top of page

Astrologia 2024: kuva alkaa hahmottua


Crystalball 2024

Astrologia vuonna 2024


Kollektiivisella tasolla vuosi 2023 oli monella tavalla välivuosi. Vuosi 2024 tulee taas olemaan toiminnan aikaa, jolloin piilossa olleet palapelin palaset tulevat näkyviin, ne laitetaan paikalleen, ja koko kuva alkaa vihdoin hahmottua. Mutta vasta vuosi 2025 ja 2026 tulee näkemään yhtä isot, maailmanlaajuiset muutokset kuin näimme 2020. Nyt on vielä aikaa varautua ja valmistella tuleviin muutoksiin.


Aloitin tämän blogin kesällä 2019, jolloin suurin osa astrologeista olivat yhtä mieltä siitä että 2020 tuo mukanaan valtavia, näkyviä muutoksia ihmiskunnalle - ja niinhän siinä kävi. Vuodesta 2020 oli puhuttu jo vuosia: astrologien oli mahdotonta olla näkemättä planeettojen dramaattinen kokoontuminen kauriin merkkiin. Sitten näimme miten se ilmentyi: Korona pysäytti koko maailman. Olimme toki kokeneet tartuntatauteja ennenkin. Mutta emme koskaan ihmiskunnan historiassa ole nähneet visuaalisesti sellaista pysähtymistä kollektiivisella tasolla kuin 2020. Ne kuvat ja reaaliajan videot tekivät syvän, lähtemättömän vaikutuksen alintajuntaamme. Teknologian avulla pystyimme silti ensimmäistä kertaa pitämään yhteyttä toisiimme valtavalla, kollektiivisella tasolla. Eikä siinä kaikki. Vanhat voimarakennelmat, hallitukset ja jopa valtiot kokivat ja kokevat edelleen myös suurta murrosta. Vallan käyttö ja yksityisen kansalaisen oikeudet vs. yhteinen hyvä oli ja on jatkuvan ristiriidan ja keskustelun aihe. Uskon että emme ymmärrä vuoden 2020 symbolismia täydellisesti kuin vasta monien, ehkä kymmenien vuosien päästä.


2024 on lähtölaukaisu vuodelle 2025


2024 ei voi kutsua välivuodeksi, koska sen aikana tapahtuu jo asioita jotka kaikki tulevat huomaamaan - mutta eivät välttämättä ymmärrä täysin mitä siitä seuraa. Seuraava, valtavien muutosten vuosi on tulossa vuonna 2025 ja 2026.


Astrologisesti puhuen, Pluto siirtyy Vesimiehen merkkiin 21.1.24 syyskuulle asti ja siirtyy sitten 20 vuodeksi vesimieheen marraskuun 19, 2024. Neptunus ja Uranus molemmat lopettelevat 14. ja 7. vuoden kierroksen vuona 2024 ja siirtyvät seuraavaan merkkiin vuonna 2025. Saturnus ja Neptunus kohtaavat oinaan merkissä 2025 ja Uranus siirtyy kaksosten merkkiin 2025.


Mitä se sitten tarkoittaa? 2024 on kuin kirjanmerkki jolloin lopetamme monta aikakautta, projektia, ihmissuhdetta ja astumme lopullisesti uuteen, ihmeelliseen maailmaan joka alkaa jo tänä vuonna, mutta pääsee todella vauhtiin 2025. Se kertoo täysin uudesta aikakaudesta; intensiivisistä haasteista, maailmanlaajuisista konflikteista, mutta myös maailmaa mullistavista teknologisista keksinnöistä. Kun Pluto on käynyt kierroksensa vesimiehessä 20 vuoden päästä, tulemme tuskin tunnistamaan maailmaamme.


Astrologia perustuu sykleihin - pystymme ennustamaan mitä tulee tapahtumaan katsomalla mitä tapahtui viimeksi kun ihmiskunta tai yksilö kävi läpi samantapaisen transiitin.


Uranus kaksosten merkissä (2025 - 2032) on tarkoittanut valtavia yhteiskunnallisia muutoksia varsinkin Yhdysvalloille: Yhdysvaltain vapaussota, sisällissota ja osallistuminen toiseen maailman sotaan tapahtuivat kaikki kun Uranus oli kaksosissa. Tämän perusteella on todennäköistä että Yhdysvallat kokee samantapaisia mullistuksia jonka ensimmäiset merkit näämme jo 2024 lopulla.


Saturnus kalojen merkissä - käytännöllisellä tasolla se saattaa luvata vesi ongelmia eri muodoissa: tulvia, jäätä ja/tai onnettomuuksia veteen liittyen. Henkisellä tasolla se tarkoittaa hidasta heräämistä illuusioista, esimerkiksi fanaattisten uskomusten ja uskontojen suosion menevän ensin lopulta täysin yli ymmärryksen ja sitten niiden vähenemisen kun kukaan ei lopulta tiedä mihin enää uskoa. Enemmän tietoa tästä edellisissä blogeissani: Kypsä henkisyys: Saturnus kalojen merkissä, sekä Saturnus kaloissa joka merkille.


Jupiteri yhtyy Uranukseen 21.4.2024 - tämä on yleensä onnekas transiitti, kertoen esimerkiksi teknologisesta keksinnöstä joka mullistaa käytännön elämän.


Jupiterin neliö Saturnukseen. Osittainen optimistisuus joka alkoi huhti ja toukokuussa törmää Saturnuksen todellisuuteen kesäkuussa 2024. Se tarkoittaa esimerkiksi sitä että taloudellinen kasvu joka näyttää ensin toiveikkaalta, saattaakin hidastua. Huhti- toukokuussa tehty optimistinen keksintö esimerkiksi ei toimikkaan toivotulla tavalla käytännössä tai sillä on arvaamattomia sivuvaikutuksia.


2024 on Pluton vuosi


Pluto siirtyy Vesimiehen merkkiin ensin 21.1.24 - 2.9.24, käy vielä 10 viikkoa kauriissa syys ja lokakuun ja siirtyy marraskuun 19. päivä, 2024 vesimiehen merkkiin 20 vuodeksi.


Pluto on transformaation, voiman, vaurauden, trauman, pelon, pakkomielteen,  ja ennekaikkea pysyvän muutoksen planeetta. Pluto saattaa tehdä "pienestä ison ja isosta pienen" (edesmennyt astrologi Alan White). Atomipommi keksittiin Pluton löytämisen aikaan 1930. Pluto kaivaa myös kaiken vanhan jota ei olla käsitelty näkyviin. Yleensä se ei ole kaunista, mutta välillä Pluto löytää samalla myös kultaa.


Vesimies taas symboloi ihmiskuntaa, ryhmiä, tekniikkaa ja tulevaisuutta yleensä. Tekoäly ja jakautuminen pieniin, virtuaalisiin ja myös fyysisiin ”heimoihin” perustuen ideologiaan ympäri maailmaa voimistuu ja laajenee.


Pluto symboloi sekä pysyvää muutosta, että vallan käyttöä. Tavalliset ihmiset tulevat vaatimaan vallan itselleen vesimiehen ajattelun mukaisesti. Esimerkiksi sekä Ranskan vallankumous että Yhdysvaltojen itsenäisyystaistelu tapahtuivat kun Pluto oli viimeksi Vesimiehessä yli 240 vuotta sitten. Se ei tietysti ole sellaisten mieleen jotka ovat vallankahvassa kiinni, eivätkä he anna valtaansa vapaaehtoisesti. Ja valta tuo myös vastuun. Esimerkiksi hallituksen hajottaminen johtaa joka tapauksessa tarpeeseen organisoida yhteiskunta tavalla tai toisella - eli väistämättömästi jonkinlaisen uuden hallituksen muodostamiseen. Emme elä enää maailmassa missä voimme elää metsässä heimomme kanssa eristäytyneenä muusta maailmasta. Yhteistyö ei ole enää vapaaehtoista, vaan henkiinjäämisen ehto. Pluto tuo mukanaan pysyvän muutoksen, johon on pakko mukautua tavalla tai toisella.


Plutosta yleensä, ja vesimiehessä joka merkille voi lukea enemmän blogeistani: Uusi, outo maailma: Pluto vesimiehessä, sekä Pluto vesimiehessä joka merkille.


Selvisimme kuitenkin vuodesta 2020, ja selviämme myös tästä. Elämme monella tavalla historian todellisessa käännös kohdassa, sekä ekologisesti, taloudellisesti että tekoälyn suunnan suhteen. On hankala nähdä todellisia, isoja muutoksia ja niiden suuntaa, kun elää niiden keskellä. Tässä astrologia voi auttaa meitä, koska historia toistaa itseään syklimäisesti. Teknologia edistyy, mutta ihmismieli tulee hyvin hitaasti perässä. Elämme aikaa, jolloin tekoäly on ampaissut jo ihmisälyn edelle. Siitä tulee valtavat edistys harppaukset varmasti sekä positiiviseen (lääketieteellinen edistys) että negatiiviseen (vallankäyttö ja informaation sensurointi) suuntaan. Uudelleen ajattelu siitä mitä valtio on tai miten ylenpäätään tulemme selviämään ilmastomuutoksesta vaatii sisäisen ja ulkoisen muutoksen nopeammin kuin olemme ehkä valmiita hyväksymään. Ihmisen kekseliäisyys ja resilienssi on kuitenkin hämmästyttävää ja on kaikki syy olla myös toiveikas.


Vuosi 2024 henkilökohtaisella tasolla


Yksilöllisellä tasolla muutokset eivät välttämättä ole ihan niin dramaattisia, eivätkä koske kaikkia. Silti yhteiskunnan muutokset koskevat osiltaan lähes kaikkia ainakin jonkin verran. On parempi olla hyvin joustava pitkäntähtäimen suunnittelussa ja olla varautunut äkillisiin muutoksiin. Tietynlainen entinen, yhteiskunnan tuoma varmuus jäi taaksemme pysyvästi vuonna 2020, ja uusi, ihmeellinen, jatkuvasti ja nopeasti mullistuva aikakausi jossa entiset pelisäännöt eivät enää toimi, on tosissaan alkanut ja paluuta ei ole.


Vuodesta 2024 tulee intensiivinen. Tammikuu on parasta aikaa saada asiat järjestykseen ja aloittaa sekä uudet että saada vanhat asiat alta pois. Helmikuussa on vielä aikaa, mutta maails ja huhtikuu tuovat taas auringon ja kuun pimennykset (vaa'assa ja oinaassa) ja mukanaan myös arvaamattomuutta ja kaaosta. Samalla tavalla käy myös syys ja loka kuussa.


Mars perääntyy leijonassa ja ravussa vuoden lopussa


Mars perääntyminen lejjonan ja ravun merkissä 7.12.2024 - 23.2.2025 tekee joulukuusta vähintäänkin hankalan, joten kaikki joulusuunnitelmat kannattaa tehdä hyvissä ajoin, mutta olla myös varautunut niiden muuttumiseen. Asiat jotka liittyvät varsinkin perheeseen ja kotiin tapahtuivat loka ja marraskuussa 2024, tulevatkin vielä takaisin joulukuussa 2024 helmikuulle 2025 asti.


Kuten sanottu, vuosi 2024 on monella tapaa Pluton vuosi, mutta miten kaikki lopulta ilmenee, avautuu vasta 2025. Jossain vaiheessa ihmiskunnalle tulee kyllä täysin selväksi että yhteistyö valtioiden välillä ei ole enää vain vapaaehtoinen ihanne, vaan yhteishyvän ajattelu kaikessa tulee olemaan ehdotonta.


Suomessa on vain kourallinen asukkaita, ja erimielisyyksiin ei tulevaisuudessa ole varaa. Halusimme tai emme, tulemme kaikki olemaan riippuvaisia toisistamme. Suomalaisten mielipiteet Natosta muuttuivat parin kuukauden sisällä, kun oltiin pakon edessä. Toivottavasti yhteinen ääni löytyy jo paljon ennenkuin seuraava ulkopuolinen painostus saapuu - ja se saapuu vuonna 2025, tai viimeistään 2026.


Pluton tuoma muutos ei yleensä ole helppoa, mutta se on välttämätöntä. Loppujen lopuksi se on tuonut paremman, vahvemman, kirkkaamman yhteiskunnan ja maailman. Mutta sinne pääseminen vaatii ehdotonta rehellisyyttä ja rohkeutta.


Namaste, 

Ursula


p.s. Namaste = "jumalallinen olemukseni kumartaa jumalalliselle olemuksellesi sinussa"

_______________________________

TULEVIA TAPAHTUMIA


Tarjoan eritasoisia työpajoja ja / tai korttitulkintoja alan tapahtumissa sekä yksityistapahtumissa ympäri Suomen. Tulevat tapahtumat on listattu alla, sekä Tapahtumat-sivulla. Ota yhteyttä (Lunardakini(at)gmail.com) jos olet kiinnostunut työpajoista, kursseista tai tulkinnoista tapahtumassasi.

_________________________________


Tarot & Astrologia Workshop osa 1. Mistä Tarot & astrologia tulevat ja missä ne kohtaavat? HUOM! VERKKO TOTEUTUS

Su 4.2.2024, klo 11-14, ETÄNÄ Zoomin kautta (solvellusta ei tarvita). Tule vuorovaikutteiseen, kolmituntiseen Tarot & Astrologia työpajaan! Voit osallistua livenä tai saada äänityksen jälkikäteen jos et ehdi osallistua. Käymme läpi Tarotin ja Astrologian mielenkiintoisen historian, sekä iso arkana kortit ja niiden yhteys astrologiaan. Opimme katsomaan henkilökohtaisen iso arkana kortin ja katsomme missä olemme sen mukaan henkisellä polulla. Osallistujat saavat myös oman 10-sivuisen ohjekirjasen pdf tiedostona. Työpajan hinta 3h / €30. Korttimaksu. Varaukset ja maksulinkki etukäteen sähköpostitse: Lunardakini(at)gmail.com.

________________________________


Tarot & Astrologia - ilmainen esittely luento. Mistä Tarot & astrologia tulevat ja missä ne kohtaavat?  ILON Valkeat Hyvinvointimessut, OULU. La 24.2.2024, klo 10-17:30, Hiukkavaaratalo, Tahtimarssi 3, Oulu. Tarjoan messuilla myös korttitulkintoja 15 min / €33. Varauksia voi tehdä etukäteen sähköpostitse: Lunardakini(at)gmail.com.

____________________________

Tarot & Astrologia Workshop osa 2, Henkinen Kehitys Rovaniemi ry, To, 14.3.2024, klo 18-20:30, ROVANIEMI, Maakuntakatu 12. Käymme läpi Tarotin pieni arkana kortit. Opimme katsomaan henkilökohtaisen aurinko, kuu ja nouseva merkki kortit. Voit osallistua vaikka ei osallistunut 1. osaan, koska kertaamme alussa iso arkanan kortit lyhyesti. Osallistujat saavat myös oman ohjekirjasen ja Tarot kartan pdf tiedostona. €20 / €25

_____________________________


Tarot & Astrologia Workshop osa 1. Mistä Tarot & astrologia tulevat ja missä ne kohtaavat? Henkinen Kehitys Kemi ry, La 23.3.2024, klo 13-16 . Pohjoisrantakatu 14, 2. krs; Järjestokeskus Silta -tilat, KEMI. Tule vuorovaikutteiseen, kolmituntiseen Tarot & Astrologia työpajaan! Käymme läpi Tarotin ja Astrologian mielenkiintoisen historian, sekä kaikki iso arkana kortit ja niiden yhteys astrologiaan. Opimme katsomaan henkilökohtaisen iso arkana kortin ja katsomme missä olemme sen mukaan henkisellä polulla. Osallistujat saavat myös oman, 10-sivuisen ohjekirjasen pdf tiedostona. Työpajan hinta €25 / €30.

_____________________________


Luonnostaan festivaali, OULU, Pe-Su, 16-18.8, 2024. Kuu työpaja & Tarot tulkintoja.

_____________________________


Maagiset Messut, Sibeliustalo, LAHTI Pe-La, 13-14.9, 2024. Tarot & Astrologia luento & Tarot tulkintoja. Ennakkoliput: https://www.lippu.fi/artist/maagiset-messut/

______________________________


Jos haluat tämän astrologia blogin ilmaiseksi suoraan sähköpostiisi, täytä lomake verkkosivuni Lunardakini-Astrologia.com alaosassa.


Käy tykkäämässä ja seuraamassa!

YouTube: @Ursula_Lunardakini_Astrologia (sisältöä tulossa)


Jos olet kiinnostunut henkilökohtaisesta astrologia tai kortti tulkinnasta, lista palveluistani löytyy verkkosivuiltani: Lunardakini-Astrologia.com. Ota yhteyttä sähköpostitse jos haluat varata astrologia tulkinta ajan: Lunardakini(at)gmail.com.

1,567 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page