top of page

Pimeyden hiljaisuus

7 pimennys tietoa. Rengasmainen auringonpimennys 14.10.23 ja kuunpimennys 28.10.23.


Pimennysten aika on täällä. Muinaiset astrologit pitivät pimennyksiä hankalina ja haastavina niiden arvaamattomuuden takia. Modernit astrologit hyväksyvät myös että pimennysten aika on erityisen voimallista ja mullistavaa aikaa. Tunnemme joko sisäistä tai ulkoista painetta muuttaa asioita eteenpäin, joskus hinnalla millä hyvänsä. Pimennysten luonne on kaoottinen, reagoiva ja kohtalonomainen ja meillä on vähemmän kontrollia omasta elämästämme kuin normaalisti. Pimennykset ovat kuin sähkökatkos jolloin menetämme hetkeksi kaikki valot. Kun valot palautuvat, kaikki näyttää hiukan erinlaiselta kuin ennen. Yhtäkkiä osaammekin arvostaa sähköä ja valoa, ja vasta silloin tajuamme kuinka riippuvaisia olemme niistä.


Pimennykset tuntuvat paria viikkoa tai jopa kuukautta ennen ja jälkeen itse pimennystä. Olemme jo nähneet miten dramaattisella tavalla ne ovat näkyneet uutisissa. Marsin enteilevä, viimeinen neliö Plutoon (kauriin merkissä) viikonloppuna ja sitä seuraava ensimmäinen pimennys vaa'an merkissä 14.10.23 ovat näkyneet maailman poliittisen tilanteen kärjistyisenä. Varsinkin Pluton osuus on merkittävä, sillä se kertoo vanhoista, kauan muhineista asioista jotka tulevat taas yllättäen tietoisuuteen. Mars on yleensä viimeinen kipinä joka laukaisee patoutuneen tilanteen, usein valitettavasti sodan muodossa. Astrologiassa myös paljon puhutusta Pluton tarkasta paluusta Yhdysvaltojen syntymäkartalla jo pari vuotta symboloi myös demokratian testauksen aikaa, joka näkyy tällä hetkellä kaaoksena USA:n edustajainhuoneessa.


Rengasmainen auringonpimennys tapahtuu 14.10.2023 klo 20:55 vaa'an merkissä (osa vaaka-oinas pimennyksien sarjaa 2025 asti) ja kuunpimennys 28.10.2023 klo 23:24 härän merkissä (viimeinen härkä-skorpiooni pimennyksien sarjassa). Pimennyksiä on aina kaksi ja ne seuraavat aina toisiaan kahden viikon välein. Lokakuun 28. päivä on viimeinen pimennys härässä, sarjassa joka alkoi puolitoista vuotta sitten. Sen jälkeen pimennykset siirtyvät lopullisesti oinas ja vaaka-akselille seuraavaksi puoleksitoista vuodeksi. Miten pimennykset ilmentyvät omassa elämässä, riippuvat siitä minne oinas ja vaaka huoneet sijoittuvat omalla kartalla.


Marsin ja Venuksen vastakohtaisuus


Mars:lla ja Venuksella jotka hallitsevat näitä horoskooppi merkkejä, on täysin vastakkainen motiivi: Mars haluaa eroittaa ja Venus haluaa tuoda yhteen. Me kaikki tulemme tuntemaan tämän vastakkaisuuksien dynamiikan riippuen missä astrologia huoneissamme pimennykset tapahtuvat. Pimennykset toistuvat 19 vuoden välein. Voimme muistella mitä tapahtui vuosina 2004-2005 ymmärtääksesi mitä samantapaisia -tai aiheisia asioita voi tulla esiin seuraavan puolentoista vuoden aikana.


Oikeus, tasapaino, rauha, diplomatia tai niiden puuttuminen


Tulevat pimennykset ovat kuitenkin molemmat vielä Venuksen hallitsemia ja ovat siten läheisesti yhteydessä viime kesän Venuksen perääntymiseen. Venus haluaa tuoda asioita ja ihmisiä yhteen, mutta perääntyessään Venus on ikäänkuin sekaisin ja saattaa toimia jopa päinvastoin omaa luontoaan. 8. lokakuuta Venus siirtyi neitsyen merkkiin. Venus on nyt valmis jatkamaan matkaa ja tekemään päätöksiä. Niiden päätöksien tulokset näkyvät nyt dramaattisesti pimennyksien muodossa, isoina alkuina tai loppuina. Mitä tahansa tapahtuikin viime kesänä Venukseen ja vaakaan liittyvissä aiheessa, kuten oikeus, tasapaino, harmonia, diplomatia (tai niiden puuttuminen) ihmissuhteissa, oman arvon tunne, olla rehellinen omista tarpeista ja itsetunnosta, kulminoituu nyt tulevien pimennysten aikana.

Käsitämme asiat ehkä aivan uudestaan tai tiedämme nyt jo melkoisella varmuudella mitä oikeasti haluamme ja tarvitsemme. Pimennyksen aikaan tulemme kohtaamaan tilanteita, ihmisiä tai asioita jotka paljastavat asioita tehden lopullisen päätöksen ilmiselväksi. Päätöksiä onkin hyvä aikankin miettiä, sillä muuten maailmankaikkeus tekee ne päätökset puolestamme. Pimennysten luonne on juuri se paine jota tunnemme tekemään muutoksia.

Päättömät päätökset

Toisaalta pimennykset myös raivaavat vanhan alta pois ja tekevät tilaa uudelle. Jos viime kesä oli haastava niin tulevat pimennyksen tuovat ymmärrystä asioihin. Olemme nyt paljon selvempiä omista tarpeistamme, omista rajoistamme ja olemme valmiita jättämään taakse asiat jotka eivät palvele meitä enää kuten ennen. Pimennykset selventävät kuinka pitkälle olemme valmiita tekemään kompromisseja tai missä tulee vastaan se raja jota emme enää suostu ylittämään. Pimennykset muotoilevat identiteettiämme.


Varoituksena kuitenkin että pimennykset saattavat saada meitä tekemään "päättömiä" johtopäätöksiä ja sen takia päätöksiä joilla on seuraamukset. Yleisesti ottaen olisi hyvä odottaa pimennyksien aiheuttaman tunnekuohun laantumisen ennenkuin reagoi, mutta aina meillä ei ole sitä mahdollisuutta, vaan tapahtumat tulevat äkkiä ja niihin on reagoitava tavalla tai toisella.


Sydämen pyynnön voima


Buddhismissa pimennyksiä pidetään hyvänä aikana tehdä uskonnollisia rituaaleja niiden voimakkaiden energioiden takia. Mutta Buddhismissa sanotaan myös että pimennyksien aikaan hyvien tai huonojen teoista luotu karma kertaantuu 100 000 kertaa auringon pimennyksen ja 10 000 kertaa kuumpimennyksen aikaan. Sen takia myös Buddhismissa ollaan erityisen varovaisia pimennysten aikaan. Toisaalta pimennysten aikana tehty rukous tai pyyntö sydämestä on samalla tavalla sata tuhatta kertaa voimakkaampi kuin normaalisti. On kuitenkin tärkeää pitää motivaatio, sydän ja ajatukset mahdollisimman puhtaana, koska pimennykseen "leivottu" negatiivisuus saattaa muuten myöhemmin aiheuttaa arvaamattomia käänteitä, jopa puoli vuotta tai vuotta myöhemmin.


Itsehoito ohjeet pimennysten aikana


Itsehoito ohjeet tälle ajalle ovat lepo, hiljentyminen, veden juonti ja draaman välttäminen siihen pisteeseen kuin mahdollista. Ole armollinen itsellesi sekä muille. Vältä liiallinen uutisen seuraaminen ja ihmisiä joiden tiedät triggeröivän sinua. Ole tietoinen siitä että kaikki ovat paineen alla ja yritä olla edes vähän tietoinen omista reagtioistasi. Jos olet niitä onnekaita joita tämä pimennys ei juuri kosketa henkilökohtaisesti, niin ole silloin apuna ja tukena toisille. Pimennykset tulevat ja menevät. Syvä rauha pysyy silti.

Lyhyt esittely pimennyksiin:


1) Pimennysten symbolit

Astrologia kartalla pimennyksiä voi tutkia ala ja yläkuun solmuista, jotka näyttävät millä elämänalueella kenenkin pimennykset tapahtuvat. Pimennykset eivät ole planeettoja, vaan kohta taivaalla missä pimennykset tapahtuvat, johtuen kuun tai maan aiheuttamasta varjosta. Pimennykset aiheuttavat auringon ja kuun valon häviämään taivaalta meidän näkökulmastamme. Aurinko ja kuu taas symboloivat elinvoimaamme ja kohtaloamme. Tämä on se syy, miksi pimennyksiä pelättiin muinaisina aikoina. Maapallolla eläminen olisi lisäksi sekä symbolisesti että kirjaimellisesti mahdotonta ilman aurinkoa tai kuuta. Pimennyksen tuovatkin mukanaan kuuluisasti isoja alkuja ja toisaalta vievät isoja asioita dramaattisen päätökseen. Pimennykset symboloivat siten intensiivisiä, kohtalokkaita alkuja ja loppuja asioille, ihmisille ja tilanteille. Meillä on vähemmän kontrollia näihin tapahtumiin kuin normaalisti.


2) Pimennysten ajoitus

Pimennykset toistuvat samassa merkissä 19 vuoden välein. Olemme lopettamassa härkä-skorpioni akselin pimennykset, joista lokakuun 28. kuunpimennys on viimeinen. Vaaka-oinas akselin pimennykset ovat alkaneet jo keväällä 2023 ja kestävät puolitoista vuotta. Muistele mitä tapahtui vuosina 2004-2005 - samat teemat voivat nousta esiin. Pimennyksiä on aina kaksi, parin viikon välein. Pimennykset voivat tuntua jopa kuukautta tai paria viikkoa ennen ja jopa jälkeen itse päivää kun pimennys tapahtuu. Tässä kuussa pimennykset tapahtuvat La lokakuun 14, klo 20:55 vaa'an merkissä (aloittaa vaaka-oinas pimennyksien sarjan) ja La lokakuun 28, klo 23:24 härän merkissä (lopettaa harkä-skorpiooni pimennyksien sarjan).


3) Pimennysten luonne

Pimennysten luonne on arvaamaton. Suuret energiat ovat työssä ja ne saattavat joko tuoda uusia asioita, tai vanhoja asioita uuteen valoon yllättävällä tavalla, tai asioiden lopullinen päämäärä saattaa selviytyä vasta puolen tai jopa vasta vuoden päästä. On tyypillistä että pimennykset tuovat tilanteita joissa meidän on pakko toimia välittömästi. Meillä on vähemmän kontrollia omasta elämästämme kuin tavallista. Se muistuttaa meitä olla kiitollinen ja nöyrä ihmishengen lahjamme saaneena.

4) Aika tuntuu taipuvan

Aika tuntuu taipuvan, vääntyvän ja vääristyvän pimennyksien välisenä aikana. Muistimme saattaa pätkiä, asiat ja tapahtumat tuntuvat olevan mielessämme lähempänä tai kauempana kuin muistamme. Luonnon lait tuntuvat vääristyvän ja normaalisti mahdottomat asiat tuntuvat yhtäkkiä mahdollisilta. Herkät ihmiset kokevat tämän ajan ehkä levottomuutena, hieman epämukavana ja surrealistisena olona. Eläimet saattavat myös vaistota nämä energiat ja käyttäytyä epätavallisesti.


5) Huntu elävien ja kuolleiden välillä on ohut

Huntu elävien ja kuolleiden välillä on nyt erityisen ohut. Meitä muistutetaan sekä omasta kuolevaisuudestamme, ja siitä että maailma ei sisällä pelkästään mitä näemme kongreettisesti, vaan että henkinen sisäinen ja ulkoinen maailma on olemassa. Pimennysten välinen aika on toisella puolella erityisen vilkasta aikaa - he saattavat käydä vierailemassa tai antaa merkkejä ja muistuttaa olemassaolostaan. Kaikki meedio työ on erityisen voimallista tänä aikana.


6) Hyvä aika henkiseen työhön, mutta ei manifestointiin

Pimennysten aika on hyvää aikaa hiljentymiseen, lepoon ja kaikkeen henkiseen työhön, mutta vain jos pitää ajatukset puhtaana vihasta, kateudesta ja muista negatiivisista asioista. Pimennykset eivät ole idealista aikaa manifestointiin niiden arvaamattomuuden takia.

7) Hyvä aika irtautua asioista

Jos asiat ovat olleet jumissa niin pimennysten aika luultavasti saa lukkoon tai pimeään jääneet asiat auki dramaattisella tavalla, niin että niiden ymmärtäminen tulee täysin selväksi. Pimennykset ovat luonnon oma, henkinen suursiivous! (Tämä on erityisen hyvä aika tehdä myös varsinainen kodin suursiivous - se vaikuttaa meihin puhdistavasti sekä henkisellä että fyysisellä tasolla). Pimennykset ovat erityisen hyvä aika päästää irti asioista, ihmissuhteista ja tilanteista jotka eivät enää palvele meitä. Mutta tässä on taas tärkeää puhdas motiivi. Nyt olisi erityisen tärkeää pitää ego kurissa - kaikki tänä aikana itsekkäästi tehdyt päätökset saattavat muuten palata takaisin myöhemmin.


Osa taas meistä menettää tahtomattaan ihmisiä tai asioita tänä aikana. He voivat ehkä saada jonkinlaista lohdutusta siitä että pimennykset ovat niin kohtalonomaisia, että tämä menetys todellakin oli tähtiin kirjoitettu juuri nyt, syystä tai toisesta.


Namaste,

Ursula


Namaste = "jumalallinen olemukseni kumartaa jumalalliselle olemuksellesi sinussa"

_________________________________________________

TULEVIA TAPAHTUMIA:


Tarjoan eritasoisia työpajoja ja / tai korttitulkintoja alan tapahtumissa sekä yksityistapahtumissa ympäri Suomen. Tulevat tapahtumat on listattu alla, sekä Tapahtumat-sivulla. Ota yhteyttä (Lunardakini(at)gmail.com) jos olet kiinnostunut työpajoista tai tulkinnoista tapahtumassasi.

_________________________________


Joulumyyjäiset, Rovaniemen Yrittäjänaiset, Su 10.12.23, klo 11-17. Lysenonpuiston Lukio, ROVANIEMI. Tarjoan korttitulkintoja 15 min / €30. Lahjakortteja myös saatavilla. Varauksia voi tehdä etukäteen sähköpostitse: (Lunardakini(at)gmail.com)

____________________________


Tarot & Astrologia - esittely luento. Mistä Tarot & astrologia tulevat ja missä ne kohtaavat?

ILON Valkeat Hyvinvointimessut, TAMPERE. La 27.1.2024, klo 10-17:30, Tredu, Sammonkatu 45, Tampere. Opimme katsomaan henkilökohtaisen iso arkana kortin. Osallistujat saavat myös oman ohjekirjasen pdf tiedostona. Tarjolla myös korttitulkintoja 15 min / €30. Varauksia voi tehdä jo etukäteen sähköpostitse: (Lunardakini(at)gmail.com).

_____________________________


Tarot & Astrologia Workshop osa 1. Mistä Tarot & astrologia tulevat ja missä ne kohtaavat?

Su 28.1.2024, klo 14-17, KIRKKONUMMI. Tule vuorovaikutteiseen, kolmituntiseen Tarot & Astrologia työpajaan ihanassa Cocoi retriittikeskus Friggesbyn koululla Kirkkonummella! Käymme läpi Tarotin ja Astrologian mielenkiintoisen historian, sekä iso arkana kortit ja niiden yhteys astrologiaan. Opimme katsomaan henkilökohtaisen iso arkana kortin ja katsomme missä olemme sen mukaan henkisellä polulla. Osallistujat saavat myös oman ohjekirjasen pdf tiedostona. Työpajan hinta 3h / €35. Tarjolla myös henk koht korttitulkintoja työpajaa ennen tai jälkeen. 15 min / €30. Varauksia henk koht tulkintoihin voi tehdä etukäteen sähköpostitse: (Lunardakini(at)gmail.com). TYÖPAJA VARAUKSET: slotti.fi/booking/cocoi/

________________________________

Tarot & Astrologia - esittely luento. Mistä Tarot & astrologia tulevat ja missä ne kohtaavat?

ILON Valkeat Hyvinvointimessut, OULU. La 24.2.2024, klo 10-17:30, Hiukkavaaratalo, Tahtimarssi 3, Oulu. Opimme katsomaan henkilökohtaisen iso arkana kortin. Tarjoan myös korttitulkintoja 15 min / €30. Varauksia voi tehdä paikan päällä tai etukäteen sähköpostitse: (Lunardakini(at)gmail.com). Pidemmät astrologia tulkinnat voi tilata etänä verkkosivun kautta: Lunardakini-Astrologia.com

____________________________

Tarot & Astrologia Workshop osa 1. Mistä Tarot & astrologia tulevat ja missä ne kohtaavat?

Vintti OULU. Su 25.2.2024, klo 11-14, Ketokatu 8, Oulu

Tule vuorovaikutteiseen, kolmituntiseen Tarot & Astrologia työpajaan Vintti:ssä! Käymme läpi Tarotin ja Astrologian mielenkiintoisen historian, sekä kaikki iso arkana kortit ja niiden yhteys astrologiaan. Opimme katsomaan henkilökohtaisen iso arkana kortin ja katsomme missä olemme sen mukaan henkisellä polulla. Osallistujat saavat myös oman ohjekirjasen pdf tiedostona. Työpajan hinta 3h / €35. Mobilepay tai käteismaksu. Varauksia henk koht tulkintoihin voi tehdä etukäteen sähköpostitse: (Lunardakini(at)gmail.com) .

______________________________

Tarot & Astrologia Workshop osa 2, Henkinen Kehitys Rovaniemi ry, To, 14.3.2024, klo 18-20:30, ROVANIEMI, Maakuntakatu 12. Käymme läpi Tarotin pieni arkana kortit. Opimme katsomaan henkilökohtaisen aurinko, kuu ja nouseva merkki kortit. Voi osallistua vaikka ei osallistunut 1. osaan, koska kertaamme alussa iso arkanan kortit lyhyesti. Osallistujat saavat myös oman ohjekirjasen ja Tarot kartan pdf tiedostona. €20 / €25

_____________________________


Jos haluat tämän astrologia blogin ilmaiseksi suoraan sähköpostiisi, täytä lomake verkkosivuni Lunardakini-Astrologia.com alaosassa.


Käy tykkäämässä ja seuraamassa!

YouTube: @Ursula_Lunardakini_Astrology (sisältöä tulossa)


Jos olet kiinnostunut henkilökohtaisesta astrologia tulkinnasta, lista palveluistani löytyy verkkosivuiltani: Lunardakini-Astrologia.com. Ota yhteyttä sähköpostitse jos haluat varata astrologia tulkinta ajan: (Lunardakini(at)gmail.com).


235 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page