top of page

Aika levittää siivet: rakkauden ja rohkeuden uusikuu

Uusikuu leijonan merkissä 8.8.2021


Leijona symboloi rakkautta, rohkeutta ja sydäntä. Leijonan merkkiä hallitsee aurinko, eli se osa meissä, joka tuli loistamaan ihan omalla, ainutlaatuisella tavallaan maan päälle sekä muille että itsellemme. Aurinkomerkkimme symboloi omaa henkilökohtaista tehtäväämme ja sitä viisautta, jonka olemme keränneet ja kannamme mukanamme toisista elämistä.

Erityisen onnekas ja mystinen Leijonanportti on voimakas energia portti, liittyen Sirius tähteen, joka yhdistää meidät muinaiseen Egyptiin ja Mesopotianiaan, mistä astrologia juontaa juurensa. Uusikuu osui tänä vuonna Leijonanportin aukaisu päivälle 8.8.2021. Nyt jos koskaan on hyvä aika tehdä uudenkuun toivomuksia ja taikoja torstaihin 12.8 asti. Tämä uusikuu on lisäksi erityisen onnekas, ja varsinkin jos aurinkomerkkisi on leijona tai kaksonen, tai nouseva merkkisi on leijona.


Tämä uusikuu sisältää silti omat haasteensa, koska Uranuksen neliö tuo yllätyksiä mukanaan. Mutta Uranuksen tehtävä on herättää meidät paikalleen jäämisestä, ja usein Uranuksen tuomat muutokset ovat loppujen lopuksi onnekkaita, vaikka emme sitä aluksi nähneet, vaan valitimme äkillisistä suunnitelman muutoksista. Mutta kun olemme joustavia ja avaudumme vapaaehtoisesti Uranuksen energialle, se inspiroi ja antaa meille uskomattomia älynväläyksiä, varsinkin liittyen tulevaisuuteen, teknologiaan ja ihmiskunnan auttamiseen.


Saturnus on myös oppositiossa Vesimiehen merkissä tähän uuteenkuuhun, ja Uranuksen ja Saturnuksen dynaaminen tanssi ensi vuoteen asti on osa kehittyvää tarinaa. Kyseessä on ehdottomasti pitkäaikaisten suunnitelmien alulle pistäminen. Eivätkä ne ole myöskään keveitä asioita, vaan pitkäjännitteisten, mahdollisesti paljon työtä vaativien suunnitelmien alkusysäisy. Jupiter on myös mukana tässä suuressa alku käynnistyksessä. Jupiterin tehtävänä onkin inspiroida ja auttaa meitä näkemään ja unelmoimaan kokonaiskuva ja isot visiot.


Tähtitaivalla on menossa paljon jo muutenkin; Venus, Mars, Merkurius ja Neptunus aiheuttavat kaikenlaista, väliaikaista melua ja sen takia tämän uudenkuun visiot saattavat jäädä helposti huomaamatta. Mutta kehoitankin nyt katsomaan ja kuuntelemaan äänikakofonian läpi, sillä tämä uusikuu aloitti ikään kuin salaisesti, mutta silti kaikkien nähden, uskomattomat, uudet suunnitelmat.


Leijona kehoittaa meitä levittämään siipemme ja avaamaan sydämemme tarpeeksi nöyränä, mutta silti varman ylpeänä maailmalle. Meillä on kaikilla ainutlaatuinen tehtävä ja ainutlaatuinen rooli maailmankaikkeuden sykkeessä. Tehtävän näkyvyydellä tai koolla ei ole väliä - jokainen osa on yhtä tärkeä saada kosmoksen sydämen pumppaamaan.


Nyt on rakkauden, rohkeuden, ja loistavien ideoiden kylvämisen aika.


Leijona terveisin,

Ursulap.s. Tarjoan verkossa Zoomin kautta nyt myös pikatulkintoja: korttitulkinta €25 / 15 min. Jos haluat varata ajan pikakorttitulkintaan, lähetä sähköpostia: lunardakini@gmail.com. Huom! Nämä ovat kortti tulkintoja, eivät astrologia tulkintoja. Astrologia tulkinnat ovat pidempiä ja yksityiskohtaisempia ja niihin tarvitaan syntymätiedot. Lisää tietoa tulkinnoista: www.lunardakini-finnish.com.

90 views0 comments

Recent Posts

See All

Kommentare


bottom of page