top of page

Tervetuloa takaisin totuuden autiomaahan

Jupiter siirtyy takaisin vesimiehen merkkiin 28. heinäkuuta. Täysikuu vesimiehen merkissä 23. heinäkuuta ja 22. elokuuta.


Jupiterin juhla on kohta ohi


Se oli hauskaa niin kauan kuin se kesti, mutta tarkkailemalla taivaan liikkeitä pystyimme jo ennakoimaan, että kun Jupiter siirtyy takaisin Vesimieheen (omasta kalojen merkistään) 28. heinäkuuta, kaiken näköiset rajoitukset palaavat. Jupiterilla on jälleen kohta vain rajallinen kyky jakaa Jupiterin mieli lahjoja, kuten matkailua, juhlia ja kaikkea mitä ajattelemme hauskana.


Toisaalta Jupiterin muuttaminen takaisin Saturnuksen huoneeseen on tervetullut helpotus vakavalle Saturnuksen vesimies huoneelle. Ja hyvä uutinen on että mikään ei kestä ikuisesti; Jupiter palaa kalojen merkkiin 29. joulukuuta 2021, 10. toukokuuta 2022 asti.


Vakava täysikuu vesimiehen merkissä


Ennen Jupiterin paluuta vesimiehen merkkiin meillä on kuitenkin täysikuu lauantaina 23. heinäkuuta klo 5:37. Tämä on hillitty, vakava, täysikuu vesimiehen merkissä. Monet asiat paljastuvat ja saadaan päätökseen, mutta nämä ovat asioita joita emme ehkä halunneet nähdä tai saada päätökseen. Mutta ainakin nyt näemme miltä tämän hetkinen todellisuus todella näyttää. Esille ei tule juuri mitään uutta - asiat jotka meille näytetään, ovat meille jo tuttuja, tai joita jo epäilimme, mutta nyt saamme niihin vain varmistuksen. Mutta tämä on erittäin levoton täysikuu, jonka me tunnemme jopa muutamaa päivää ennen ja jälkeen, sekä yksilöllisellä että kollektiivisella tasolla. Reagoimatta oleminen tulee olemaan poikkeuksellisen vaikeaa.


Sillä välin Mekurius tekee kolmiota Neptunukseen - tämä on ihana ja mielikuvituksellinen, joskin hieman hämmentävä aspekti. Se ei ole ole hyvä aspekti mihinkään yksityiskohtaiseen työhön tai aika tehdä isoja päätöksiä, mutta se on loistava aika luoda taidetta, kehittää mielikuvitusta ja ajatella henkisiä asioita. Nyt on myös ihanteellinen aika tehdä tai nauttia kaikesta mielikuvitusta herättävästä perheen tai ystävien kanssa. Musiikki ja taide antaa kivasti tasapainoa intensiiviselle täysikuulle.


Eikä siinä vielä kaikki. Meillä on vielä toinenkin täysikuu vesimiehen merkissä 22. elokuuta 2021. Jos viesti ei tule perille jo heinäkuun täydenkuun aikana, saamme sen ihan varmasti elokuun toisen täysikuun aikaan. Mutta siihen mennessä Jupiter on kuitenkin jo palannut vesimiehen merkkiin, tuoden paljon kaivattua keveyttä, ja auttaa kyllä näkemään vakavien asioiden hyvän tai hauskankin puolen.


Syklinen olemassaolo Nykyajan ihmisinä suurin osa meistä oli siinä uskossa että ihminen hallitsee ympäristöään. Meidän on ollut vaikeaa päästää irti näkemyksestä, että vuonna 2020 alkaneet tapahtumat ovat vain lyhyt takaisku, muuten niin jatkuvasti eteenpäin menevässä, nopea tempoisessa elämässämme, jonka oletimme laajenevan ja nousevan aina vain ylöspäin, pysähtymättä koskaan. Olimme humaltuneita loputtoman noususuuntauksen illuusiosta. Mutta lähes kaikki muinaiset tietäjät, kirjat ja opetukset sanovat meille, että elämä on kiertokulkua. Esimerkiksi I Ching tai Onnenpyörä tarot-kortti opettaa meille: kyllä, nyt olet matkalla ylös, mutta heti kun saavut huipulle, matka alkaa alaspäin - kunnes nouset taas ylöspäin. Aavikkokasvit ja eläimet sopeutuvat ankaraan ympäristöönsä varastoimalla vettä kehossaan. Samalla tavalla voimme varastoida Jupiterin kalojen merkissä- ajan symbolisesti kehossamme, ja antaa sen ravita meitä henkisesti tarvittaessa. Ja voimme yrittää löytää kauneutta pienistä asioista, yksinkertaisuudesta ja uudelleen löydetyistä arvoistamme. Ehkä pikku hiljaa voimme alkaa hyväksyä sen, ettemme kerta kaikkiaan tiedä täysin varmasti mihin olemme menossa seuraavaksi. Antautuminen ja olla vain valmis sopeutumaan siihen mitä sitten kohtaammekaan, voi olla vapauttavaa.


Ajatus täysikuusta autiomaassa on yhdelle kylmä ja yksinäinen, ja toiselle taas uskomattoman maaginen, majesteettisessa yksinkertaisuudessaan ja hiljaisuudessaan. On meistä kiinni, kumman näkökulman valitsemme.


Terveisin,

Ursula


p.s. Kysy henkilökohtaisista astrologi tulkinnoista lunardakini@gmail.com ja vierailemalla www.lunardakini-finnish.com

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page