkisellä polulla. Osallistujat saavat myös oman ohjekirjasen pdf tiedostona. Työpajan hinta 3h / €35. Mobilepay. Varaukset etukäteen sähköpostitse: Lunardakini(at)gmail.com.

________________________________


Tarot & Astrologia - ilmainen esittely luento. Mistä Tarot & astrologia tulevat ja missä ne kohtaavat?  ILON Valkeat Hyvinvointimessut, OULU. La 24.2.2024, klo 10-17:30, Hiukkavaaratalo, Tahtimarssi 3, Oulu. Tarjoan messuilla myös korttitulkintoja 15 min / €30. Tarjoan pidemmän, kolmituntisen työpajan Su 25.2.24, Ketokatu 8, 3h/€35. Varauksia voi tehdä etukäteen sähköpostitse: Lunardakini(at)gmail.com.

____________________________

Tarot & Astrologia Workshop osa 1. Mistä Tarot & astrologia tulevat ja missä ne kohtaavat? 

Vintti OULU. Su 25.2.2024, Ketokatu 8, Oulu. Tule vuorovaikutteiseen, kolmituntiseen Tarot & Astrologia työpajaan Vintti:ssä! Käymme läpi Tarotin ja Astrologian mielenkiintoisen historian, sekä kaikki iso arkana kortit ja niiden yhteys astrologiaan. Opimme katsomaan henkilökohtaisen iso arkana kortin ja katsomme missä olemme sen mukaan henkisellä polulla. Osallistujat saavat myös oman, 10 sivuisen ohjekirjasen pdf tiedostona. Työpajan hinta 3h / €35. Mobilepay. Varaukset sähköpostitse: Lunardakini(at)gmail.com.

______________________________

Tarot & Astrologia Workshop osa 2, Henkinen Kehitys Rovaniemi ry, To, 14.3.2024, klo 18-20:30, ROVANIEMI, Maakuntakatu 12. Käymme läpi Tarotin pieni arkana kortit. Opimme katsomaan henkilökohtaisen aurinko, kuu ja nouseva merkki kortit. Voit osallistua vaikka ei osallistunut 1. osaan, koska kertaamme alussa iso arkanan kortit lyhyesti. Osallistujat saavat myös oman ohjekirjasen ja Tarot kartan pdf tiedostona. €20 / €25

_____________________________


Jos haluat tämän astrologia blogin ilmaiseksi suoraan sähköpostiisi, täytä lomake verkkosivuni Lunardakini-Astrologia.com alaosassa.


Käy tykkäämässä ja seuraamassa!

YouTube: @Ursula_Lunardakini_Astrologia (sisältöä tulossa)


Jos olet kiinnostunut henkilökohtaisesta astrologia tai kortti tulkinnasta, lista palveluistani löytyy verkkosivuiltani: Lunardakini-Astrologia.com. Ota yhteyttä sähköpostitse jos haluat varata astrologia tulkinta ajan: Lunardakini(at)gmail.com.224 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page